Benim kızda emmeci bi emişi var maşallah saldırıyo nefes nefese annemde kızım tek baş edemezsin emziğe alıştıralım diyo ama korkuyorum bende beni reddeder diye bide kucağ alıştı gibi koynumuzda uyumak istiyo 4 saattir uyumadı yeni uyuttum şükür emdikçe fazlalığı çıkıyo yada kusuyo aynı senin gibi düzene girer inşallah
Bende dün gece vermiştim merve avent in emziği vardı durmuyodu bi denedim hemen tuttu.Kizlar mesajlari okuyamadim okuyacagim ama derdim soyle anlatiyorum. Benim kiz aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi. Yani 7 saat. Gunduzleri de 1bucuk saat uyuyup 2 saat uyanik kaliyor. 15 gunluk bebek 17-18 saat uyumali bizimki zor 8 saat uyuyordur.
Neyse aksam 6dan beri bebegim surekli emdi, kustu, emdi, kaka yapti, emdi, fazlasini kustu. Yani soyle ki melisa emip doyan bir bebek. Emme refleksinden oturu surekli tok olsa da emmek istiyor. Agliyor uyumuyor vb. ben emzirdikce kusuyor fazlaligini ve kaka cis yapiyor durmadan. Aksam 6dan beri 7 saatte 3 takim kiyafet ve 5 bez degistirdim dolu dolu bezler.
En son benimle hic bir ilgisi yok ben saatlerce daha uyumam bebegim uyusun uykuya ihtiyaci var diye emzik verdim cunku okudugum kadari ile 0-3 yas arasi uyku da beslenme kadar beyin gelisimine etkili.
5 dk emdi emzigi sonra agzindan atti suanda uyuyor bir saate yakindir cok sukur.
Korkum su ki 15 gunluk premature bebegiz sonucta emzik meme reddi yapar mi?
Cok zor durumlarda kullanicam boyle.
Melisa emmeye cok aliskin bir bebek uyanikken surekli emmek istiyor surekli. Uyutmakta mumkun olmadi bu gece
Şimdi hastaneden geldik süt götürdük yine. 11 lere düşmüş şükürler olsun.Canm bizimde sariligimiz 14.4 tu mesela, gecen 12 cikti. Ben bir kitapta okudum, yenidoganda sarilik olmayan bebek yok zaten. Sadece dereceleri onemli. Ama 20 leri fln goren bebekler oluyor. Fototerapi de hemen dusuruyor buarada. Allah baska dert vermesin. Bak mudehalede ediliyor hemen. Birazcicik uzak kalmaktan bsey olmaz. Sagligi yerinde cok sukur. Aglama.
Merve face de bi grup var emzirme akademisi diye emzirme uzmanları yönetiyor o gruba üye ol oraya yaz hemen yardımcı oluyorlar hatta kadın İzmir de öyle hatırlıyorum onlar çözüm yolu söylüyorlat hemenKizlar mesajlari okuyamadim okuyacagim ama derdim soyle anlatiyorum. Benim kiz aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi. Yani 7 saat. Gunduzleri de 1bucuk saat uyuyup 2 saat uyanik kaliyor. 15 gunluk bebek 17-18 saat uyumali bizimki zor 8 saat uyuyordur.
Neyse aksam 6dan beri bebegim surekli emdi, kustu, emdi, kaka yapti, emdi, fazlasini kustu. Yani soyle ki melisa emip doyan bir bebek. Emme refleksinden oturu surekli tok olsa da emmek istiyor. Agliyor uyumuyor vb. ben emzirdikce kusuyor fazlaligini ve kaka cis yapiyor durmadan. Aksam 6dan beri 7 saatte 3 takim kiyafet ve 5 bez degistirdim dolu dolu bezler.
En son benimle hic bir ilgisi yok ben saatlerce daha uyumam bebegim uyusun uykuya ihtiyaci var diye emzik verdim cunku okudugum kadari ile 0-3 yas arasi uyku da beslenme kadar beyin gelisimine etkili.
5 dk emdi emzigi sonra agzindan atti suanda uyuyor bir saate yakindir cok sukur.
Melisa emmeye cok aliskin bir bebek uyanikken surekli emmek istiyor surekli. Uyutmakta mumkun olmadi bu gece
İnşallah yarın taburcu olursunuz canım bir günle atlatırsınŞimdi hastaneden geldik süt götürdük yine. 11 lere düşmüş şükürler olsun.
Sabah bidaha gidcez süt götürcez
Bi süre daha fototerapi verip sonra bırakcaklar kendi haline artıyomu diye.
İnşallah artmaz ve taburcu oluruz yarın.
