Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    54
Kızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorum :KK43: bu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen😫😫
Annemde alerji var ota dokununca kaparıyor cildi, geçenlerde organik elma sirkesi çok iyi geliyor demişti. Belki iyi gelir bu durumda da 🤷‍♀️

Bende 26. Haftalik olmam uzereyim 6 kilo almisim 🥹 hemsire 15 kiloya kadar normal dedi. Sizede normal dedilermi. Gozum korktu son 3 ay 10 kilo rahat alirim diye dusunuyorum icim karardı 😃
26 içindeyim galiba ve 25 de tartildim en son +13 🥲
O 12 kiloyu ben 6 ayda aldım bile 😅
Evet evet snxbjsjdkdjdkdjkd
Kızlar ya gece uykularınız ne durumda🥹
Valla eşimin işi 1 gibi bitiyor ve bu saat oldu henüz uyumamişim genel olarak bu civarda uyuyorum :KK43: sabaha doğru yeni yeni kalkmaya başladım wc molasi djxndjdjkd
Olsun kilon çok iyi valla maşallah artık almazsın çok bence. Son üç ay çok alınmıyor diye duymuştum bir yerde. Benim de umudum o yönde 😁
Umarım öyledir sınırı tamamladım eğer+15 son ise şuan 15 olmuş bile olabilir jsnxjdndkdjdjdjd
Ay ben 160 boyumla 58ten 73 oldum +15 kilo 26. Haftamdayım 🥲 bugün çok güzel azar yedim doktorumdan dndnsjsjksks 75le doğuma girmen lazım ona göre dedi diyete başlıcam :KK43:( şeker testi yaptırdım bu arada bakar mısınız sonuca henüz doktorumla görüşmedim
Benim de 1.60 46 ile başladım 26. Haftam 59 u gördüm işte en son geçen hafta 🥲 ben doktora sordum bana bir şey demedi ilgisizlikten mi acaba yoksa düşük kiloda hamilelik başladığı için normal mi saydılar çözemedim 🙂↔️

Canım zaten yeni doğan bebek katilleri kadın doğum doktorları değildi çocuk doktorlarıydı. Gebze medikal parktaki diğer olayda da çocuk doktoru suçlanmış. Doğuma kadar kadın doğumcuya emanetiz doğumdan sonra çocuk doktorunun insafına kaldık.. İşini iyi yapan insanlarda bunlar yüzünden zan altında kalıyor
Biliyorum ben de zaten o yüzden onu diyorum çocuk doktorunu da biz seçip götürelim diye. Benim doktorum zaten özelden anlaşmalı olduğu hastanede yaptıracak. Nereden bakarsan bak Allah a emanet olmuş artık sistem. Büyük sorun

X