- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde senin gibi. Az az akıntı geliyor bazen hiç gelmiyordu. Dün tekrar geldi. Senin kırk çıktı mi.Ben adet olmuş olamam dimi? Bu kadar çabuk olmamalı.
Zaten kanama yoktu ama akıntım henüz bitmemişti bugün tekrar kan geldi.
arkadaşımada öyle olmuş regl sanmış ama 7 ay oldu doğum yapalı olmamış daha ona sordum bende ohaaa dedimmm her ay şüphe regl olsa insan rahatlar her ay test mi yapıcam ben dedim ki strese girer yaparım valla bu arada benimde azaldı akıntı gibi şuanBen adet olmuş olamam dimi? Bu kadar çabuk olmamalı.
Canım ben kırkımız çıkar çıkmaz regl olmuştum. Sizin kaç gün oldu. Belki regldirBen adet olmuş olamam dimi? Bu kadar çabuk olmamalı.
45 gün oldu. Aman bu ne gereksiz doğurganlık ben hep aylarca olmayanları duydum baya ümitliydim :)Canım ben kırkımız çıkar çıkmaz regl olmuştum. Sizin kaç gün oldu. Belki regldir
Gelmesin ben her ay test yaparım severim test yapmayı. Hatta özledim bile diyebilirimarkadaşımada öyle olmuş regl sanmış ama 7 ay oldu doğum yapalı olmamış daha ona sordum bende ohaaa dedimmm her ay şüphe regl olsa insan rahatlar her ay test mi yapıcam ben dedim ki strese girer yaparım valla bu arada benimde azaldı akıntı gibi şuan
Doktorda bana 6 hafta demişti regl için ama uzun sürebiliyo demekki
Evet 5 gün oldu çıkalı. Az az sinir bozucu bi akıntı geliyodu kanama biteli çok olmuştu. Sabaha karşı tekrar kan geldi :/Benimde senin gibi. Az az akıntı geliyor bazen hiç gelmiyordu. Dün tekrar geldi. Senin kırk çıktı mi.
Genelde akşamları seçerler, bizimki de yapıyo. Hatta yapmadığı günler üzülüyorum diyebilirim. Dün akşam huzur içinde uyuyup durdu ve eyvah dedim bu gece belli ki cinnet geçiricem.Aksam 9 dan gece 12 ye kadar anlamsizca aglamalarimiz var huy edindi ve dun gece en kotusuydu atese dusmus gibi agliyo cocuk mosmor oldu. Alti temiz karni tok gazinida cikariyo neden boyle yapiyo anlam veremiyorum bizim gibi olan ya da fikri olan var mii
Aç olabilir mi benimki de böyleydi doktor aç kalmış demişti bana mama takviyesini artitmistikAksam 9 dan gece 12 ye kadar anlamsizca aglamalarimiz var huy edindi ve dun gece en kotusuydu atese dusmus gibi agliyo cocuk mosmor oldu. Alti temiz karni tok gazinida cikariyo neden boyle yapiyo anlam veremiyorum bizim gibi olan ya da fikri olan var mii
Bizim kıza da arada geliyorlar. Mosmor oluyor. Bazen gazdan bazende hanım saçını çekiyor yüzünü sıkıyor biz anlamıyoruz eli kolu pek hareketli.Aksam 9 dan gece 12 ye kadar anlamsizca aglamalarimiz var huy edindi ve dun gece en kotusuydu atese dusmus gibi agliyo cocuk mosmor oldu. Alti temiz karni tok gazinida cikariyo neden boyle yapiyo anlam veremiyorum bizim gibi olan ya da fikri olan var mii
Valla ben de sinir olmuştum. Arkadaşım 8 ay regl olmadı. Bu sefer benim de öyle olsa45 gün oldu. Aman bu ne gereksiz doğurganlık ben hep aylarca olmayanları duydum baya ümitliydim :)
Gelmesin ben her ay test yaparım severim test yapmayı. Hatta özledim bile diyebilirim
Evet 5 gün oldu çıkalı. Az az sinir bozucu bi akıntı geliyodu kanama biteli çok olmuştu. Sabaha karşı tekrar kan geldi :/
Bizim oğlanda esmerdi 2 ay kadar şimdi kızda öyle. Sonra baya açıldı kreşte pamuk diye seviyorlardı. Sizinki de yaza bembeyaz olur. Kızın kirpikleri kaşları sarı bana çektiğini düşünmek istiyorum. Gözleri mavi inş. Değişmez . Ama her bebek mavi doğar kahveye döner diyende çok.Ben hamileyken her gün kızımın teni benim gibi olmasın çikolata gibi olsun derdim. Çok da dua ettim. Eşim de ikimizin de ailesinde herkes süt gibi çocuk kime çekecek ki diyodu. Ve kızlar inanır mısın kızım bildiğiniz esmer
Zayıflıktandır kilo alınca değişir diyodum ama 4kiloyu aştı artık, sonunda ikna oldum.
