2020 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar 11 gün kaldı doğuma ve gün geçtikçe sebepsizce içimi tedirginlik ve korku sarıyor daha bu zamana kadar hiç aklıma gelmiyordu bile. Şimdi nasıl doğurucam doğurabilecek miyim diyorum kendi kendime. İlk gebelik olunca beni neyin beklediğini bilmemek daha çok gerginlik oluşturdu üzerimde. Benim gibi olan yada yeni doğum yapan var mı

Doğumdan korkma canım sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın inşaAllah bebiş normal veya sezaryenle bişekilde dünyaya geliyor. Normal olursa oan zorluğun olur sorası rahat toparlarsın. Sezaryen olursanda bi kaç güne toparlıyorsun. Bebeğini hele gördüğünde tarifsiz duygular yaşayacaksın.

Hiç korkma arkadaşım.vakti geldiğinde bebeğin nasıl isterse öyle geliyor . Başına ne geleceğini bilmemek seni germesin aksine mutlu etsin. Bilmediğin tarifsiz duygular sevinçler yaşayacaksın . Sen bunu düşün yeter benve.
Kızlar sabahdan beri sancım var ama sancılarım kısa sürüyor. 15-25 sn kadar. Yalancı sancılar mıdır, yoksa gerçek mi?

23.42
23.47
23.58
00.08
00.19
00.28

Son yarım saatte gelenler bu saatlerde

Bana göre çok sık sancılar ama yine de se bilirsin. Suyun gelse de hastaneye yetişirsin ama açılman olursa evde doğurma sonra

nolucak canim ac tv yi ,radyasyon dedigin sadece tv de yokki ,camasir bulasik makinesi bile calisirken asiri radyasyon yayiyormus mesela ,bilgisayar telefonlari soylememe gerek yok ,
doyup doymadigi konusunda cis kaka takip edicen canim ,ac olan bebek uyumaz susmaZ ,eger guzel uykuya daliyorsa karni doyuyodur, tavsiyem iyi bir cocuk doktoru bul ,iyi bir cocuk doktoru hem seni rahatlatir detayli yardimci olur ,
ilk 6 ay zor geciyor ama hersey gibi bu donemde gecip bitiyor ,uzme kendini ,

masallah ben Allah nasip ederse Nisa’n annesi olacağım yediğiniz özel bişey var mı

Bizde direk vücuduna baktı sarılık yok dedi cihazla ölçmedi. Bazen tedirgin oluyorum Burdaki sağlık sistemi çok farklı işliyor. Ablam ilk hafta emzirme konusunda bana çok yardım etti. Sarılık olmasın diye gece gündüz uyardı beni. Onu çok özlüyorum Annem en az 40 çıkana kadar burda . Ben yaza kadar kalsın istiyorum. Ama kalır mı bilmiyorum. Giderse ne yaparım huniyi gerçekten takarım herhalde. Deniz gerçekten çok yoruyor bizi çok enerjik istekleri bitmeyen bir çocuk oldu. Sürekli Yüksek yerlere çıkmak için sandalye tabure ne bulursa çıkıp tırmanıyor. Aklım çıkıyor düşecek diye. Uykusuzluktan hasta oldum . Doğum yapacakların gözü korkmuştur. İki çocuk olunca böyle tek çocukta bir nebze dinlenme imkanı oluyor

Bende hep 2. 3. Cocugu olanlari dusunuyorum ben bir tanesiyle bas edemiyorum onlar ne yapiyor diye Allah yardimciniz olsun gercekten zor. Benim annemde 40i cikana kadar burada insaAllah o gittikten sonra ne yapacagim hic bilmiyorum. Sabah namazina kadar annem yatiyo yanimda ben bi emziriyorum gazi alti ona ait. Sabah namazinda esimle gorev degisimi yapiyolar o da guzel gaz cikarttiriyo usta oldu 9 gun tatil yapti bugun bitiyo evde olmasi cok iyi oluyodu onunda bu arada 2. Cocuga suanlik tovbe ettim

Evet ilk bebeğim ve beklenen doğum tarihim 24 şubat ama doktor erken alacak gebelik şekerinden dolayı

Günaydın kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi çok okuyamadım.

ülkemizde yine kötü olaylar oluyor, çok üzülüyorum, çok etkileniyorum

bugün 16:45 te randevum var, hep gelsin diye bekliyodum ama bu sefer haftaya kadar dursun diyorum, haftasonu her yerde kar görünüyor. havaalanı da çok yoğundur şimdi, bir de kar olursa gelemez annem belki. bu kadar durdu, bir kaç gün daha durur inşallah. eşim de farenjit olmuş zaten bir sürü ilaç kullanıyor. bulaşmasın bana diye köşe bucak kaçıyoruz birbirimizden. yani bir kaç gün daha karnımda dursa çok iyi olurdu ‍♀

Annem iki hafta kaldı gitti. O gidince deliririm sanıyodum ama öyle olmuyo. Çok güzel başa çıkıyosun. Hiç merak etme. Ama sana tavsiyem emzirme dışı konularla da ilgilenmeye başla ki elin alışsın sonra çok zorlanırsın .

Aynen ya bir hafta kızın altını hiç değiştirmedim. birileri sürekli senin işlerini yapınca onlar gidince boşluğa düşüyorsun bunları da ben mi yapıcam diyorsun

Sorun ikisinin de küçük olması. Kızı emzirirken oğlanın sürekli kalk ,gel demesi. Çekiştirmesi. Annemle eşimi değiştireceğim bir kaç güne. Hem annem dinlensin. Eşim oğlanda yatırmıyor bari yanına geliyim benim uykum hafif siz uyuyakalıyorsunuz diyor.benim kız için kalktığım kadar kalkmıyordur herhalde. Deniz emer uyurdu. Defne yatağını pek istemiyor koyunca ağlıyor. yanımızda yatarsa uyuyor. Küçük doğmasına bağlıyorum.

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…