ben yine iyiymişim akşam 10’da uyuyorumİnşallah canım
Bende 5. Haftada yoğun bir bulantı ve halsizlik vardı. Bulantı ara sıra geliyor, halsizlikte geriledi gibi en azından akşam 20:00 da uyumuyorum artık
Bu 2. Gebeliğim olmasına rağmen tamamen rahat değil kafam hareketleri hissedene kadar böyle olacak sanırım
Selam canım ,Gaziantepte tam doktora karar vermiştik ki acil adanaya geldik. Arapsaçına döndü benim doktor hastane işim. Umarım sağlıklı bir bebek taşıyorumdur sürekli duam böyle
158 boyum
60 kilom
Ilk hamileliğimde gebelik sekeri vardi
62 ile hamile kalmistim 66 ile doğuma girmistim.
Normal beslenip tatliyi haftada 1 yemistim.
Senin boy kilo kac canim ?
Sizinle aynı boy kilomuz nasıl kilo almadan doğum yaptınız maşallah bayıldımdoktor da bana gebelik şekerim cıkmasın diye dikkat etmemi söyledi cıkmaz ama yine de dikkat etmek lazım
Erkek kardeşe ben de çok özeniyorum sahip olmadigim için ama kız kardeş dostta oluyor insana bilmiyorum belki erkek kardeşte de öyle oluyordur ben bilmiyorumbenim de kardeşimle 5 yaş aram, ama erkek. evet kız kardeş çok farklı olmalı hiç tadamadım ama. iki tane erkek kardeşim var. o yüzden kızımın bir kız kardeşi olsa çok mutlu olurum ama erkek çocuk da isterim, karışık bi durum
ya 38. haftadan itibaren tetikte bekliyosun ama benimki bayağı bekletti. hiç unutmuyorum halam arayıp dedi ki niye doğurmuyosundedim canım öyle istiyo biraz daha sıkıyorum kendimi doğurmamak için
Soru listesi yap kendine. Doktorum bana öyle bir tavsiyede bulunmuştuay ama ben herşeyi unutuyorum ya doktora girince
Aman AllahımBen 8 aylıkken öğrenmiştim
Ben kendim için kız istediğimden seninkini de o yüzden kız gibi hissetmiş olabilirimErkek istiyodum ama kıza alıştırmaya çalışıyorum zaten kendimievet çok minikk
aminn canım inşallahHosgeldin canım. Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
Ben de dün tatilden memlekete annemin yanına geldim. 2 gün sonra annem gözünden ameliyat olacak. Anneme bakmam lazım. Yemek vs. Yapmam lazım. Bakalım nasıl olacak. Çok halsizim. Hep halsizim.
Izmirde benim memleketim 3 aydır başka boludayim buraya gelin geldim ama aklım fikrim izmirde ordaki cevremdeŞu an aynı yerde değiliz canım geçen sene plakaydık seve seve görüşürdüm ama ben artık İzmir deyim
Ya onun ben de genetik olduğunu düşünüyorum.Kremler, jeller işin daha cok ticari boyutu. Onun yerine zeytinyağı sürmek çok daha mantıklı. Ne annemde ne anneannemde ne de babaannemde hiç öyle çatlaklar yok. Inşallah benim de öyle olurbana doktorum demişti ki çatlaklar için kremler yağlar bir fayda etmez, tamamen genetik bir durum. benim de karnımın altında hafif oldu ilk hamileliğimde. şimdi ikinci olunca daha da çok olur kesin.
bu ünlülerin mankenlerin nasıl çatlamıyor hayret ediyorum ya. doktorumun dediği gibi ya genetik ya da çok pahalı kremler falan kullanıyolar herhalde
Ben vajinal kullanıyorum canımSlm hanımlar.progestan(vajinal) kullanan arkadaşlar bakabilirmi
Bende ilk defa kullanıyorum ve sanırım beceremiyorum ya sabah kalktığımda bi kısmının geri gelmesi normalmi acabaBen vajinal kullanıyorum canım
İtebildiğin kadar it canım o zaten gerekli olanı alıyor bende sordum doktoruma geri geliyor diye normal o dedi sorun olmaz yaniBende ilk defa kullanıyorum ve sanırım beceremiyorum ya sabah kalktığımda bi kısmının geri gelmesi normalmi acaba
Rabbim herkezin gönlünden geçeni nasip etsin inşallahBen kendim için kız istediğimden seninkini de o yüzden kız gibi hissetmiş olabilirim
Çok fazla ittiremiyorum yaaaİtebildiğin kadar it canım o zaten gerekli olanı alıyor bende sordum doktoruma geri geliyor diye normal o dedi sorun olmaz yani
Ben esime yaotiriodum cikmiodu cok nadir olurduÇok fazla ittiremiyorum yaaabiraz daha deneyim
Izmirde benim memleketim 3 aydır başka boludayim buraya gelin geldim ama aklım fikrim izmirde ordaki cevremdeooof of yine geldi aklıma