2020 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hemencik iyileşir çıkar Rabbim şifa versin in
Çok geçmiş olsun canım İnşallah hemen iyileşir Uras Paşa annesinin yanına gelir bi daha ayrılık olmaz üzülme

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah annesi

geçmiş olsun canım, çok üzücü anneler için ama yine de içini ferah tut doktorun dediği gibi sarılık çok bebekte görülen bir şey. dua et ki başka bir sıkıntısı yok
inşallah kısa sürede evine dönecektir

@KARABATAK_ Deniz’e de bakılacaktı onun sarılık durumu ne oldu acaba merak ettim, umarım her şey yolundadır

Canim gecmis olsun.
Ben de bugun cok fazla agladim Deniz i dusurdum yere. Birseyi yok ama ben vicdan azabindan oluyorum oglenden beri.

1. Ay aşısını olduk geldik. Tecrübeli annelere sorum; bu hepatit b aşısı yan etki yapar mı?
1. ay aşısı hafif diye hatırlıyorum. öyle çok bir yan etki yapmaz. en fazla biraz huzursuz olur bir gün falan.
2 ve 4. ay aşılarında biraz daha fazla huzursuz olmuştu kızım, ama öyle çok aşırı bir durum olmamıştı.

1 haftalikken ref araligi ust limit 14 du, Deniz in 11.3 du.
Dun isilik için gittigimizde dr tahlil istedi, sarilik 9.9 cıktı. Bu seferku ref araligi ust limir 10 idi. Tam sinirda ama iniste oldugu icin dr sorun yok dedi.
Beslenmesi, bez sayisi hareketliligi herseysi gayet normal ama sarilik var iste.
Bazi bebeklerde ve sadece anne sutu alan bebeklerde sarilik yavas düşermiş. Insallah su yuzundeki seylerde gecer bian once.onlar için de merhem vermedi ki.

canım çok geçmiş olsun bir şey olmamış bak üzme kendini o kadar, her annenin başına gelebilir kaza bu sonuçta, kendini suçlama sakın.
Inanilmaz derecede uzgunum.
Suan bile agliyorum.
O an şoka girdim.
Oncesini hatirlamiyorum bile.
Deniz in altini degistirken kizima goz kulak olacam derken zaten cok yipraniyorum.
Habire kafasina bastirip vuruyor Deniz de agliyor. Ama en buyuk zarari yere dusurmekle ben verdim ogluma. Ellerimden pat diye yere düştü. Tek tesellim hali kalindi ve yan dustu. Besige ya da komidine çarpsaydı düşüncesi bile mafediyor beni.

O kadar cok yorucu geciyor ki gun, o yuzden kollarimda derman kalmadi sanirim. Yoksa böyle bisey asla olamazdi

G gamzeli_bebis kuzum geçmiş olsun bak akşam oldu bile sabah kucağına alıcaksın inşallah şükürkü başka sorunları yok sarılık hepsinde var bak bana bugün dedi doktor biraz sarı diye beklemiyodum hiç bu saatten sonra olmaz dedim ama oluyomuş geçicek inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Büyük çocuklardan sakınacağız derken arada kalıyoruz. Bizim denizde bu akşam yüksekten düşmüş sonrada kafayı vurdu babası banyo yaptırdı . Baktım koltukta sağa sola sallanıyor hacı yatmaz gibi uyumuş başını da koyamamış . Ben görmesem muhtemelen düşecekti. Şimdi takip edecem bu kadar erken uyumazdı. Benimde denize karşı hep vicdanım sızlıyor sanki çocukluğundan çaldım onun. Bana en ihtiyaç duyduğu zamanda sürekli uzak tutuyorum kendimden. Onunla doya doya oynayamıyorum

düşüşte olduğuna göre sorun yoktur bence canım, daha yükseleceğini sanmıyorum. isilik de yenidoğanlarda çok oluyor, her gün yıkarsan iyi gelir bence.

