2020 Şubat Anneleri

Gaz damlasi kullaniyoruz kendisi ikinirken alttan pirt pirt cikariyo gazini onun derdi arsizlik yavrum babaya cekmis cok istahli bugun ust uste emdi surekli doymus demek ki sonra kustu ama sanki saatlerdir ac gibi meme ariyodu bir gorseniz bu cocugu kac saattir emzirmiyosun dersiniz cocugum doysa bile doydugunu anlamiyo sanirim ya da gozu cok ac

?masallah cnm allah anali babali büyütsün cok sevindim evvet cok guzel kokuyorlarr
cok uzuldm cnm ya aman dikkat et kizin gozune birsey olmasin allahtan benim oglan ellemio yoksa isim işti
Allah sabir versin cnm ya senin isin de cok zor benim kiz da geceleri uyumuyorum zombi gibi geziyorum resmen

Canım bebekler doyduklarını bilmezlermiş emmek istiyorsa sen emzir fazlasını kusarak atıyorlarmış

Allah sabir versin cnm ya senin isin de cok zor benim kiz da geceleri uyumuyorum zombi gibi geziyorum resmen
Canım bebekler doyduklarını bilmezlermiş emmek istiyorsa sen emzir fazlasını kusarak atıyorlarmış
İsimiz var valla bu miniklerle. Sabaha ciktigimizda cok sukur bu gecede bitti diyorum 40indan sonra duzelir diyolar 4 gozle bekliyorum bakalim degisim olacak mi

Anlattiklarini su an bende birebir yasiyorum canim iki gündür. Karnim cok fazla sertlesip kasiliyor. Ve ishal gibi oluyorum surekli tuvalete gidiyorum. Bir tek hazimsizlik yasamadim. Birde bebek alttan baski yapiyor. Insallah tez vakitte gelir minigim suyun geldikten sonra açıklığın ne kadardı? Ve suni sanci mi verdiler yoksa kendi sancilarin geldi mi?

Cok gexmis olsun canim
Ayni seyleri yasıyorum henüz morarmalik olmadi ama koskoca gun koruyarak ne kadar daha gidebilirim bilmiyorum. Cok zor. Amaci sevmek oynamak asla zarar vermek değil yoksa simdiyw kadar yapardı çoktan. Allah korusun minnaklari

Gözünüz aydın msşallah sağlıcakta büyütün inşallah

Allah korumuş yaa,allah yardımcın olsun, bugünlerde geçecek büyüyecekler annesi

İsimiz var valla bu miniklerle. Sabaha ciktigimizda cok sukur bu gecede bitti diyorum 40indan sonra duzelir diyolar 4 gozle bekliyorum bakalim degisim olacak mi
ben o laflari oglumda cok duydum 40 lar 3 ay 6 ay derkennn zaman doluyo ve zaten duzen oturuo ayni seyleri hissediyoruz sabah olunca bugunde bitti diyorum vala
Canim ya allah sabir versin sizinkiler kucuk oldugu icin mi zarar veriyorlar bilmeden

Kızlar doğum yapan varsa hayırlı olsun hiç bakamadım geçmişe. umarım iyisinizdir.

Mete ve ben iyiyiz ama bugün kızımı doktora götürdü babası biraz öksürüğü arttı diye, doktor zatürre demiş şok olduk öksürüğü hep vardı ama hep alerjik diyordu doktor, gerçekten de öyleydi. ama son günlerde biraz artınca götürdü babası. genel durumu iyiymiş ama o yüzden yatırmadı, damar yolu açtılar, 4 gün, 12 saatte bir hastaneye gidip serum ve hava takılacak. çok üzüldüm çok ağladım

doktorunu aradım bende konuştum, genel durumu iyi çok ilerlememiş dedi biraz rahatladım. yakın temasta bulunmasın bebekle dedi. nasıl koruyacağım şimdi onu düşünüyorum. Mete’yi benim ve kendi odam dışında bir yere götürmeyeceğiz. Begüme de anlattık anladı ama çocuk bi anda hem benden hem kardeşinden uzaklaştı, hem zatürre oldu. o kadar üzülüyorumki ona, aklım hep onda ne olur dua edin hemen iyileşsin toparlasın yavrum

Hastaneye gittiğinde ne kadar açıklığın vardı cnm
3cm aciklik vardı cnm suyum geldi ama sancim yoktu suni sancı verildi saat 10.30 gibi saat ikiye kadar ama ben çok hissetmedim
şu geldikten sonra 3cm aciklik vardı cnm kendi sancim olmadi suni sancı verildi ve 3-3.5 saat sonra tam açıklık oldu ama suni sancı beni çok zorlamadı

Sağol canım. Deniz muhtemelen oyuncak bebekle karıştırıyor kızı gözleri hareket ettikçe ilgisini çekiyor. Hepimiz çok üzüldük artık daha dikkatliyiz. Sabahta defne yeşil renkte kustu. Endişe etmeli miyim bilemedim.

ben o laflari oglumda cok duydum 40 lar 3 ay 6 ay derkennn zaman doluyo ve zaten duzen oturuo ayni seyleri hissediyoruz sabah olunca bugunde bitti diyorum vala

Canim ya allah sabir versin sizinkiler kucuk oldugu icin mi zarar veriyorlar bilmeden
Ben geceleri hamile iken ve şimdide sevmiyorum biliyorum ki uyuyamayacağım. Herkes yatacak ben tek başıma kalacağım. Niye gece oldu ki diyorum. Eşim yavaş yavaş yanıma yanaşıyor ama yemezler 40dan sonra annemi dinlendirecekmiş güya.O bakalım kız ağlayınca kalkacak mi.Bizim denizde geceleri kalkıyor muhakkak su istiyor. Annem denizle yatarsa umarım çocuğu duyabilir. Bazen top atsan duymuyor. Annelik ne zor kaça bölüneceğini bilemiyorsun.

Valla bekledikçe zor oluyor amin inşallah canım

Canim ya cok gecmis olsun umarim cabucak toparlar cok sukur ki ilerlememis

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Evet ya çok tatlı oluyorlar özellikle kokuları. İnsan bakmaya koklamaya doyamıyor. Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…