2020 Şubat Anneleri

Bana agızdan verdi ve baş dönmesi çok yaparsa kullanma dedi. Fitili söylemedi . Kanama alanı var diye vermişti.
Bana da yan etkisini çok hissedersen vajinal şekilde kullan dedi. Ben hiç ağızdan almadım bile buradaki sikayetleri daha önceden okuduğum için.

Gözünaydın inşallah hep böyle mutlu haberlerle dön Çok özendim şuan sana elini kolunu oynatıyordu dedin beni benden aldın acaba benimki ne alemde Yarından sonra ben de hayırlı haberle dönerim umarım
Bu arada o progestan vajinal alındığı zaman da hazimsizlik ve kabızlık yapıyor mu acaba aynı şekilde

Anlatsana nasil oluyormusEglencelik uygulayabiliriz.

Anlatırdım ama ban ı yerim Düşünme zaten boşver çok irrite edici. Bir an önce o ilaçtan kurtulmak istiyorum

Onu merakımdan ben de denemiştim geçenlerde. Ve daire çizdi. Kız diyor alyansim ama bakalım doktor ne dicek

Anlatsana nasil oluyormusEglencelik uygulayabiliriz.

ahha tamam başlıyorum. öncelikle altın olan alyansınızın içinden saç telinizi geçirin, saç telini iki ucundan tutun alyans sallansın aşağı doğru, belki ip de oluyodur ama bana iş yerinde böyle denediler.

sonra bu alyansı saçtan tutarak kalbinize doğru yaklaştırın nasıl hareket ediyosa bu annenin cinsiyetiymiş. bende ileri geri hareket etti, sanırım herkeste ileri geri oluyo denediğimiz herkeste ileri geri hareket etti çünkü. sonra rahminize doğru yaklaştırın, burada da kalbinizin oradaki gibi ileri geri hareket ederse kız, benimki titredi iki yana doğru erkek dediler, hamile olmayan arkadaşta hiç hareket etmedi.

hadi bakalım yapan yazsın not etcem 6 haftaya karşılaştırırız öğrenince

Benim bildiğim kadarıyla daire çizerse kız, düz gidip gelirse erkek oluyor.

avuç içi olan değil de bu kalbe yaklaştırılıp gerçi benim ikisi de erkek çıktı
Avuç içi mı Onu bilmiyorum. Benim yaptığım karnının üstünde alyansı sabit tutuyorsun. Sallanma şekline göre de kız mı erkek mi anlıyorsun

Benim de daire cizip saga sola dogru sallaniyor.

Benim bildiğim kadarıyla daire çizerse kız, düz gidip gelirse erkek oluyor.

bu kalbe yaklaştırılan alyans testinde annenin kalbi düz gidip geldiği için kız düz diyolar, ikisi de aynı hareketi yapmalıymış kız olması için yani

Avuç içi mı Onu bilmiyorum. Benim yaptığım karnının üstünde alyansı sabit tutuyorsun. Sallanma şekline göre de kız mı erkek mi anlıyorsun
bizim burda cinsiyeti kız olana da denedik onda da düz gitti geldi hem kalbinin orda hem rahminin orda

bizim burda cinsiyeti kız olana da denedik onda da düz gitti geldi hem kalbinin orda hem rahminin orda
Ben yüzük falını evlenme yaşını öğrenmek için de yapmıştım. Tutmadı o yüzden itibar etmiyorum böyle şeylere pek sadece merakıma yenik düşüyorum

Ben yüzük falını evlenme yaşını öğrenmek için de yapmıştım. Tutmadı o yüzden itibar etmiyorum böyle şeylere pek sadece merakıma yenik düşüyorum

tutmasın ya işime gelir hep kızım olacak gibi düşünürdüm erkek çıktıkça bida bida denemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…