çok yorgunsun, suçlayıp yıpratma kendini çok şükür bir şey olmadı işte, düşünüp düşünüp kendini mahvetme arkadaşım. elbet bu zor günler de geçecek

çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifasını versin yavrucağınım tez zamanda sağlıcakla kavuşun

Kızlar bebişleriniz hayirlı olsun rahat rahat dogurun insallah tecrubenize dayanarak bir şey sormak istiyorum . Alttan muayenede doktorun yanındaki sekreteride bakması gerekiyor mu . Ben rahatsız oluyorum ama bilmiyorum bakmalımı bakmamalımı

Hayır tabiki gerekmiyor adı üstünde sekreter muayeneden ne anlar ki

İyi geceler kızlar akşam 7 de başlayan miğde bulantılı biraz sancım var kalçama kramp griyo biraz uyumuşum sancıyla uyandım bebeğim çok hareketli biraz keyfim kaçtı,sanki büyük tuvaletim var gibi bi ıkınma hissi geliyo ama düzenli değil,sabah nst vardı bakalım tabi sabah olursa ılık bi duş alıp dinlenmeye çalışcam

arkadaşlar merhaba ben 40+3teyim. bebeğim hala gelmiyor. çok ağırlaşmış da hissetmiyorum kendimi. ara ara artan sancılarım var. benim gibi olup bekleyen var mı? benimle olup doğuranların bebekleri 15-20 günlük oldu. herkes sürekli doğurdun mu diye sordukça iyice sinir oluyorum

yaa ne güzel.. bebeğine kavuşacağını hayal et her sancıda
hayır gerekmiyor. hatta dr ve senin dışında hiç kimse olamaz. eğer böyle bir durum olursa, rahatsız olduğunu ve tek olmak istediüini mutlaka söyle.

Kizlar mesajlari okuyamadim okuyacagim ama derdim soyle anlatiyorum. Benim kiz aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi. Yani 7 saat. Gunduzleri de 1bucuk saat uyuyup 2 saat uyanik kaliyor. 15 gunluk bebek 17-18 saat uyumali bizimki zor 8 saat uyuyordur.

Neyse aksam 6dan beri bebegim surekli emdi, kustu, emdi, kaka yapti, emdi, fazlasini kustu. Yani soyle ki melisa emip doyan bir bebek. Emme refleksinden oturu surekli tok olsa da emmek istiyor. Agliyor uyumuyor vb. ben emzirdikce kusuyor fazlaligini ve kaka cis yapiyor durmadan. Aksam 6dan beri 7 saatte 3 takim kiyafet ve 5 bez degistirdim dolu dolu bezler.

En son benimle hic bir ilgisi yok ben saatlerce daha uyumam bebegim uyusun uykuya ihtiyaci var diye emzik verdim cunku okudugum kadari ile 0-3 yas arasi uyku da beslenme kadar beyin gelisimine etkili.
5 dk emdi emzigi sonra agzindan atti suanda uyuyor bir saate yakindir cok sukur.
Korkum su ki 15 gunluk premature bebegiz sonucta emzik meme reddi yapar mi?
Cok zor durumlarda kullanicam boyle.
Melisa emmeye cok aliskin bir bebek uyanikken surekli emmek istiyor surekli. Uyutmakta mumkun olmadi bu gece

Canm bizimde sariligimiz 14.4 tu mesela, gecen 12 cikti. Ben bir kitapta okudum, yenidoganda sarilik olmayan bebek yok zaten. Sadece dereceleri onemli. Ama 20 leri fln goren bebekler oluyor. Fototerapi de hemen dusuruyor buarada. Allah baska dert vermesin. Bak mudehalede ediliyor hemen. Birazcicik uzak kalmaktan bsey olmaz. Sagligi yerinde cok sukur. Aglama.

Benim kızda emmeci bi emişi var maşallah saldırıyo nefes nefese annemde kızım tek baş edemezsin emziğe alıştıralım diyo ama korkuyorum bende beni reddeder diye bide kucağ alıştı gibi koynumuzda uyumak istiyo 4 saattir uyumadı yeni uyuttum şükür emdikçe fazlalığı çıkıyo yada kusuyo aynı senin gibi düzene girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…