bende eşime çok şaşırmıştım. Gaz çıkarma ile ilgili videolar izlemiş yağlar almıştı. Havlu ısıtıyordu üşenmeden. İkinci de pek birşey yapası yok sadece sevesi varAnnem gittikten sonra kaç kere kakası taştı. Sanırım ben bez bağlamayı bilmiyomuşum
Şuan yıkamak harici herşeyini yapıyorum. Yıkamayı babası hallediyo. Sanki on çocuk büyütmüş, bunları nerden öğrendi hiç haberim yok
Yorucu olur öyle ama meme reddinden korktuğun için emzik vermiyomuşsun,şimdi okudum.
Evde de bişey yaptırmıyolarsa bikaç ay böyle yapışık yaşayın madem,beyefendi de istediği kadar huzurla memede uyusun :)Zeyf
Bu anne ve eşlerin doğum zamanı hasta olma durumu bir benim mi dikkatimi çekiyorşimdi nstye geldim, sonra muayene var.
ilk kez bugün bir kaç gün daha doğmaz inşallah diye dua ediyorum. burda bu akşam ve yarın fırtına ve kar bekleniyor, istanbulda da kar bekleniyor uçaklar kalkamayabilir ve annem gelemeyebilir.
onun üstüne bir de annemin boynu ve sırtı tutulmuş çok kötüymüş kıpırdayamıyomuş bile. eşim de hasta zaten. o yüzden oğluşum bu kadar bekledin madem 3-4 gün daha beklersin inşallah
sağol canım.Bu anne ve eşlerin doğum zamanı hasta olma durumu bir benim mi dikkatimi çekiyorgeçmiş olsun ikisine de
Bizde bugün 36+0 ız dün kontrol olduk 3060 grm bizim doktorumuz da çok kilo alıcak diye kızıyor şekeri kestik kilo almasın diye normal doğum istiyorum çünkü ve 40 haftaları beklerse iyice büyüyecek normal yapamıycam diye korkuyorumKızım 35+4 de 2500 gramdi 36+0 günlüğüz bana çok zayıf gibi geliyor doğuma da 20 gün kaldı anca 200 gram falan alırçok üzgünüm
Benimde öyleydi ama 37. Haftada 3200 kg olunca bende de şeker ve hamurişi kes dedi doktor.tontiş bebeğin dedi.sen niye üzülüyorsun ki doğuma kadar 1 lg bile alabilir.hem kilo alması değil sağlıklı olması önemli olan değil mi?Kızım 35+4 de 2500 gramdi 36+0 günlüğüz bana çok zayıf gibi geliyor doğuma da 20 gün kaldı anca 200 gram falan alırçok üzgünüm
Kışın doğum yapmak güzel değilmiş oğlum ekimdi önü kış olduğu için eve kapanmıştık. Kızda keza öyle . Ben Temmuzda doğmuşum. Eşimde Ağustos bunlar kış bebesi oldusağol canım.
evet sorma ya tam zamanını buldularben ve kızım hasta olmayalım da asıl gerisi hallolur
kızım da mart başında doğdu, kışın doğurmak güzel diyordum ama bu kış o kadar salgın hastalık var ki insanı korkutuyor. bir daha çocuk yapmayacağım bilerek ama yapsaydım bu sefer bahar aylarında olsun diye uğraşırdım herhalde
Rabbim yardımcımız olsun sağ salim gelsinler inşallah.Bizde bugün 36+0 ız dün kontrol olduk 3060 grm bizim doktorumuz da çok kilo alıcak diye kızıyor şekeri kestik kilo almasın diye normal doğum istiyorum çünkü ve 40 haftaları beklerse iyice büyüyecek normal yapamıycam diye korkuyorumherkesin derdi farklı
Haklısın canım da ben çok zayıfım onunda zayıf olmasını istemiyorum annelik işteBenimde öyleydi ama 37. Haftada 3200 kg olunca bende de şeker ve hamurişi kes dedi doktor.tontiş bebeğin dedi.sen niye üzülüyorsun ki doğuma kadar 1 lg bile alabilir.hem kilo alması değil sağlıklı olması önemli olan değil mi?
Gözünaydın cnm Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasİp etsinKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Oyle olacak bu gidisle bakalim belki 40ndan sonra degisir huyu suyuYorucu olur öyle ama meme reddinden korktuğun için emzik vermiyomuşsun,şimdi okudum.
Evde de bişey yaptırmıyolarsa bikaç ay böyle yapışık yaşayın madem,beyefendi de istediği kadar huzurla memede uyusun :)Zeyf
Ben bile isteye memede uyutmuyorumbende eşime çok şaşırmıştım. Gaz çıkarma ile ilgili videolar izlemiş yağlar almıştı. Havlu ısıtıyordu üşenmeden. İkinci de pek birşey yapası yok sadece sevesi varbizim bez küçük geliyor elimdeki 0lar bitsin diye uğraşıyorum ama üzerine taşırıyor ve işin ilginç tarafı mutlu oluyorum bu durumdan
Memede uyutmayı hiç tavsiye etmem o yarım saatler 45 dakikalar daha sonra sırt ağrısı olarak geri dönüyor . Memede uyuduğu için eşiniz patlamış mısır eşliğinde film izlerken siz uyusun diye meme veriyor oluyorsunuz. Sen uyut deyince adam haklı olarak bende meme yok diyecek. Uyumayınca az meme ver şuna diye diyaloglara şahit olursunuz şimdiden söylemesi
Kızlar yatış verildi urası yoğun bakıma aldılar bir geceliğine cok üzgünüm..
Cok iyi bilirim bu duyguyu ama cok sukur ki baska sıkıntısı yok kuzum bunuda atlatir merak etme annesi. Sarilik yeni dogdugunda bizde de vardi en son ki degeri 9du p.tesi tekrardan tahlil yaptirip son durumuna bakacagiz bizde umarim dusmusturKızlar yatış verildi urası yoğun bakıma aldılar bir geceliğine cok üzgünüm..
Değeri dün 15 ti bugun 15.4 cıktı doktor yükselme eğilimi var dedi.
Risk almayalım yatış verelim dedi
Sabah yatırdık fototerapi alıyor mavi ışık dedikleri şey.
Süt götürdüm 4 buçuk gibi doktorla görüştük rahat ol yenidoğanda sarılık grip gibi bişey dedi.
Kan sonuçlarına bakılırsa atacak gibi duruyo sabaha muhtemelen veriririz dedi.
8 gibi yine süt götürcem gece yine götürcem.
İnşallah sabaha cıkar evine gelir paşam
Kalbimi orda bırakmış gibiyim
Allah tüm bebeklere şifa versin inşallah
Ağlamaktan helak oldum ama şimdi biraz daha iyiyim.
38+4 te 2500 grdi benim bebeğim ben üzülmüyorum sen sakın üzülme sağlığı yerinde olsun yeterKızım 35+4 de 2500 gramdi 36+0 günlüğüz bana çok zayıf gibi geliyor doğuma da 20 gün kaldı anca 200 gram falan alırçok üzgünüm
Geçmiş olsun canım çabucak atlatsin inşallah minik pasamizzKızlar yatış verildi urası yoğun bakıma aldılar bir geceliğine cok üzgünüm..
Süt götürdüm 4 buçuk gibi doktorla görüştük rahat ol yenidoğanda sarılık grip gibi bişey dedi.
Ya kuzum iyileşir sabaha kadar Üzülme annesi sen çok geçmiş olsunKızlar yatış verildi urası yoğun bakıma aldılar bir geceliğine cok üzgünüm..