Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Bu arada Dr. doğum kesin sezaryen olacak dedi. Çünkü plasenta aşağıda hala yukarı çıkmamış. Ayrıca tansiyon şeker gibi risklerin var. Normal söz konusu olmaz dedi. Bide 1,5 saatlik bir mesafe var ev ile hastane arasında. Bursa ya şubatta nası olcak yollar bakalım hayırlısı. 🙈
Eğer deseydi sen yaparsın başarırsın. O zaman normal doğumu denemek isterdim. ama kısmet artık.

Bugün doktor kontrolüm vardı.
Şeker ölçümlerime göre diyetle devam edeceğim ilaç için şuan gerek yok takip edeceğiz dendi 🙏🏻

28+1 oğlum 39 cm olmuş 1300 gr 🧿 çok yakışıklı pozlar verdi oğluşum. Yüzü dönüktü. Burnu aynı anasına çekmiş profilden poz verdi hokka gibi 🥹
Suyum fazla görünüyormuş gebelik şekeri olanlarda böyle oluyor dedi dr. Veee 1 ay heyet raporu aldım. 👸🏻 28 aralık ta 32. Haftam da da çalışamaz raporu alacağım. Artık evdeyim yani 🙏🏻 çok zorlanıyordum bu ay banka da 😒 hamile kadına göre değil gerçekten iş hayatı. Stress sıkıntı.
İnş devam eden süreci güzel atlatırız.
Hepinize sevgiler 🩵
Maşallah canım güzel büyümş bebişin 😍 gelişimi hakkında ne dedi şekerin olmasına rağmen haftasıyla uyumlu gibi sanki kaç hafta çıktı ölçümlerde

kızlar Sallanan ana kucağı kızıma aldığım türkiyede bagi dandiniydi burada aaa çok benziyor diye momi kenani diye bir ana kucağı sipariş etmiştim amazondan 79 euroya geldi tıpkısının aynısı bagi dandininin. Çok mutlu oldum. aynı ürün çünkü çok memnun kalmıştım. dün sipariş tekrarı yaptım. çünkü önceki verdiğim iptal olmuştu bugün ekstra tur yapmış amazon pazartesi gelecek olan ürün bugün geldi. prime sağolsun =) ayrıca gümüş kapak ve sterilizatör de geldi. aventin sterilizatörünü hemen denedim harika tek kelimeyle =) gümüş kapak da inş güzeldir doğum 1-2 hafta kala kullanmaya başlarım. amazondan sipariş verdiklerimden gelecek tek chicco sünger kaldı onu da kızımda kullanıp çok memnun kalmıştım. 5 aralıkta o da gelecek sonra amazon siparişlerim bitiyor. başka gelecek bir şey kalmadı amazondan. temu kalıyor geriye onlar da 4 güne falan gelir herhalde. yani inş kargo faslı da bitecek. Kıyafetlerin hepsini yıkadım kurudular artık sadece ütü kaldı onu da hafta içi hallederim hafta sonu çocukla ütü işi olmuyor hiç

Bu arada Dr. doğum kesin sezaryen olacak dedi. Çünkü plasenta aşağıda hala yukarı çıkmamış. Ayrıca tansiyon şeker gibi risklerin var. Normal söz konusu olmaz dedi. Bide 1,5 saatlik bir mesafe var ev ile hastane arasında. Bursa ya şubatta nası olcak yollar bakalım hayırlısı. 🙈
Eğer deseydi sen yaparsın başarırsın. O zaman normal doğumu denemek isterdim. ama kısmet artık.
sezaryen için bi tarih söyledi mi canım?

Maşallah canım güzel büyümş bebişin 😍 gelişimi hakkında ne dedi şekerin olmasına rağmen haftasıyla uyumlu gibi sanki kaç hafta çıktı ölçümlerde
1 hafta önden gidiyor ilk günden beri. Büyük bebek diyor. Ama bana öyle çok büyükmüş gibi de gelmedi. Boyu uzunmuş öyle diyor. 🥰 manken oğluum 🤣

Hanımlar hastaneye kendiniz ve bebek için nevresim yastık götürecek misiniz gerekli olur mu bilemedim
Ben gerek olduğunu düşünmüyorum bebek için ek müslim örtü götürcem altına sermek için ama kendim için gerek yok zaten özel hastane temiz olduğunu düşünüyorum

X