2020 Şubat Anneleri

Bilmiyorum napıcaz inşallah az ve sağlıklı bi şekilde kilo alırız 🤦‍♀️ Bugün mesela eşim patates kızartması istemişti dayanamadım ben de yedim 😁 Bide bu ara çok fazla hamur işi yaptım eşim seviyor diye. Haliyle ben de abanıyorum. Aldıysam kiloyu onun yüzünden de almış olabilirim 🤦‍♀️
Açıkçası nolur nolmaz deşifre olmayım diye 53 yazıyor. Tam tersine çevir memleketimi bulacaksın 🙊 35 😊😄
hay allah çok güldüm hahahahahaha 😀😀😀 ya bizde gerçekten plaka çok önemlidir dedim kesin öyledir ama bunu hiç düşünmemiştim 🙈🙈

bu arada zaten eşler biz de hamileyken kilo alıyo valla. ilk hamileliğimde benle birlikte göbek büyüttü resmen 😂 onların da birden iştahı açılıyo herhalde 😂

Ekmeğin içinde şeker olduğu için kısa süre tokluk hissettikten sonra çabuk acıkırsın . Ara öğünlerde fındık ceviz badem leblebi üzüm vs. Gibi şeyler yemeye çalış. kan şekerimiz ve tansiyonumuz bu dönem düşük olduğu için daha çabuk acıkıyoruz tabi 😊 şuan müthiş hızlı büyüyor fasülyeler
evet çok mantıklı, ekmek yememeye çalışayım ben :)
diğerlerini yerim de cevizden ilk hamileliğimde çok tiksindim zorla yemekten, ağzıma sokamıyorum şimdi.
o fasülyeler sağlıkla büyüsün de katlanıcaz bunlara artık ☺️

Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Ben gebelik takibi diye bir program kullanıyorum fotosunda hamiş bir kadın var :anneadayı: her gün hakkında bilgi veriyor

Ay bu göğüs ağrısı beni sinir ediyo artık şimdiden 2 katına çıktılar yürürken bile canım yanıyor yaaa :KK43: bu kadar büyüme yaşayan var mı
Büyüme değil de ağrı beni de bitirdi! İlk hamileliğimde hiç yaşamamıştım dediğin gibi yürürken hareket edince bile canım yanıyor benim de :KK43:

Kızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
Sprout kullanıyorum. Gayet sade, notlar alabiliyorsun, bebeğin 3D haftalık görüntüsü var. Ben seviyorum :)

Açıkçası buradaki 3 ay muhabbetini görene kadar aklıma negatif bir şey gelmemişti bununla alakalı. Dediğin gibi eksik olan bi değeri yükseltmeye çalışmanın ne riski olabilir ama yine de 3 ayın öncesinde bazı doktorların vermemesinin sebebini de merak ettim 😕
Şimdi benim de aklıma takıldı 😕 Kan değerlerim iyiydi ama hamileliğimin başından beri imom omega kullandım 🤷🏼‍♀️ Oysa ilk hamileliğim yurt dışındaydı ve ısrarla vitamin istememe rağmen sadece sağlıklı beslen demişlerdi, Kullanmasamıydım acaba 🙁

Aynıymışız 😊 Bulantıların başladı mı ? Nasıl gidiyor ?
Bulantı yok denecek kadar az ..iştahsızlık ,halsizlik , belli yemeklerin adını duyunca bile tiksinme falan var.ilk gebelikte de öyleydim ama bu biraz abartılı galiba.ara ara kahverengi lekelenmem oldu tedbir amaçlı progestan kullanıyorum bunda ..belirtileri ona bağlıyorum hep..randevum da18 temmuzda ..görüş gününe çok var geçmiyor günler..Sen nasılsın görüş günü ne zaman:KK39:

