2020 Şubat Anneleri

ben yine iyiymişim akşam 10’da uyuyorum kızım benden geç yatıyor bazen

bir şey olmaz canım rahat olmaya çalış, bir sonraki kontrolünde görünce rahatlarsın iyice. ben şu an çok rahatım gerçekten, tabii bir de hareketlerini hissetsek daha güzel olurdu. o günler de çabucak gelir inşallah

Erkek kardeşe ben de çok özeniyorum sahip olmadigim için ama kız kardeş dostta oluyor insana bilmiyorum belki erkek kardeşte de öyle oluyordur ben bilmiyorum
Hala senden daha sabirsizmis hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de inşallah Bu arada internette bebek ürünlerinde çok güzel indirimli şeyler buldum ama hala almaya cesaret edemiyorum Dayanamıyorum da çok güzeller

aminn canım inşallah ilk aylar hep öyle oluyor sanırım canım. annenede şimdiden geçmiş olsun senin için biraz zorlayıcı olacak ama idare edeceksin artik

Ya onun ben de genetik olduğunu düşünüyorum.Kremler, jeller işin daha cok ticari boyutu. Onun yerine zeytinyağı sürmek çok daha mantıklı. Ne annemde ne anneannemde ne de babaannemde hiç öyle çatlaklar yok. Inşallah benim de öyle olur

Bende ilk defa kullanıyorum ve sanırım beceremiyorum ya sabah kalktığımda bi kısmının geri gelmesi normalmi acaba
İtebildiğin kadar it canım o zaten gerekli olanı alıyor bende sordum doktoruma geri geliyor diye normal o dedi sorun olmaz yani

Izmirde benim memleketim 3 aydır başka boludayim buraya gelin geldim ama aklım fikrim izmirde ordaki cevremde ooof of yine geldi aklıma

4 sene Bolu'da okudum . 2. Memleketim sayılır . Bende boluyu çok özledim ya kardelende çekirdek yemeyi anıtparkta çimenlerde oturmayı vs . Hey gidi gençlik ama izmirden sonra bolu biraz sıkar seni haklısın

Kizlar doktordan ciktikkk ben 7+4 sanarken tam 8 haftalik ciktik yani yarin 8+1 oluyomusum onden gidiyomus bebek gayet iyi dedi keseyi cok yukarda buldu doktor normalde 12.haftadan sonra buraya cikar seninki cok iyi dedi cok sukur kalp atisinida cok derinden duyduk net degildi ama iyiymis kelebegim cok rahatladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…