2020 Şubat Anneleri

Kızlar gaz damlası kullanan var mı be zaman başlanıyor

Kizlar moralim çok bozuk lütfen bana bı yol gösterin bugün 39+1im bebeğimin kilosu 2630 çıktı doktor kız kardesim olsan normal dogurtturmam dedi kilosu düşük bebeklerin normal doğumda komplikasyon geçirme dayanamam riskleri daha fazlaymış ama tıbbi bir sebebim yok diyor sizce napmaliyim ben normal doğumu çok istemiştim şu an çok uzgunum ve napicami bilmiyorum

Hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün

Tatlım üzülme senin dr un ne diyor peki ?
grubumuzda düşük ağırlıklı normal doğum yapan annelerimiz oldu onlarda aksine bebiş minik olduğu için kolay indi dediler en iyi kararı dr un verir

Emzik candır yaaa

Tatlım üzülme senin dr un ne diyor peki ?
grubumuzda düşük ağırlıklı normal doğum yapan annelerimiz oldu onlarda aksine bebiş minik olduğu için kolay indi dediler en iyi kararı dr un verir
Canım bu dediklerim doktorun soyledikleri kararı tamamen bize bırakıyor bende neyin doğru olduğunu bilmiyorum

Ayy ben hissetmiştim doğum yaptığını Hayırlı olsun hoşgelmiş ikra bilgemiz Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin
Hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün inş.
Canım gözün aydın Kızımın adaşı hoş gelmiş sefa gelmiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım. Güle güle büyütün
Canım ömürlü olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün
Seso35 gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Seso35 gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Hayırlı olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün
Cok teşekkür ederim kızlar şükür attım doğum gerginliğini üstümden ben de sonunda
yeb4 evet herkes doğursun sonra anlatıcam ayrıntısıyla

Haklısın canım da ben çok zayıfım onunda zayıf olmasını istemiyorum annelik işte

bende tombulum ve aynı kaderi paylaşmak istemediğim için kızımla çok tombul olmasın istiyorum. düşündüğümüz şeylere bak

gözünaydın,ALLAH ım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kızını

burda çoğu sezeryan oldu canım.bence hiç moralini bozma ve dr ne derse onu yap.önemli olan sağlıcakla kavuşmanız ama en önemlisi de senin moral ve sağlığın

Canım doktorun ne diyorsa bence ona göre hareket et üzülme buradaki çoğu kişi sezaryan doğum yaptı çok şükür hepimiz sağlıklıyız riske atma bebişini

canim gozunaydin cok sevindim ,gecengun aklima geldin bayagdir sesin cikmiyor dogurdunmu acaba dedim ya saglikli guzel bir omru olsun bebisinin

ben olsam doktor ne diyorsa onu yapardim canim,uzulme yeterki saglikli dogsun ,kilo zaten alinir

O zaman dr unu dinle canım benim önemli olan sağlıkla kavuşmanız
Canım doktorun ne diyorsa bence ona göre hareket et üzülme buradaki çoğu kişi sezaryan doğum yaptı çok şükür hepimiz sağlıklıyız riske atma bebişini
ben olsam doktor ne diyorsa onu yapardim canim,uzulme yeterki saglikli dogsun ,kilo zaten alinir
Kızlar benimde anlamadığım bebeğin kilosu az ya daha kolay bi normal doğum olmazmi sizce bilemiyorum zaten gelmeyede pek niyeti yokmuş bizimkinin üzüldüm ama tabiki önemli olan sağlıkla bebeğime kavusmam

Kızlar benimde anlamadığım bebeğin kilosu az ya daha kolay bi normal doğum olmazmi sizce bilemiyorum zaten gelmeyede pek niyeti yokmuş bizimkinin üzüldüm ama tabiki önemli olan sağlıkla bebeğime kavusmam
Seni doktorun baya bekletmiş benimki beklemek istemedi gelişmiyo bebek dedi 37+3 2490 doğdu 2900 2800 arası ölçtü ultrasonda ama baş ve karın çevresi gelişmemişti 35 haftalarda çıkıyodu yani sizin baş ve karın çevresi ne durumda peki ? Sadece kilo sonununuz mu var
Gelişmediği için doğumu başlatmak istedi doğurtuyum seni yanında büyüsün daha güzel büyür dedi benim doktor normale çok ısrar etti suni falan dedi hiç sancımda yoktu bebek küçük gelişmiyo diyince riske atmak istemedim ben sezaryan istedim zaten normal düşünmemiştim hiç bilemedim yani burda çoğumuz sezaryan olduk yani normal isteyen ama şartlar el vermeyip sezaryana dönende çok oldu önemli olan sağlıkla kucağına almak haftanda çok iyi aslında sezaryan doğuma müsait gelişmiyosa beklemesen mi hiç yanında büyür ve küçük bebekler daha çok toparlıyomuş kendini dediler hep öyle gerçekten moralinide bozma bu yüzden

Benim 2275 cikmisti ultrasonda 2 gun sonra 2575 dogdu tam. Komplikasyon falan da olmadi hic cok sukur. Arkadasim 39+3 te 2800 dogurdu. Biri 38 haftada 2700 dogurdu. Bunlarin hepsi normal dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…