Maşallah allah bağışlasın,gözünüz aydınKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Evet ilkinde nisanda evlendik bi ay sonra hamile kaldım,ikinci allah vergisi oldu,üçüncüyü biz istedik ama hiç tarih ay falan hesaplamadım adet tarihine bi baktım bende çok şaşırmıştım bu kadar tesadüfeNasıl denk gelmiş cnm ya. Şaştım valla
Ayy gittin mi gece detayları merak ettim umarım güzel bi doğum olmuştur Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Kızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Geçmiş olsun .nedir bu sarılık korkusu ya. Bende içten içe korkuyorum. İnş. İlerlemez bizim yakında kontrol de yok20. Gün kontrolünden geldik moral bozukluğu ile
Kilosu 3040 çok şükür iyi gidiyo
Sarılık var biraz hiç ölçtürdün mü dedi hayır dedim yoktu biraz var takip et dedi o kadar emiyo ama sürekli dedim karın tokluğuna bağlı değil bu sarılığın 20 çeşit nedeni var dediumarım ilerlemez
masallah rabbim analı babalı büyütsünKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Benimde 10 gün sonra kontorl baya var evet ya ben olmaz artık diye o kadar rahattım ki hüsran tabi sonrası demekki 20 günlerden sonrada olabiliyomuşGeçmiş olsun .nedir bu sarılık korkusu ya. Bende içten içe korkuyorum. İnş. İlerlemez bizim yakında kontrol de yok
Sağlık ocağında aşısı var doktora gösteririm olmazsa. O yönlendirir varsa diye düşünüyorum. Aşılar başlıyor ya kızceme nasıl kıyacam bilmiyorumBenimde 10 gün sonra kontorl baya var evet ya ben olmaz artık diye o kadar rahattım ki hüsran tabi sonrası demekki 20 günlerden sonrada olabiliyomuş
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Benimde 10 gün var daha aşıya bilmiyorum valla nasıl olucakSağlık ocağında aşısı var doktora gösteririm olmazsa. O yönlendirir varsa diye düşünüyorum. Aşılar başlıyor ya kızceme nasıl kıyacam bilmiyorumsen ne yapacaksın sarılık için bir öneri de bulundu mu?
Annem gidince kv kalmaya devam edecek bana bir sey yaptirmiyolar evde cunku oglum surekli memede doyuncada keyif icin yalanci emzik niyetine kullaniyoAnnem iki hafta kaldı gitti. O gidince deliririm sanıyodum ama öyle olmuyo. Çok güzel başa çıkıyosun. Hiç merak etme. Ama sana tavsiyem emzirme dışı konularla da ilgilenmeye başla ki elin alışsın sonra çok zorlanırsın .
gözün aydın allah analı babalı büyütsünKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Annem gidince kv kalmaya devam edecek bana bir sey yaptirmiyolar evde cunku oglum surekli memede doyuncada keyif icin yalanci emzik niyetine kullaniyo
Aglamasi sorun degil memeyi emdikten sonra benim gogsumle inatlasti emmek istemedi korktum bende beni reddedicek diyegözün aydın allah analı babalı büyütsün
çok teşekkürler ☺
canım emziği düşünmelisin bence. bir aylık falan olduğunda istersen alıştırmaya çalış. böyle cidden çok zor olur. doyduğundan emin olduğun zaman sürekli pes etmeden değişik emzikler ver gerekirse. bir kere ağladı diye pes etme :) yoksa herkes gittiğinde tek başına çok zorlanırsın. emzik olmasa ben kızıma tek başıma bakamazdım belki de o kadar yani
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun gozunuz aydinKızlar doğumum oldu. Duanızı eksik etmeyin bizim için lütfen
Aynen ya bir hafta kızın altını hiç değiştirmedim. birileri sürekli senin işlerini yapınca onlar gidince boşluğa düşüyorsun bunları da ben mi yapıcam diyorsun