Bi kez mama verdiler kalan hep süt götürdüm onları veriyolar sabaha kadar yetcek sütü var dedi 7-8 gibi tekrar gidip götürcem süt. Şükürler olsun düşmüş en azıından.
ben simdiye kadar emzik emdigi icin annesinin memesini reddeden bebek ne gordum ne duydum mervecigim,memeden sogutan tek sey biberondan beslenmek, emzii vermicem diye zorlama.kendini bence ,hepimize annelerimiz bebekken vermedimi ne olacak,surekli emme refleksleri var suan icgudusel olarak buna programlilarKizlar mesajlari okuyamadim okuyacagim ama derdim soyle anlatiyorum. Benim kiz aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi. Yani 7 saat. Gunduzleri de 1bucuk saat uyuyup 2 saat uyanik kaliyor. 15 gunluk bebek 17-18 saat uyumali bizimki zor 8 saat uyuyordur.
Sagol canimmm katilme basvurusunda bulundum bakalimm.Kızlar
Merve face de bi grup var emzirme akademisi diye emzirme uzmanları yönetiyor o gruba üye ol oraya yaz hemen yardımcı oluyorlar hatta kadın İzmir de öyle hatırlıyorum onlar çözüm yolu söylüyorlat hemen
Canim bencede oyle, hatta burda biri demisti ki emzikle meme ayni olmaz biri doyuruyor sut gelio oteki bos emiliyor. Bence de oyle. He eger melisa emmeyen meme tutamayan bir cocuk olsa belki ona olmazdi. Zor durumlarda kisa sureli vericem emzik bakalimmm.ben simdiye kadar emzik emdigi icin annesinin memesini reddeden bebek ne gordum ne duydum mervecigim,memeden sogutan tek sey biberondan beslenmek, emzii vermicem diye zorlama.kendini bence ,hepimize annelerimiz bebekken vermedimi ne olacak,surekli emme refleksleri var suan icgudusel olarak buna programlilar
Kizlar mesajlari okuyamadim okuyacagim ama derdim soyle anlatiyorum. Benim kiz aksam 6dan gece 1 e kadar uyumadi. Yani 7 saat. Gunduzleri de 1bucuk saat uyuyup 2 saat uyanik kaliyor. 15 gunluk bebek 17-18 saat uyumali bizimki zor 8 saat uyuyordur.
Senin sıkıntın halloldu mu canımKızlar
Merve face de bi grup var emzirme akademisi diye emzirme uzmanları yönetiyor o gruba üye ol oraya yaz hemen yardımcı oluyorlar hatta kadın İzmir de öyle hatırlıyorum onlar çözüm yolu söylüyorlat hemen
Ayy ben hissetmiştim doğum yaptığınıKızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Doguran oldu mu 4 şubattan beri takip edemedim burayı ama darısı bekleyenlerin başına inşallah ❤
Şunu diyebilirim ama son olarak eşi benzeri olmayan bir duygu. Öyle anlatmayla anlaşılmaz yasamak gerekiyor. yaşanılan her türlü zorluga da misliyle değiyor
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydinKızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Doguran oldu mu 4 şubattan beri takip edemedim burayı ama darısı bekleyenlerin başına inşallah ❤
Şunu diyebilirim ama son olarak eşi benzeri olmayan bir duygu. Öyle anlatmayla anlaşılmaz yasamak gerekiyor. yaşanılan her türlü zorluga da misliyle değiyor
ben demiştim onu, hala da diyorum :)Sagol canimmm katilme basvurusunda bulundum bakalimm.
Canim bencede oyle, hatta burda biri demisti ki emzikle meme ayni olmaz biri doyuruyor sut gelio oteki bos emiliyor. Bence de oyle. He eger melisa emmeyen meme tutamayan bir cocuk olsa belki ona olmazdi. Zor durumlarda kisa sureli vericem emzik bakalimmm.
gözün aydın canımKızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
şu an 40. haftalarda gözüken biz varız sanırım, daha var mı hatırlayamadım. ama normal beklediğimiz için bizden önce doğuranlar bile olabilir
Hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Kızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Gözün aydın canım. Güle güle büyütünKızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.
Canım ömürlü olsun bebişin Allah analı babalı büyütsünKızlar ikra bilgemin doğumgünü 5 şubatdoğurdum ben de ❤ aciklik 7 cm e kadar normal ilerleyip sonrasında sezeryan ile doğumum gerçekleşti. Detay vermiyorum daha doğurmayı bekleyenler olduğu için 3350 gr doğdu ama şuan 3 kilo sütüm pek gelmiyor hala boyunu henüz öğrenemedim. 3 gündür hastahanedeyim bugün taburcu edilcem muhtemelen.