2020 Şubat Anneleri

Herkes yazmış ama ben sizlere bişey yazamadım hastanedeyim geç döllenmiş bebek küçük ama kalp atışı gördük şimdi 3 gün yatış verdiler 6 kilo vermişim ama iyiyiz çok şükür
en kısa zamanda iyi olmanı diliyorum canım

ilk haftalarda bazı doktorlar vajinal bakıyorlar çok küçük olduğu için ama sonra bi sorun olmadıkça hep karından bakıyorlar tabii.

Hosbulduk canım, İnsallah tamamen bitmistir de gelmez bir dahaa Bugün ilk kez doyasıya yemek yiyebildim
daha geri gelmez bence

Bugün benim de sol kasığımda ağrı var ama biraz yoruldum bugün ondan sanırım.

gerçi bende ilk doğumdan sonra bel fıtığı oldu ciddi derecede, hafif skolyoz da var. hep bacağıma falan ağrısı saplanıyo, kasığım da ağrıyo, onla da karıştırıyo olabilirim.

bakalım bu ikinciyi doğurunca neler olacak, artık bikaç tane daha mı fıtık eklenir ne olur görücez

Yorgunluktan olabilir dinlenin biraz iyi gelir doğumda neden fıtık oluştu

Yorgunluktan olabilir dinlenin biraz iyi gelir doğumda neden fıtık oluştu
teşekkür ederim
aslında yanlış cümle kullandım, doğumdan sonra derken yani kızıma bakarken indir kaldır özellikle tuvalet eğitimi zorlu geçmişti bizim. sürekli indir kaldır derken belimi bayağı incitmişim

Yazışmalarda olur canım o kadar ben doğum esnasında bir problem oldu sandım kendine dikkat et dokuz ay enerji depolamamız lazım dokuz ay sonra iki cocuklu olacagız artık

Bende 15 gün biraz fazla tatlı yediğim için doktor cok kilo almışsın dikkat et diyet bile yapabilirsin demişti burda yazmıştım çevremdekilerde saçmalama ye çocuk gelişmez diyor sürekli bi daraldım bu konuda canımın çektiği bir şey var erteliyorum mesela şimdi şekerli şeyleri nasıl keseceğim bilmiyorum canım çekerken zaten oturup kilolarca da yediğim yok minyon tipin var ama hemen de kilo alıyorum işte

Çok teşekkürler amin inşallah. İnsanın doktoruyla enerjisinin tutması da önemli, bakalım daha yolun başındayız bulurum elbet içime sinem birini

Her doktor ayrı bişey demişti, çok göstermedi hep arkası dönük ya da bacaklar kapalı erkek olduğunu öğrendik 1 ay sonra doğum yaptım
Şaka gibi ya alışverişini nasıl yapmıştın
Benim kızım var bu erkek olursa diye şimdiden bakınıyorum bişilere eşime bişiler alasım var dedim bez al o zaman dedi her ikisine de kullanıcaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…