158 boyumbenimde kilom biraz fazla olduğu için doktor tatlı yeme hamilelik şekeri çıkar dediii
bende minyon tipliyim o yüzden aslında biraz boyum olaydı nolurduuuu
şekerli şeyleri pek canım çekmiyor benim zaten ama yinede bazen yiyorum yemesek daha iyi olcak aslında
Normal vucut kremi kullanan biriydim hamilelik suresinde.bana doktorum demişti ki çatlaklar için kremler yağlar bir fayda etmez, tamamen genetik bir durum. benim de karnımın altında hafif oldu ilk hamileliğimde. şimdi ikinci olunca daha da çok olur kesin.
bu ünlülerin mankenlerin nasıl çatlamıyor hayret ediyorum ya. doktorumun dediği gibi ya genetik ya da çok pahalı kremler falan kullanıyolar herhalde
Gecmis olsun, sıcaklardan, tam yaza denk geldik, bende cok halsizlesiyorum, vitamin alın, benim doktorum elanatal1 verdi. Toparliyor beni. calısıyorsan soguk su bulundur yanında. Allah yardımcımız olsun.Herkese selam kızlar ben sabah serviste bayılmışımbugun gidip bı bakıncam doktora
Nereye bayildin ?Herkese selam kızlar ben sabah serviste bayılmışımbugun gidip bı bakıncam doktora
hay allah geçmiş olsun canım, bu aylarda olabiliyor aman dikkat etHerkese selam kızlar ben sabah serviste bayılmışımbugun gidip bı bakıncam doktora
bende genetik olduğuna inanıyorum ya. bence ondandır.Normal vucut kremi kullanan biriydim hamilelik suresinde.
Ozel hic bi kremi almadim valla.
Tek bir tane bile minicik bile catlagim yok karnimda.
Ama 38+2 de dogdu kizim.
Belki 40 haftalari gorsem catlardi onu bilmiyorum haliyle.
Gecmis olsun, sıcaklardan, tam yaza denk geldik, bende cok halsizlesiyorum, vitamin alın, benim doktorum elanatal1 verdi. Toparliyor beni. calısıyorsan soguk su bulundur yanında. Allah yardımcımız olsun.
Nereye bayildin ?
Yere dusmedin insallah.
Gecmis olsun canim.
Guzel haberlerle gel.
Geçmiş olsun dikkat et kendine..Herkese selam kızlar ben sabah serviste bayılmışımbugun gidip bı bakıncam doktora
Hosgeldin canım. Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Selam kızlarr..
Allah nasip ederse bende Şubat annesi olacağım inşallah. Daha önce 2 defa düşük yaşadım maalesef bu 3. gebeliğim çok korkuyorum inşallah bu sefer güzel geçer herşey. SAT 17 mayıs ama ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve adetimin 21. günü oldu yumurtlama o yüzden biraz geriden geliyoruz. geçen hafta pazartesi kontrolüm vardı 5+5 haftalık çıktı ölçüme göre ve kalp atışını da duyduk. Çikolata kistinden de amelliyat olmuştum 3 ay önce ameliyatımı yapan doktorumda muayene etmek istedi bu hafta pazartesi de ona gittim normalde 6+5 olmam gerekirken 6+2 çıktı ultrason da biraz tedirgin oldum açıkçası. sizce ilk haftalarda böyle ufak sapmalar normalmibu arada benimde inanılmaz midem bulanıyor hiç birşey yemek istemiyorum çubuk kraker simit peynir fln geçiştiriyorum hep. hiç kusmadım bu güne kadar ama bulantılar mahvediyor beni birde çalışıyorum ama yinede 9 ay midemin bulanmasına razıyım yeterki bu sefer bebişim sağlıklı olsun
Benimde kontrolüm haftaya Pazartesi bende hep iyidir inşallah modundayım, demek yalnız değilmişimgünaydın kızlar bugün 5 buçukta kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarız
insan tedirgin oluyor ordamı acaba iyimi diye
hep böyle geçecek sanırım 9 ayay gerçi kaldı 7 ay
sorma ya sen yine iyisin ben 12 kilo verdim öyle hamile kaldım 80 den 68e düştüm158 boyum
60 kilom
Ilk hamileliğimde gebelik sekeri vardi
62 ile hamile kalmistim 66 ile doğuma girmistim.
Normal beslenip tatliyi haftada 1 yemistim.
Senin boy kilo kac canim ?
Normal vucut kremi kullanan biriydim hamilelik suresinde.
Ozel hic bi kremi almadim valla.
Tek bir tane bile minicik bile catlagim yok karnimda.
Ama 38+2 de dogdu kizim.
Belki 40 haftalari gorsem catlardi onu bilmiyorum haliyle.
ya gerçekten insan çok arada kalıyor biri bişey sorunca kendimden emin cevap veremiyorumBenimde kontrolüm haftaya Pazartesi bende hep iyidir inşallah modundayım, demek yalnız değilmişim
Çok geçmiş olsun canımyok serviste oturdugum yerde bayıldım :)
İnşallah canımya gerçekten insan çok arada kalıyor biri bişey sorunca kendimden emin cevap veremiyorum
bide hamileliğe bağlı hiç bi belirtim yok sadece iş yerinde akşama doğru çöken halsizlik uykusuzluk
bide kokuya aşırı duyarlı oldum o kadar
inşallah sağ salim geçiririz bu günleri :)
Bir fincan türk kahvesi iyi gelebilir.Bir deneyin isterseniz.Kızlar uyandığımdam beri bi baş ağrısı mahfetti beni ya ne önerirsiniz ne yapayım
Çok teşekkür ederim onu deniyeyim ya çok içmek istemiyordum kahveyi ama bişey olmaz bi kere içmektenmilasudoruk Birkac damla da limon suyu ekleyin.
Su içmeyi deneyin isterseniz, belki susuz kalmışsınızdır.Çok teşekkür ederim onu deniyeyim ya çok içmek istemiyordum kahveyi ama bişey olmaz bi kere içmekten
Yok yanımda şişemle geziyorum günde 2.5 3 litre içiyorum ama bilemedim ya inşallah geçer azalır en azından çok teşekkür ediyorum yardımınız içinSu içmeyi deneyin isterseniz, belki susuz kalmışsınızdır.