- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
vala ayni canim ya tek goz acik uyuyorum resmen sabah nasil oluo anlamiom cok uzun sanki geceler allah yardimcimiz olsun insallahKızlar ağlamaya başlayınca katılıyor hemen ,hiç sabrı yok. Bende sürekli tek gözüm açık uyuyorum kız uyuduğundan emin olunca başımı yastığa koyuyorum. Tek çocuklu hayatıma bakıyorumda kolaymış tek çocuğa bakmak. Sürekli denizi kollamaktan yoruldum. Çok enerjik yorulmuyor akşam oluyor uyumuyor. Evin içinde deli gibi zıplıyor bana dans ettiriyor yakalamaca yerde emekleme ne ararsan var.
ne kadar tuhaf insan kv canim ya gercekden agzim acik okudum ben olsam daha kotu olurdum kalbini kirardim yani derdi foto cekmek cok yersiz bi hareketSeninki iyi en azından yıkamayı falan biliyo benim kv çocuğu tutmayı bilmiyo geçen geldi bacağını sıkıştırdı uyardım napım duramıyorum söylüyorum doğumdan sonra 2 kez geldi gördü gitti bakamıcağını bildiğim için istemedim gittim 2 hafta annemde kaldım geldim kendim bakıyorum napım çok dua ettim Allah muhtaç etmesin diye
Doğumda çocuk ilk yanıma gelmiş derdi torun sevmek değil resim çekmek ne meraklı çocuk odaya girer girmez resim çekmeye kalktı eşimin abisine faln atıcakmış hanfendi o sırada hemşire geldi emzirmek için o çekerken bide flaşı patladı bi kızdı hemşire o an kendimi nasıl zor tuttum anlatamam o kaldı içime dert oldu bende sonra zaten ağrım sancım stresim bana yeter çok gergindim yani geldi okuyum bi sizi kaynanamdan bana geçti iyi okurmuş okuma dedim tersledim morali bozuldu eşiminde öyle sonra giderken suratıma bile bakmadı napım ama gelmiş faydası yok çenesi çok evimede geldi kucağına ilk alır almaz resmimizi çek dedi çıkartıp albümüne koyucakmış samimiyetsiz ben daha doluyum valla
Bide bana 8 9 kişi misafir getircekmiş gelmek istiyolatmış bende kabul etmedim zaten gelicek kişiler mevlüdede gelicek ağırlayamam çocuk küçük daha kendini bi toparlasın dedim
gogus disi herseye karsi hanfendi gitti yere kadar vala napim inek deilim ki 10 kilo sut uretemPeki doyuyo mu belki sana az gelen sutun ona yetiyodur o yuzden istemiyodur mamayi
düştüğü gun yikadim canim ben vala doktor dedi o sekilde uyguladmEn az 10 yıl oncesinden bahsediyo eltim zaten evlendigimizden beri kıyas yapa yapa bitiremedi kendiyle kaynanam bu hafta sonu gidecek zaten o eltimin çocuklarına bakıyor gelme diyemedim simdi
Bizimkide bu haftaa sonu gidiyor kayinpederim gelcek almaya oda 2 gece kalıcak aslında o bile sacmada işte napyim bişey diyemiyorum ya
Düştüğü günmü yikadin bı gün sonramı yikadin canım evet dediğin gibi yapmaya çalışıyorum bende ama gözüm gordukce kulağım isittikce deliriyomus gibi oluyorum
İyi yapmışsın kıyamam ya valla dolduruyorlar insanı böyle boşuna günaha sokuyorlar
Canim ya gecmesi gerek cok ilginc umarim ciddi birsey deildirKızlar biliyorum alakasız ama sormadan edemicem. geçen perşembe dışarda soğuktan iki parmağımın son boğumları uyuştu hala geçmedi. Doktora da gitmedim bir renk değişikliği yok. Ama parmaklarıma dokununca değişik bir acı var. Donmuş olabilir mi. (Arabanın karını temizlerken eldivenim ıslandı 5-10 dakika öyle dışarda kalmıştım)