• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya çok canım sıkıldı o tetikledi bir de oturdum şimdiye kadar yaşadıklarına ağladım hüngür hüngür hala da ağlıyorum. Sanki dişim değil de ruhumdan bir parça kırıldı gibi. Ağrım falan yok şimdilik çok şükür yarın gideceğim bakalım diş için bir çare olur ama ruhumu iyileştirmem lazım. Bir yazı okumuştum her hamile hamilelikten önceki halinin yasını tutar diye. Sanki onu yaşıyorum. Ben asla eski ben değilim. Birşeyler çok derinden değişiyor ve ayak uyduramazsam diye çok korkuyorum. Birşeylere yetişememek yetememek korkutuyor. Farkındayım mükemmel olmayacağım insanım yetişemeyeceğim bazı şeylere tabii ki. Herkes yanımda destek özellikle eşim ama ben kendimi bu yolda çok yalnız hissediyorum nedense. Özür dilerim konuyu çok dağıttım ama kafam da dağınık. Bıraktım öyle kalsın biraz ne yapayım.
Canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Son bir haftadır ben de aynı durumdayım. Geceleri uyuyamıyorum. Herşeyi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, normal insan olduğumu unutuyorum. Kendime büyük haksızlık ettiğimin farkındayım ama ne yapayım elimden gelmiyor. Ya başaramazsam korkusu var içimde. Halbuki aslında herşeyi yoluna bırakıp akışında ilerlesek çok daha kolay olacak. Bence geçici bir durum. Hamilelikte ruh halimiz alt üst oluyor. Lütfen kendine bu kadar yüklenme. Geçici bir dönem. Herşey güzel olacak. Bugüne kadar taaa nelerin üstesinden gelmişsindir. Allah’ın izniyle bunu da yaparsın. 💚🍀

Canımm, seni o kadar iyi anlıyorum ki. Son bir haftadır ben de aynı durumdayım. Geceleri uyuyamıyorum. Herşeyi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, normal insan olduğumu unutuyorum. Kendime büyük haksızlık ettiğimin farkındayım ama ne yapayım elimden gelmiyor. Ya başaramazsam korkusu var içimde. Halbuki aslında herşeyi yoluna bırakıp akışında ilerlesek çok daha kolay olacak. Bence geçici bir durum. Hamilelikte ruh halimiz alt üst oluyor. Lütfen kendine bu kadar yüklenme. Geçici bir dönem. Herşey güzel olacak. Bugüne kadar taaa nelerin üstesinden gelmişsindir. Allah’ın izniyle bunu da yaparsın. 💚🍀
Çok teşekkür ederim 🥹 bazen o kadar korkutuyor ki beni yetememe duygusu. Evet doğru çok zor günlerin gecelerin psikolojik durumların üstesinden geldim geldik geleceğiz. Kesinlikle hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor bunu anladım. Burada paylaştığımız küçücük şeyler bile o kadar iyi gelebiliyor ki bazen. İyi ki varız 🥹❤️

Kızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorum :( bu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen😫😫

Eklentiler

• 5ff37c04-ad99-4c44-8f48-e107a4dbce4b.webp
    5ff37c04-ad99-4c44-8f48-e107a4dbce4b.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorum :KK43: bu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen😫😫
Hangi bebek yapı bu canım geçmiş olsun bu arada

Kızlar moralim çok bozuk. Gebze medikal parkta takipliyim yine skandal bir haber paylaşılmış. Doktoruma güveniyorum ama doğum sonrası için çocuk doktorları da önemli. Ne yapsam bilmiyorum. Başka hastaneye mi geçsem hatta direkt devlete mi geçsem diyorum şuan
Nolmuş kiii

Kızlar moralim çok bozuk. Gebze medikal parkta takipliyim yine skandal bir haber paylaşılmış. Doktoruma güveniyorum ama doğum sonrası için çocuk doktorları da önemli. Ne yapsam bilmiyorum. Başka hastaneye mi geçsem hatta direkt devlete mi geçsem diyorum şuan
Ben de kocaeli medical parktayım hem kadın doğum doktoruma çok güveniyorum hem de arkadaşım çocuk doktoruna götürüyor baya tavsiye etmişti. Ben çok endişe etmedim ama eşim biraz rahatsız oldu haberlerden :/

Alp Kılınç Twitterda bir flood paylaşmış
Okudum deliricem artık. Şüphe varsa sıkıntı var of içimiz hiç rahat olmayacak mı? Bir de merak ettiğim biz dışarıdan kendi çocuk doktorumuzu götürebiliyor muyuz? Ben hastanenin çocuk doktoruna güvenmek zorunda mıyım? Kafamda deli sorular. Artık doktorlara da güvenemiyoruz. Çok yazık. İşini düzgün yapan ahlaklı insanlara da oluyor olan.

Kızlar vücudum bu ara sıcak suyla yıkanmaktan herhalde fazla kuruydu ve kaşınıyordu doktorum bebek yağı önerdi ben de kullandığım krem dışında bi de bunu kullanayım sonuçta bebek yağı ne kadar kötü içerikli olabilir ki, daha güzel emilir dedim 3-4 gün kullandım ve alerji oldum derim çok kabardı şu an görseldeki gibi vücudum.. hamileyim diye hiçbir antihistaminik kullanamıyorum :KK43: bu durumu yaşayan var mı ya ne yapsam geçer bu lanet kaşıntı bu kadar hassas olduğumu bilmiyordum hayat kalitem düştü resmen😫😫
Canım daha önce de yazmıştım bana da aynı seninki gibi yaptı bebe yağı benim cildim çilek gibi pütür pütür kızarmıştı üç aylıkken. Ben birşey kullanmadım dove sabunla yıkandım başka hiçbirşey sürmedim bir süre. Bir hafta kadar sabrettim kendiliğinden söndü. Çok kötü kaşınır anlıyorum seni çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun başka birşey kullanmadan hemen bi dermotolaga görünmelisin

Ya bende gördüm şimdi. Biz kime nasıl güveneceğiz gerçekten deliricem artık 😔

Ben de kocaeli medical parktayım hem kadın doğum doktoruma çok güveniyorum hem de arkadaşım çocuk doktoruna götürüyor baya tavsiye etmişti. Ben çok endişe etmedim ama eşim biraz rahatsız oldu haberlerden :/
Benim nasipse doğum yapacağım hastane ile ilgili hiçbir olumsuzluk yok ama ben istiyorum ki çocuk doktorum da dışarıdan benim seçtiğim doktor gelsin. Öyle huzursuzum ki hastaneler konusunda.

Benim nasipse doğum yapacağım hastane ile ilgili hiçbir olumsuzluk yok ama ben istiyorum ki çocuk doktorum da dışarıdan benim seçtiğim doktor gelsin. Öyle huzursuzum ki hastaneler konusunda.
Canım zaten yeni doğan bebek katilleri kadın doğum doktorları değildi çocuk doktorlarıydı. Gebze medikal parktaki diğer olayda da çocuk doktoru suçlanmış. Doğuma kadar kadın doğumcuya emanetiz doğumdan sonra çocuk doktorunun insafına kaldık.. İşini iyi yapan insanlarda bunlar yüzünden zan altında kalıyor

Ben Gebze medikal parktayım farklı aynı grubun farklı hastanesi anladığım kadarıyla senin doktorun kimdi?

Back
X