Dualarımla genleri bükmüşüm
Annem de bana hamileyken yalan rüzgarını izlermiş, orda bi oyuncu varmış burnu onun gibi olsun dermiş. Ailede herkes sivri burun benimki hokka
Ana duası böyle bişiy demek ki hala doğurmamış olanlar bol bol isteyin
6.ayda bile dönen duydum. Bizimkinin gözleri mavi değil döndü. Daha da değişebilir herhalde.Bizim oğlanda esmerdi 2 ay kadar şimdi kızda öyle. Sonra baya açıldı kreşte pamuk diye seviyorlardı. Sizinki de yaza bembeyaz olur. Kızın kirpikleri kaşları sarı bana çektiğini düşünmek istiyorum. Gözleri mavi inş. Değişmez . Ama her bebek mavi doğar kahveye döner diyende çok.
Aminnnn inşallahh canımm Benim hiç tanıdığım balık erkek yoktu merhametli olmasını bende isterim tabi bakalım yaşayıp görcem nasıl olacağını. Bu arada sende hiç mide bulantısı ve mide ağrısı oluyormu?? Bişey yesem önce midem ağrıyo sonra mide bulantım başlıyo hiç çıkarmadım ama böyle hiç hoş olmayan bi his oluyoInsallah bugnki kontrolde ikimizinde 4 5 cm açıklığı çıkar ben balik burcunu seviyorum çünkü mesela esim kin tutmaz merhametlidir erkeklere göre duygusaldir. Oglumun böyle merhametli olmasini isterim açıkçası
Genelde akşamları seçerler, bizimki de yapıyo. Hatta yapmadığı günler üzülüyorum diyebilirim. Dün akşam huzur içinde uyuyup durdu ve eyvah dedim bu gece belli ki cinnet geçiricem.
Öyle de oldu gece 3ten sabah 7ye kadar amaçsızca huysuzlandı :/
Aç olabilir mi benimki de böyleydi doktor aç kalmış demişti bana mama takviyesini artitmistik
Netten baktigima gore kolikmis kizlar ve cok uzucu ki cocuk doktorumuz hastaneden ayrilmis diger doktorlara randevu yok tip merkezini aradim ordada yok devlette ve arastirmada da ileri tarihe var bu kadar mi sanssizlik olur yaaBizim kıza da arada geliyorlar. Mosmor oluyor. Bazen gazdan bazende hanım saçını çekiyor yüzünü sıkıyor biz anlamıyoruz eli kolu pek hareketli.
Evet canim sabahlari uyandigimda mide bulantim cok oluyor ama kahvaltidan sonra olmuyor. Bu arada kontrole gittin mi? Ben yeni geldim hastahaneden. Nst de 5 dk bir düzenli sancilarim çıktı. Hemde 90 lardaydi doktor 2 3 gune dogar dedi ve carsamba günü tekrar cagirdi nst cekip ona göre yatış yapacakmış. Hazırlıklı gel dedi cok heyecan yaptim ama hala açılmam 2 cmAminnnn inşallahh canımm☺☺ Benim hiç tanıdığım balık erkek yoktu merhametli olmasını bende isterim tabi bakalım yaşayıp görcem nasıl olacağını. Bu arada sende hiç mide bulantısı ve mide ağrısı oluyormu?? Bişey yesem önce midem ağrıyo sonra mide bulantım başlıyo hiç çıkarmadım ama böyle hiç hoş olmayan bi his oluyo
Benimki halen hasta, gece burnu dolu olduğundan uyuyamiyor bile.Hanımlar günaydın. Bizim kız yine az emiyor bazen 5, bazen 10 dakika emiyor en uzun 15 dk. Emiyor. Böyle olan var mı ? Sanki kilo alması durdu gibi birde ara sıra öksürüyor hasta mi ettim acaba çocuğu kafamda bir sürü soru. Hasta olmasınlar ya.
Ayni sekildeydi basından beri benimde.Benimde senin gibi. Az az akıntı geliyor bazen hiç gelmiyordu. Dün tekrar geldi. Senin kırk çıktı mi.