- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 32
Masalalh cnm allah anali babali buyutsun insallahKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
14 Şubat’ta 19:03’de normal doğumla aramıza geldi
Doğuracak olan arkadaşlara da kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
Hayırlısı olsun cnm. Nasıldı doğumun çok sancı çektin mi başladığını nasıl anladınKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
Merhaba siz koltukta oturup bebeği emzirirken kediniz gelip kucağınıza yaklaşıyor mu?Bu erkekler de ne meme meraklisi cikti canimm
Valla ben gunduzleri buda heykeli misali koltuk tepesinde bagdas kurmus kucagimda oglum aksama kadar boyleyiz memelerin biri giriyo iceri digeri cikiyodogumdan once silikon uc almayi dusunuyodum uclarim cok buyuk degil diye hic ama hic gerek kalmadi oglum asilip cekmekten sakiz gibi uzatti vallaaa
3 4 gundur huy edindi emerken agzini bi saga bi sola hizlica ceviriyo o sirada meme ucum hak getire canim acayip yaniyoo sol taraftaki koptu kopucak gibi hissediyorum artik bir de sirtima vuruyo acisi emerken
Bu arada mamalar ise yaradi artik daha guzel emiyoruz cenemiz kuvvetlendi ama uyku modundayken yine miy miy emiyo ve sutler yine bosa gidiyo. Ziyan olan sutlerimden nescafe falan yapmaya karar verdik bizdedalga geciyoruz el kadar bebekle anandaki sut bedava sen elit bir cocuksun parali mama icersin otekini gozun gormez diye
Oyle boyle derken bugun 19. Gunumuz yarin yari kirkimiz cikacak insaAllahben ilk basta 2 saatte bir kuruyodum sariligi yukselmesin diye 2 gecedir 3 saatte bir kuruyorum alarmi ilk gece 3 saat uyudu ama dun gece 2 saatte uyandi
O cis kazalari bizde cok oluyo bezini degistirirken hoopp uste sonra komple degis birimiz bezlerken birimiz pipiye pecete falan kapatiyoruz ama bazen yanlardan kaciriyo cok becerikli
Dunden beri yine emzik tutturmaya calisiyoruz beni birazda olsa rahat biraksin diye ama yok beyefendi bos gelen seylere sinir oluyo kiziyo sesi kisilana kadar agliyo
Doğum yapanlara geçmiş olsun. Bekleyenlere Allah kolaylık versin. Lohusalık dedikleri gebelikten daha zor gerçekten 3 kriz yaşadım 5 6 günde.. dikiş yerim iyi de ensem ve sırtım tutuldu çok ağrım var. Jel sürülüyo ovuluyo ama işe yaramıyor. Sağ göğsümün altında da çok ağrım var. Yaptığınız bişeyler var mı başka?
5. Gün kontrolünü olduk dün hastanede iyi dedi. Zaten küçük doğmuştu 2450 geldi. Emiyosa alır bundan sonra dedi. sarılık için 2 gün daha dikkat edin bol bol emzirin dedi. yarın da asmye gidilecek. Topuk kanını hastanede aldılardı. Asm de bir daha alınacakmış. Neden 2 alınıyor acaba?
Lohusalığın kısa sürede bitmesini diliyorum.:/
Asm topuk kanı almak zorunda, eğer tekrarlanması istenmiyosa doğum yaptığımız hastaneden almamalrını isteyebiliyomuşuz. Hala doğum yapmamış olanların aklında bulunsun.
Sezaryen ağrıları işte sürekli geçeceğini düşün yapacak bişey yok
Kızlar bana da asm deki ebe hastane 5. Gün topuk kanı almazsa biz alıyoruz eğer alırlarsa biz almıyoruz dedi, en son gebe izlemimde hastane alıyormuş dedim ebe de tamam o zaman 15. Gün kilo kontrolüne getirirsin dedi.Hastanede 2.gün sabahtan geldi aldı hemşire . Asmye eşim gitmişti asm ona hastanede alırlarsa biz almayız demiş. Dün kontrole gittiğimzde topukkanı isteyip istemediğimizi sordu ben aldıklarını söylediğimde o başka dedi. Bilemedim.
İnşallah bi an önce geçsin gitsin..
Bizim kedi kizimiz bana cok duskundur benden baskasina gitmez ve sevdirmez kendini biz cok korktuk kucagimda bebegi gorunce beni kiskanicak falan diye ama hic oyle olmadi umursamiyo suanlik kardesiniMerhaba siz koltukta oturup bebeği emzirirken kediniz gelip kucağınıza yaklaşıyor mu?
Bizim iki kedimiz varbi tanesi acayip kucak sever bebek doğunca ne yapacak çok merak ediyorum
Merhaba siz koltukta oturup bebeği emzirirken kediniz gelip kucağınıza yaklaşıyor mu?
Bizim iki kedimiz varbi tanesi acayip kucak sever bebek doğunca ne yapacak çok merak ediyorum
gozun aydinKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
Ay maşallahBizim kedi kizimiz bana cok duskundur benden baskasina gitmez ve sevdirmez kendini biz cok korktuk kucagimda bebegi gorunce beni kiskanicak falan diye ama hic oyle olmadi umursamiyo suanlik kardesiniama kendini sevdirmeye calisiyo bana wc giderken falan ayaklarima dolaniyo yere sirt ustu yatiyo sebeklik yapiyo arada geliyo kokluyo kardesini gidiyo sonra agladiginda kulaklari dimdik yapip onu dinliyo
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
Sancıyla mı gittin suyun filanmı geldi canımKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
Gözünüz aydın olsun darısı bizlereKızlar selam bende oğluşuma kavuştum şükürler olsun
Bende varim sirada hala dogurmayip sabirsizca bekleyenyeb4 senden sonra gününü dolduran ve en çok bekleyen ben olacağım galiba
İnsaAllahAy maşallahne güzel de oturmuş bebişi izliyor inş bizimkiler de bebeğe zarar vermeden uslu uslu izlerler
Ahh ahh bende bekliyorum ve çok zor beklemek gerçektenBende varim sirada hala dogurmayip sabirsizca bekleyen
Rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallahKizlar hepinize iyi aksamlar. Yarin sezeryan ile dogum yapacagim kismetse, cok heyecanliym,kucuk bi oglum var ondan ilk defa ayrilacak olmanin verdigi hüzün ve kizima kavusacak olmanin verdigi mutluluk ikisi birbirine karisti.Cantam timizlik yatagim yatis islemleri bugun butun gun bunlarla ugrastim.Nolur dua edin kolay gecsin spnial sezeryan olacagim.
2.cocugum ama yinede sormak istiyorm dogum yapan annisler gazi olmamasi icin veya oldugunda gecirmek icin neler kullaniyorsnz
Inan kac gündür dogum baslasin diye yapmadigim sey kalmadi. Yarin doktora gidicem hala açıklık 2 cm ise dahada bisey yapmam. Yan gelip yatarimAhh ahh bende bekliyorum ve çok zor beklemek gerçektenyeb4 ü beklerken gördükçe yok ben okadar bekleyemem doktora alın derim diyodum ama öyle uzaktan konuşması kolay oluyomuş 40 geçsede Eşimin gazıyla bikaç gün daha beklemeye karar verdim
ben bir de aksilikler olunca doğmasın yeterki diye dua etmiştimAhh ahh bende bekliyorum ve çok zor beklemek gerçektenyeb4 ü beklerken gördükçe yok ben okadar bekleyemem doktora alın derim diyodum ama öyle uzaktan konuşması kolay oluyomuş 40 geçsede Eşimin gazıyla bikaç gün daha beklemeye karar verdim