Yani anne sutu tabikide onceligim once kendimi emziriyorum elimden geleni degil elimden gelenin fazlasini yapiyorum ne duzgun yemek yiyebiliyorum ne yatip dinlenebiliyorum ne de gece uyku uyuyabiliyorum emsin diye resmen yasayan oluyum suan ama bu da iyi degil cunku anneninde sutunun olmasi icin duzenli uyku lazim dinc olmasi lazim bende bunlar sifir
Anne sutude ictigi icin mamadan almasi gereken olcegin yarisini yapip veriyorum 60 cc bi ogunde almasi gerekirken mamanin olcegine gore emzirdikten sonra 30 cc veriyorum zaten guzel emdiyse bitirmiyo ama sutleri ziyan ettiyse bitiriyo
Normalde belki yeterli bir suredir ama bebegim 5 gun kuvozde kaldigi icin hala oradaki duzeni devam ettiriyo hortumla agizdan mama yedigi icin orada suanda da oyle olsun istiyo emiyo hep mememde ama oyle guzelce cekip doyurmuyo karnini miy miy emiyo istiyo ki hortumdaki gibi ben cekmeden aksin agzima bir de o hortum hep agzinda oldugu icin surekli bi emme refleksi var kuvozden kalma mememi yalanci meme niyetine de kullaniyo bu yuzden de kuvoze girmeseydi dogar dogmaz direk beni emseydi boyle olmazdi ama rahatliga alisti orada maalesef armut pis agzima dus modunda