- 19 Nisan 2024
- 1.121
- 1.240
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.721
TabikiSağol canım darısı tüm bekleyen dileyenlerin başına insalalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiSağol canım darısı tüm bekleyen dileyenlerin başına insalalh
Benim kese göründü çok şükür 5+1 de 26 kasımda 8105 28 kasimda 14191 beta ama ilki hastanede ikincisi sağlık ocağında verildi göğüslerim dokununca aciyo uyku hali var yorgunluk var işte kasık ağrılarımda yeni yeni geçiyo diyebilirim henüz kalp atişini duymadım ilk hamileliğim benimde kimyasalım vardı ama o zaman beta çok düşüktü 6.1 falan içten içe biraz endişem varCanım ben dun göğüslerim indi diye resmen ağladım kesin ağzıma almak istemiyorum yine kimyasal geciricem diye kostüm test vermeye idrarla pozitifi gormustum.dun 368 beta bugün yine rahat edemedim yine verdim 581 canımbende çok korktum ama birşey olsaydı artmazdi herhalde
Ay ben gec kaldım baya sanırımKızlar tekrar selam, dün hiç giremedim bilgilerini giremediğim veya eksik girdiğim bilgiler var ise lütfen etiketleyip yazın
Benim riskli değil durumum yani doktor öyle bısey demedi o yüzden yapıyorum günlük işleri ama eşimde yardım ediyo pek yemek yapamıyorum bulantıdanKızlar hamileyken evinizi süpürdünüz mü? Bir zararı var mı? Öğrendiğim günden beri eşime yaptırıyorum ama içim rahat etmiyor. Şuan 6 haftalığız? Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini? Normalde çalışan bir kadınım o sebeple cumartesi gününe bırakıyorum işleri
Gözün aydın canım darısı bizlere inşallah.Benim kese göründü çok şükür 5+1 de 26 kasımda 8105 28 kasimda 14191 beta ama ilki hastanede ikincisi sağlık ocağında verildi göğüslerim dokununca aciyo uyku hali var yorgunluk var işte kasık ağrılarımda yeni yeni geçiyo diyebilirim henüz kalp atişini duymadım ilk hamileliğim benimde kimyasalım vardı ama o zaman beta çok düşüktü 6.1 falan içten içe biraz endişem var
Surpriz bir hamilelik oldugu icin ogrenmez birakmak zorunda kaldim, azaltip birakma sansim olmadi ne yazik kiAntidepresan bir anda nasıl bıraktın? Düşük doza düşürüp bırakılması lazım. Kullandım ama hamile kalmadan 7 ay önce bırakmıştım. Halen ara ara atak yapıyor ani ağlama krizleri ve sinirlilik hali.
İnşallah canım kalp atişini da duyarım inşallahGözün aydın canım darısı bizlere inşallah.
İnşallah dünya dua üzerine kurulu Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepinizi. benide iclerinden eksik etmesin.İnşallah canım kalp atişini da duyarım inşallah
Evet evet.. 8. Haftada bir daha gidip kalp atışlarına bakılacak 13.aaralıkta..sabırsızlıkla bekliyorum bakalım..Canim karindanmi gorundu
Seninle aynıyız benim 25 temmuz gözüküyor bende sezeryan olacağım 2 hafta erken alıyorlar yinede temmuz ortalarına geliyor dimi doğum 10-14 arası.. senin kesen karnından mı göründü birde resmi varmıKızlar benide alırmisiniz araniza bir hafta once ogrendim gebe oldugumu sat ve bat yok cunku dogumdan sonra hic regl olmadan hamile kalmisim bebegim 6 aylik pazartesi keseyi gorduk bu pazarteside bebegi gormek icin cagirdi doktorum 5+3 tu gittigimde simdi 6+1 olduk sezeryan olucagim icin tahmin dogum tarihim temmuz basi gorunuyor
Amin canım seni beni hepimizi inşallahİnşallah dünya dua üzerine kurulu Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin hepinizi. benide iclerinden eksik etmesin.