2020 Şubat Anneleri

Yazışmalarda olur canım o kadar ben doğum esnasında bir problem oldu sandım 😊 kendine dikkat et dokuz ay enerji depolamamız lazım dokuz ay sonra iki cocuklu olacagız artık 😃

ahh ahh ilk hamileliğimde prensesmişim haberim yokmuş 😀 bakalım ne kadar enerji depolayabilirsek artık 🙈

bu arada tatlı yemene doktor şeker probleminden dolayı da dikkat et demiştir. allah korusun hamilelik şekeri çıkar sonra. insanın canı çekiyor ama kontrollü ye tatlıyı. mesela meyve yararlı diye yiyoruz ama onu da abartmamak lazım onda da şeker var.

Bende 15 gün biraz fazla tatlı yediğim için doktor cok kilo almışsın dikkat et diyet bile yapabilirsin demişti burda yazmıştım 🤔 çevremdekilerde saçmalama ye çocuk gelişmez diyor sürekli 😅 bi daraldım bu konuda canımın çektiği bir şey var erteliyorum mesela şimdi 😂 şekerli şeyleri nasıl keseceğim bilmiyorum canım çekerken😑 zaten oturup kilolarca da yediğim yok minyon tipin var ama hemen de kilo alıyorum işte 🙈
Tatlıdansa şekerli meyveleri denesen, İzmir üzümü, karpuz, muz 🍇 🍉 🍌
Yanına da kan şekerini birdrb yğkseltip birden düşürmesin diye de ya küçük bir bardak süt yada biraz yoğurt yiyebilirsin ☺️

Bende 15 gün biraz fazla tatlı yediğim için doktor cok kilo almışsın dikkat et diyet bile yapabilirsin demişti burda yazmıştım 🤔 çevremdekilerde saçmalama ye çocuk gelişmez diyor sürekli 😅 bi daraldım bu konuda canımın çektiği bir şey var erteliyorum mesela şimdi 😂 şekerli şeyleri nasıl keseceğim bilmiyorum canım çekerken😑 zaten oturup kilolarca da yediğim yok minyon tipin var ama hemen de kilo alıyorum işte 🙈
benimde kilom biraz fazla olduğu için doktor tatlı yeme hamilelik şekeri çıkar dediii
bende minyon tipliyim o yüzden aslında biraz boyum olaydı nolurduuuu :KK70:
şekerli şeyleri pek canım çekmiyor benim zaten ama yinede bazen yiyorum yemesek daha iyi olcak aslında :KK53:

Daha dikkatli gidiyorum artık arkadaşlar zaten normal de yediğime içtiğime dikkat eden biriyim kızartma bile yemezdim ne olduysa birden abarttım sanırım:kk77:

İstanbul'da olan ve 2li test yaptırmak isteyenler ben bugün Bakırköy devlet hastanesinin ek hizmet binasında kadın doğuma randevu almıştım gittim muayene oldum 9 ağustosa randevu verdiler ana binaya yaptırmak isteyip durumu olmayanlar bu yolu deneyebilirler hem hiç sıra beklemedim hem de çok iyiydi doktor ve hemşireler.. öpüldünüz 😘

İstanbul'da olan ve 2li test yaptırmak isteyenler ben bugün Bakırköy devlet hastanesinin ek hizmet binasında kadın doğuma randevu almıştım gittim muayene oldum 9 ağustosa randevu verdiler ana binaya yaptırmak isteyip durumu olmayanlar bu yolu deneyebilirler hem hiç sıra beklemedim hem de çok iyiydi doktor ve hemşireler.. öpüldünüz 😘
Bana doktor 12. Haftada gel ense kalınlığına bakalım ona göre bilikte karar verelim gibi konuştu, ayın 22 sinde randevum var muhtemelen orda yaptırırım özel hastane ama fiyatları ne kadardır medipol esenlere gidiyorum bilen varmıdır merak ettim 😂😂

Şaka gibi ya alışverişini nasıl yapmıştın
Benim kızım var bu erkek olursa diye şimdiden bakınıyorum bişilere🙈 eşime bişiler alasım var dedim bez al o zaman dedi her ikisine de kullanıcaz zaten😅
O zamana kadar hiçbirşey almamıştım çalışıyordum çok yoğundum , doğum iznine çıkınca alırım dedim, ilk doğduğunda giymesi için alabilmiştim sadece, zaten 35. Haftada da doğum oldu😉

Canım benimde göbeğim var ultrason görüntü kalitesine göre değişiyo bi hastanede 7+3 günlükken görünmedi ama çok eskiydi makinası 8+0 gittim direk göründü karından, göbeğimde çatlaklar bile başladı çok canımı sıkıyo yağlar falan kullanıyorum ama yok yani fayda etmiyo göbek var eyvallah ama şiş olduğu için gerildi heralde korktuğum tek şey çatlaktı sende dikkat et başlamadıysa
Ben de hafif çatlak var zaten kilodan ötürü :KK43:

