• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum 😅 168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum 😅😅
Ay ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayım 🥲 bugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam :(( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim

Eklentiler

• IMG_1681.webp
    IMG_1681.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 72
Ay ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayım 🥲 bugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam :KK43:( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim
Biraz dikkat edersek bence almayız ya. Ben şu diş muhabbetinden sonra kiloya razıyım yani öyle daha büyük sorunlar yaşamayalım tek sıkıntımız kilo olsun 🥰
Değerlerin de normal gibi sanki canım referans aralıklarında gibi 🥰

Gece güzel uyuyorum ama 2 kere tuvalete kalkıyorum. Bende su içip geri yatıyorum bazende bir anda pörtlüyorum hiç uyumamış gibi cin gibi oluyorum anlamadım 🤣
Ahh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun😂 4 te tık diye açılıyor gözler🥲
Şanslıysam üç kez maksimum beş kez falan tuvalete kalkıyorum 😅 sonra su içip yatıyorum kısır döngü hep😁
Ahhahahaha 😂😂 luluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum 🥲

Ahh ne güzel bana bir haftadır bir güncelleme geldi gelmez olsun😂 4 te tık diye açılıyor gözler🥲

Ahhahahaha 😂😂 luluuki ben iice hasretim uykuya fırsat varken yatayım dedim ama sabaha karşı tekrar dalıyorum 🥲
Bazen bana da oluyor öyle dörtte beşte ama otomatik değil tekmeler uyandırıyor 🥹 aiy hamilelik çok zor ama çok güzel değil mi ya 🥰

Biraz dikkat edersek bence almayız ya. Ben şu diş muhabbetinden sonra kiloya razıyım yani öyle daha büyük sorunlar yaşamayalım tek sıkıntımız kilo olsun 🥰
Değerlerin de normal gibi sanki canım referans aralıklarında gibi 🥰
Çok geçmiş olsun canım benim 🥰 sıkalım dişimizi bakalım bir süre 🤍

Kilo ile ilgili bana doktorum
1.trimesterda hiç
2. De 3kg
3. De Max 7kgdemişti
Ben 2. Trimesterı bitiriyorum bu hafta sanırım. 4,5 ya da 5 aldım nasıl oldu anlamadım 😀ki güzel başlamıştım bir anda bir şeyler oldu İştahla baş etmek gerçekten zor
Çok kilo almak istemiyorum .Hem normal doğum ihtimalini azaltıyor Hem de gereksiz bir ağırlaşma oluyor vücutta . Ama alırsam da okey sorun yok yani kendimizi üzmeyelim hiç Yapabildiğimizce dengeleyelim benim fikrim

Gerçekten çok iyi ben 60 ile kaldım 72 oldum 😅 168 cm boyum belki de ondan çok belli olmuyor gibi aslında ya da ben öyle görmek istiyorum 😅😅
Benimde boyum 1.68 59 kg ile hamile kaldim 21+3teyim 63-64 arasindayim +4.5 kg diyebiliriz 🤩 ama asil kilo 24ten sonra aliniyor diyorlar dogru mu gorucez 🙈

Selen Özyurt’un doğum vlogunu izledim şimdi kızlar peçeteler dayanmadıııı Allahım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin 🥺🌸
Ay ben de izledim zaten doğum videosunu izleyip anlamadığım henüz olmadı 😄 O doğum anı nasıl bir duygudur ya Yaşamadan heyecanlanıyorum Bir de babanın doğuma girmesi çok hoş ya Duygu seli resmen

Back
X