2020 Şubat Anneleri

Ayni bizimde oyle canimm. Gunduz soyle oldu bak 11 de uyudu 12.30 da kalkti 14.30 da yatti. Devaminda da boyle. Hep uyanik kaldigi sure uyudugu sureden daha fazlaydi. En son aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi 7 saat. Emzik vermesem daha da uyumazdi eminim. Uyku onun icin cok onemli diye verdim emzik. Benimki de kucakta uyuyor hemen baska yere koymaya calis aninda kalkiyor agliyor. Ayni seyleri yasiyoruz.

Bende dün gece vermiştim merve avent in emziği vardı durmuyodu bi denedim hemen tuttu.
Uras ta öyle tok olsada elini falan emiyor.
Meme reddi olurmu diye bende korktum ama sanmam olmaz heralde ya bende devamlı değil ama cok ağlarsa vericem.

Şimdi hastaneden geldik süt götürdük yine. 11 lere düşmüş şükürler olsun.
Sabah bidaha gidcez süt götürcez
Bi süre daha fototerapi verip sonra bırakcaklar kendi haline artıyomu diye.
İnşallah artmaz ve taburcu oluruz yarın.
Bi kez mama verdiler kalan hep süt götürdüm onları veriyolar sabaha kadar yetcek sütü var dedi 7-8 gibi tekrar gidip götürcem süt. Şükürler olsun düşmüş en azıından.

Kızlar Merve face de bi grup var emzirme akademisi diye emzirme uzmanları yönetiyor o gruba üye ol oraya yaz hemen yardımcı oluyorlar hatta kadın İzmir de öyle hatırlıyorum onlar çözüm yolu söylüyorlat hemen

İnşallah yarın taburcu olursunuz canım bir günle atlatırsın

ben simdiye kadar emzik emdigi icin annesinin memesini reddeden bebek ne gordum ne duydum mervecigim,memeden sogutan tek sey biberondan beslenmek, emzii vermicem diye zorlama.kendini bence ,hepimize annelerimiz bebekken vermedimi ne olacak,surekli emme refleksleri var suan icgudusel olarak buna programlilar

Sagol canimmm katilme basvurusunda bulundum bakalimm.
Canim bencede oyle, hatta burda biri demisti ki emzikle meme ayni olmaz biri doyuruyor sut gelio oteki bos emiliyor. Bence de oyle. He eger melisa emmeyen meme tutamayan bir cocuk olsa belki ona olmazdi. Zor durumlarda kisa sureli vericem emzik bakalimmm.

Geçtiğimiz günlerde benzer durumu bende yaşadım benim bebiş te tam tersi çoğunluk uyur o gece 1 den sabah 6 ya kadar uyumadı mızıklandı huysuzluk yaptı memeyi kavrayamıyo doymadı diye düşğnüp biberonla süt denemiştim ilkin çok az içince bidaha verdim bu sefer yarısını içti yine huysuzluk yapıp uyumayınca en son bende emzik verdim aynen dediğin gibi ağzında çok tutmayıp attı ve uyudu sora bidaha öyle olmadı emzikte vermedim

Kızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubat doğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Doguran oldu mu 4 şubattan beri takip edemedim burayı ama darısı bekleyenlerin başına inşallah ❤
Şunu diyebilirim ama son olarak eşi benzeri olmayan bir duygu. Öyle anlatmayla anlaşılmaz yasamak gerekiyor. yaşanılan her türlü zorluga da misliyle değiyor

Ayy ben hissetmiştim doğum yaptığını Hayırlı olsun hoşgelmiş ikra bilgemiz Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın

Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin

ben demiştim onu, hala da diyorum :)
emzik alıp da anne memesini reddeden bir bebek yoktur Cananın da dediği gibi. onlar o kadar akıllı ki sandığımızdan çok daha akıllılar hemde
süt gelmeyen emziği napsınlar. acıktıkları an basarlar yaygarayı merak etmeyin.

gözün aydın canım 40 haftanı tam doldurdun ve kızın geldi strese sokmadı seni ne güzel :) normal doğumdan sezaryene neden döndü merak ettim, daha sonra anlattığında öğrenirim artık :)
şimdi güzel günlerde büyüt güzel kızını, anneliğin tadını çıkar
P Pembecat Psidan yeb4 sizi bekliyorız artık sıra sizde
şu an 40. haftalarda gözüken biz varız sanırım, daha var mı hatırlayamadım. ama normal beklediğimiz için bizden önce doğuranlar bile olabilir

Hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün inş.

Canım gözün aydın Kızımın adaşı hoş gelmiş sefa gelmiş. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım. Güle güle büyütün

Canım ömürlü olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…