2020 Şubat Anneleri

Kasık agrisi ceken varmi arkadaslar.adet agrisi gibi kosarsin kosarsin dalağin siser ya oyle bi agri.apandisit gibi baska nasil anlatayim bilemedim
Benim kasık ağrısı değilde rahim de hareketlilik var korkutuyo bi yandan belki büyüyodur bebek diye düşünüyorum ama bugün çok hissettimm

hoşgeldin 🥰 hayırlı olsun 😊
benim de bulantılarım bikaç gün içinde bi anda geçti. şimdi iki saatte bir atıştırmadan duramıyorum midem kazınıyor. normal bir durum yani 😊

Hosbulduk canım, 😍 İnsallah tamamen bitmistir de gelmez bir dahaa 🙏🏻🙏🏻 Bugün ilk kez doyasıya yemek yiyebildim 😊

Kalp atışını sormak benim aklıma geldi ama son anda sormakdan vazgeçtim 😅 çünkü ilk keseyi gördüğümüzde sağda mı solda mı dedim doktor hemen çaktı 😂 en sabırsız an cinsiyet anı sanırım 🙈

Sagda olunca ne oluyor solda olunca ne oluyor 😊

Sagda olunca ne oluyor solda olunca ne oluyor 😊
Kimine göre sağda erkek kimene göre solda 😅 ultason kagıdana göre kk da oyle sayfalar var aratırsanız görebilirsiniz 😅 ben pek inanamam da annem erkek kardeşime hamileyken sağındaymış mesela benimde bebeğim sağımdaymış kızımı unuttum 😅

2287107

Bu sene hastaneden çıkamadım 😔 araştırma da hasan hoca var biliyor musun ona gidiyorum
Bilmem mi 🤪 ben geçen sene de Doğum taptım ona gidiyordum bizim hastane de düzgün dr kalmamış gitmiş hepsi Hasan hoca çok iyidir iyi yapmışsın diğerini hiç tavsiye etmem adını unuttum üniversitenin hocası o da

Bilmem mi 🤪 ben geçen sene de Doğum taptım ona gidiyordum bizim hastane de düzgün dr kalmamış gitmiş hepsi Hasan hoca çok iyidir iyi yapmışsın diğerini hiç tavsiye etmem adını unuttum üniversitenin hocası o da
Hasan hoca Allah razı olsun zaten o olmasa kars ta napacaz hiç bilmiyorum inşallah bende seneye tayin isticem

Kimine göre sağda erkek kimene göre solda 😅 ultason kagıdana göre kk da oyle sayfalar var aratırsanız görebilirsiniz 😅 ben pek inanamam da annem erkek kardeşime hamileyken sağındaymış mesela benimde bebeğim sağımdaymış kızımı unuttum 😅

image.jpg
image.jpg B

Bu durumda benimki nerede duruyor 😀 fotoya göre sagda ama fotografta ters cıktığı için solda oluyor aslında

X