Kasık agrisi ceken varmi arkadaslar.adet agrisi gibi kosarsin kosarsin dalağin siser ya oyle bi agri.apandisit gibi baska nasil anlatayim bilemedim
Evet ben
Bazen sağda bazen solda olunca apandisit olmadığını düşünüyorum ama bazen çok fena oluyor
Korkutuyor ama illa ki geçiyo bi zaman sonra
Hatta gece sol kasığıma bıçak saplanması ile uyandım

Selam kızlarr..
Allah nasip ederse bende Şubat annesi olacağım inşallah. Daha önce 2 defa düşük yaşadım maalesef bu 3. gebeliğim çok korkuyorum inşallah bu sefer güzel geçer herşey. SAT 17 mayıs ama ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve adetimin 21. günü oldu yumurtlama o yüzden biraz geriden geliyoruz. geçen hafta pazartesi kontrolüm vardı 5+5 haftalık çıktı ölçüme göre ve kalp atışını da duyduk. Çikolata kistinden de amelliyat olmuştum 3 ay önce ameliyatımı yapan doktorumda muayene etmek istedi bu hafta pazartesi de ona gittim normalde 6+5 olmam gerekirken 6+2 çıktı ultrason da biraz tedirgin oldum açıkçası. sizce ilk haftalarda böyle ufak sapmalar normalmi:110:bu arada benimde inanılmaz midem bulanıyor hiç birşey yemek istemiyorum çubuk kraker simit peynir fln geçiştiriyorum hep. hiç kusmadım bu güne kadar ama bulantılar mahvediyor beni birde çalışıyorum ama yinede 9 ay midemin bulanmasına razıyım yeterki bu sefer bebişim sağlıklı olsun:anneadayı:

Selam kızlarr..
Allah nasip ederse bende Şubat annesi olacağım inşallah. Daha önce 2 defa düşük yaşadım maalesef bu 3. gebeliğim çok korkuyorum inşallah bu sefer güzel geçer herşey. SAT 17 mayıs ama ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve adetimin 21. günü oldu yumurtlama o yüzden biraz geriden geliyoruz. geçen hafta pazartesi kontrolüm vardı 5+5 haftalık çıktı ölçüme göre ve kalp atışını da duyduk. Çikolata kistinden de amelliyat olmuştum 3 ay önce ameliyatımı yapan doktorumda muayene etmek istedi bu hafta pazartesi de ona gittim normalde 6+5 olmam gerekirken 6+2 çıktı ultrason da biraz tedirgin oldum açıkçası. sizce ilk haftalarda böyle ufak sapmalar normalmi:110:bu arada benimde inanılmaz midem bulanıyor hiç birşey yemek istemiyorum çubuk kraker simit peynir fln geçiştiriyorum hep. hiç kusmadım bu güne kadar ama bulantılar mahvediyor beni birde çalışıyorum ama yinede 9 ay midemin bulanmasına razıyım yeterki bu sefer bebişim sağlıklı olsun:anneadayı:
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer 😊 kalp atışı da duyulmuş çok güzel. benim de 6. haftalarda 3-4 gün geriydi, ilk zamanlar bu sapmalar önemli değil merak etme. şu an uyumlu sat ile mesela. önemli olan sonradan gelişim geriliği olmaması.

inşallah bulantılar da kısa sürede geçer 😊

Ben de hafif çatlak var zaten kilodan ötürü :KK43:
bana doktorum demişti ki çatlaklar için kremler yağlar bir fayda etmez, tamamen genetik bir durum. benim de karnımın altında hafif oldu ilk hamileliğimde. şimdi ikinci olunca daha da çok olur kesin.

bu ünlülerin mankenlerin nasıl çatlamıyor hayret ediyorum ya. doktorumun dediği gibi ya genetik ya da çok pahalı kremler falan kullanıyolar herhalde 😂

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bu sefer 😊 kalp atışı da duyulmuş çok güzel. benim de 6. haftalarda 3-4 gün geriydi, ilk zamanlar bu sapmalar önemli değil merak etme. şu an uyumlu sat ile mesela. önemli olan sonradan gelişim geriliği olmaması.

inşallah bulantılar da kısa sürede geçer 😊
Çok teşekkür ederim canım içim rahatlıyor burda sizlerle konuşunca:KK200:

Bana doktor 12. Haftada gel ense kalınlığına bakalım ona göre bilikte karar verelim gibi konuştu, ayın 22 sinde randevum var muhtemelen orda yaptırırım özel hastane ama fiyatları ne kadardır medipol esenlere gidiyorum bilen varmıdır merak ettim 😂😂
5 sene önce hamileyken özeller 300 TL den açıyordu kapıyı bilemiyorum orası nasıldır

Herkese selam kızlar ben sabah serviste bayılmışım :KK70: bugun gidip bı bakıncam doktora

X