Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kasık ağrısı değilde rahim de hareketlilik var korkutuyo bi yandan belki büyüyodur bebek diye düşünüyorum ama bugün çok hissettimmKasık agrisi ceken varmi arkadaslar.adet agrisi gibi kosarsin kosarsin dalağin siser ya oyle bi agri.apandisit gibi baska nasil anlatayim bilemedim
hoşgeldin hayırlı olsun
benim de bulantılarım bikaç gün içinde bi anda geçti. şimdi iki saatte bir atıştırmadan duramıyorum midem kazınıyor. normal bir durum yani
Kalp atışını sormak benim aklıma geldi ama son anda sormakdan vazgeçtim çünkü ilk keseyi gördüğümüzde sağda mı solda mı dedim doktor hemen çaktı en sabırsız an cinsiyet anı sanırım
Daha çok erken en az 3-4 hafta var o da kesin olmaznaber şubat anneleri cinsiyet öğrenebilen varmı aranızda ben çok sabırsızlıanıyorummmm
Kimine göre sağda erkek kimene göre solda ultason kagıdana göre kk da oyle sayfalar var aratırsanız görebilirsiniz ben pek inanamam da annem erkek kardeşime hamileyken sağındaymış mesela benimde bebeğim sağımdaymış kızımı unuttumSagda olunca ne oluyor solda olunca ne oluyor
aslında meslektasiz ama memur olarak atandım kars tayin canım ama ankaraliyim Allah nasip ederse ankara da doğum olacak bende keçiören liyimbuycuy altındagda oturuyorum canım öğretmenim okulum bu tarafta o sebeple. Sen de mi ankaradasın, sanırım meslektasız
Kars mı ben geçen sene döndük Kars dam Batı’yaaslında meslektasiz ama memur olarak atandım kars tayin canım ama ankaraliyim Allah nasip ederse ankara da doğum olacak bende keçiören liyim
Kars merkezdeyim 3.yılımKars mı ben geçen sene döndük Kars dam Batı’ya
Hangi kurumdasın 5 yıl kaldım ben hemşireyim harakani deKars merkezdeyim 3.yılım
Aaaa ben gençlik spor dayım hangi birimdeydiniz harakani devlet hastanesinin yanında evimHangi kurumdasın 5 yıl kaldım ben hemşireyim harakani de
Aman yarabbim komşu muyduk Atakent de oturdum sonra biryapı ya geçtim hastane de idari birimdeydimAaaa ben gençlik spor dayım hangi birimdeydiniz harakani devlet hastanesinin yanında evim
Bu sene hastaneden çıkamadım araştırma da hasan hoca var biliyor musun ona gidiyorumAman yarabbim komşu muyduk Atakent de oturdum sonra biryapı ya geçtim hastane de idari birimdeydim
Bilmem mi ben geçen sene de Doğum taptım ona gidiyordum bizim hastane de düzgün dr kalmamış gitmiş hepsi Hasan hoca çok iyidir iyi yapmışsın diğerini hiç tavsiye etmem adını unuttum üniversitenin hocası o daBu sene hastaneden çıkamadım araştırma da hasan hoca var biliyor musun ona gidiyorum
Hasan hoca Allah razı olsun zaten o olmasa kars ta napacaz hiç bilmiyorum inşallah bende seneye tayin isticemBilmem mi ben geçen sene de Doğum taptım ona gidiyordum bizim hastane de düzgün dr kalmamış gitmiş hepsi Hasan hoca çok iyidir iyi yapmışsın diğerini hiç tavsiye etmem adını unuttum üniversitenin hocası o da
Kimine göre sağda erkek kimene göre solda ultason kagıdana göre kk da oyle sayfalar var aratırsanız görebilirsiniz ben pek inanamam da annem erkek kardeşime hamileyken sağındaymış mesela benimde bebeğim sağımdaymış kızımı unuttum