- 25 Haziran 2024
- 892
- 2.960
- 28
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.821
Olsun kilon çok iyi valla maşallah artık almazsın çok bence. Son üç ay çok alınmıyor diye duymuştum bir yerde. Benim de umudum o yöndeBenim boyumda kısa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kilon çok iyi valla maşallah artık almazsın çok bence. Son üç ay çok alınmıyor diye duymuştum bir yerde. Benim de umudum o yöndeBenim boyumda kısa![]()
Ben de 11-12 kilo ile 28. Haftaya giris yapmak uzereyimE ben de son üçe girerken 12 yi aldım bile![]()
Harikayız bence yaBen de 11-12 kilo ile 28. Haftaya giris yapmak uzereyim![]()
Ay ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. HaftamdayımGerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum
![]()
Biraz dikkat edersek bence almayız ya. Ben şu diş muhabbetinden sonra kiloya razıyım yani öyle daha büyük sorunlar yaşamayalım tek sıkıntımız kilo olsunAy ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayımbugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam
( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim
Ahh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsunGece güzel uyuyorum ama 2 kere tuvalete kalkıyorum. Bende su içip geri yatıyorum bazende bir anda pörtlüyorum hiç uyumamış gibi cin gibi oluyorum anlamadım![]()
AhhahahahaŞanslıysam üç kez maksimum beş kez falan tuvalete kalkıyorumsonra su içip yatıyorum kısır döngü hep
![]()
Bazen bana da oluyor öyle dörtte beşte ama otomatik değil tekmeler uyandırıyorAhh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun4 te tık diye açılıyor gözler
Ahhahahahaluluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum
![]()
Çok geçmiş olsun canım benimBiraz dikkat edersek bence almayız ya. Ben şu diş muhabbetinden sonra kiloya razıyım yani öyle daha büyük sorunlar yaşamayalım tek sıkıntımız kilo olsun
Değerlerin de normal gibi sanki canım referans aralıklarında gibi![]()
Bende öyleydim o yüzden gece içiyorum canım uyumadanBen hapi ictigimden yarimsaat sonra cikardim yaa yok bulantim oluyor nasil olcak bilmiyorum
Kraft kenya aldık biz de çok güzel değil mi ya açılıp kapanması da inanılmaz kolayBugün bebek arabamızı aldık kraft kenyabir de letgo dan korbell bulduk 350 tlye onu da gidip aldık
![]()
Ayyy evet ya çok hoşumuza gitti bizim deKraft kenya aldık biz de çok güzel değil mi ya açılıp kapanması da inanılmaz kolay![]()
ay super, hayirli olsun. Ben de bu hafta black friday indiriminden bunlari aldim, bebek arabasindan sonra o kadar rahatladim ki anlatamamBugün bebek arabamızı aldık kraft kenyabir de letgo dan korbell bulduk 350 tlye onu da gidip aldık
![]()
Hayırlı olsun sana daay super, hayirli olsun. Ben de bu hafta black friday indiriminden bunlari aldim, bebek arabasindan sonra o kadar rahatladim ki anlatamam![]()
AhahahahHayırlı olsun sana daevetttt eşim diyo ki şimdi neye bakıcaksın boşluğa düştün
![]()
İnşallah öyledirOlsun kilon çok iyi valla maşallah artık almazsın çok bence. Son üç ay çok alınmıyor diye duymuştum bir yerde. Benim de umudum o yönde![]()
Benimde boyum 1.68 59 kg ile hamile kaldim 21+3teyim 63-64 arasindayim +4.5 kg diyebilirizGerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum
![]()
Ay ben de izledim zaten doğum videosunu izleyip anlamadığım henüz olmadıSelen Özyurt’un doğum vlogunu izledim şimdi kızlar peçeteler dayanmadıııı Allahım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin![]()