2020 Şubat Anneleri

Kızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
14 Şubat’ta 19:03’de normal doğumla aramıza geldi
Doğuracak olan arkadaşlara da kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
Hayırlısı olsun cnm. Nasıldı doğumun çok sancı çektin mi başladığını nasıl anladın

Kizlar hepinize iyi aksamlar. Yarin sezeryan ile dogum yapacagim kismetse, cok heyecanliym,kucuk bi oglum var ondan ilk defa ayrilacak olmanin verdigi hüzün ve kizima kavusacak olmanin verdigi mutluluk ikisi birbirine karisti.Cantam timizlik yatagim yatis islemleri bugun butun gun bunlarla ugrastim.Nolur dua edin kolay gecsin spnial sezeryan olacagim.
2.cocugum ama yinede sormak istiyorm dogum yapan annisler gazi olmamasi icin veya oldugunda gecirmek icin neler kullaniyorsnz

Merhaba siz koltukta oturup bebeği emzirirken kediniz gelip kucağınıza yaklaşıyor mu?
Bizim iki kedimiz var bi tanesi acayip kucak sever bebek doğunca ne yapacak çok merak ediyorum
Kızlar bana da asm deki ebe hastane 5. Gün topuk kanı almazsa biz alıyoruz eğer alırlarsa biz almıyoruz dedi, en son gebe izlemimde hastane alıyormuş dedim ebe de tamam o zaman 15. Gün kilo kontrolüne getirirsin dedi.

Merhaba siz koltukta oturup bebeği emzirirken kediniz gelip kucağınıza yaklaşıyor mu?
Bizim iki kedimiz var bi tanesi acayip kucak sever bebek doğunca ne yapacak çok merak ediyorum
Bizim kedi kizimiz bana cok duskundur benden baskasina gitmez ve sevdirmez kendini biz cok korktuk kucagimda bebegi gorunce beni kiskanicak falan diye ama hic oyle olmadi umursamiyo suanlik kardesini ama kendini sevdirmeye calisiyo bana wc giderken falan ayaklarima dolaniyo yere sirt ustu yatiyo sebeklik yapiyo arada geliyo kokluyo kardesini gidiyo sonra agladiginda kulaklari dimdik yapip onu dinliyo

Ay maşallah ne güzel de oturmuş bebişi izliyor inş bizimkiler de bebeğe zarar vermeden uslu uslu izlerler

Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım Bizlerede bir an önce nasp etsin inşallah kucağımıza sağlıkla almayı

Sancıyla mı gittin suyun filanmı geldi canım

Rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah

Inan kac gündür dogum baslasin diye yapmadigim sey kalmadi. Yarin doktora gidicem hala açıklık 2 cm ise dahada bisey yapmam. Yan gelip yatarim merdiven in çık yürüyüş yap derken canım çıktı benim doktorum pazar günü son diyor. 3 gün fazladan bekliyor. Insallah pazara kadar gelir kendi istegiyle. Eger sıkıntı çıkmazsa sende bir kac gün bekleyebilirsin. Amaaannn ne nazli çıktı bu bebisler

ben bir de aksilikler olunca doğmasın yeterki diye dua etmiştim
eninde sonunda geliyorlar. beklemek yıpratıcı ama biraz daha sabır

Ponciko14 sen doğumdan önce hurma falan yedin mi? Bazı arkadaşlar yiyordu açılmayı kolaylaştırsın diye. Hiçte sevmem yiyemiyorum hurma. Başka yaptığınız birşey oldu mu ? Açılma olsun diye . Bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…