Günaydın kızlar benim de bir sorum var özellikle de 2. Ve 3. Gebeliği olanlara ... Hatırlatayım hemen benim 11 ve 7 yaşında iki kızım var. İki hamileligim de birbirinin aynısı geçmişti.5.5 haftada bulantı kusma başladı 20 . Haftaya kadar sürekli kustum. 3_4 kilo kadar vermiştim. Ama şimdi 6+3 oldum bulantim günde bir iki kere araba tutması gibi oluyor az yani. Ama akşama kadar hiç kalkmadan yatıyorum halsizlik ten. İyi ki tatildeymisim.ogretmenim. şimdi kafama takılan şu acaba bebeğim erkek olduğu için mi bulantim olmadı yoksa boş gebelik veya kalp atışı olmadığı için mi endişe ediyorum. Çarşamba kalp atışı için gideceğim.rica etsem diğer hamilelikerinizle karşılaştırabilir misiniz

Bulantı yok denecek kadar az ..iştahsızlık ,halsizlik , belli yemeklerin adını duyunca bile tiksinme falan var.ilk gebelikte de öyleydim ama bu biraz abartılı galiba.ara ara kahverengi lekelenmem oldu tedbir amaçlı progestan kullanıyorum bunda ..belirtileri ona bağlıyorum hep..randevum da18 temmuzda ..görüş gününe çok var geçmiyor günler..Sen nasılsın görüş günü ne zaman:KK39:
Ben görüşmem yarın 😊 soracağım çok soru var. Bulantım var ama yemek yememe engel olmuyor ve şimdiden 600 gr aldım 🤷🏼‍♀️ Benimde 2. hamileliğim bu arada...

Günaydın kızlar benim de bir sorum var özellikle de 2. Ve 3. Gebeliği olanlara ... Hatırlatayım hemen benim 11 ve 7 yaşında iki kızım var. İki hamileligim de birbirinin aynısı geçmişti.5.5 haftada bulantı kusma başladı 20 . Haftaya kadar sürekli kustum. 3_4 kilo kadar vermiştim. Ama şimdi 6+3 oldum bulantim günde bir iki kere araba tutması gibi oluyor az yani. Ama akşama kadar hiç kalkmadan yatıyorum halsizlik ten. İyi ki tatildeymisim.ogretmenim. şimdi kafama takılan şu acaba bebeğim erkek olduğu için mi bulantim olmadı yoksa boş gebelik veya kalp atışı olmadığı için mi endişe ediyorum. Çarşamba kalp atışı için gideceğim.rica etsem diğer hamilelikerinizle karşılaştırabilir misiniz
günaydın benim ilk hamileliğim benimde neredeyse hiç midem bulanmıyor ve iyimi kötümü bilemiyorum
kalp atışını gördük ama duyamadık bizde çarşamba duyucaz inşallah
bende aksi gibi öyle halsizlik falanda yok normal işe gidiyorum geliyorum çok nadir erken uyurum yatar dinlenirim
korkmaya başladım o_O
inşallah sorunsuz duyarız kalp atışlarımızı

kızlar her anneye lazım diye bi kitap okuyorum çok çok güzel içinde hamilelikten çocuğunun büyümesine kadar yapabileceğimiz dualar var beslenmeyle ilgili yazılar var.
8.haftada embriyonun diş ve kemik yapıları oluşmaya başladığı için süt ve süt ürünleri tüketmek çok önemliymiş bilginiz olsun.

hay allah çok güldüm hahahahahaha 😀😀😀 ya bizde gerçekten plaka çok önemlidir dedim kesin öyledir ama bunu hiç düşünmemiştim 🙈🙈

bu arada zaten eşler biz de hamileyken kilo alıyo valla. ilk hamileliğimde benle birlikte göbek büyüttü resmen 😂 onların da birden iştahı açılıyo herhalde 😂
Beyin yakan nick 😂 Alenen yazarsam plakaýı bazen yazdığım konulardan kendimi deşifre etmiş olabilirim diye düşündüm. O yüzden böylesi mantıklı geldi. 😀
Gerçekten aynen o durumda. Adamın iştahı açıldı. Onun boğazına göre yapayım derken kendimi de yoldan çıkarıyorum bu sefer 😂

Ben gebelik takibi diye bir program kullanıyorum fotosunda hamiş bir kadın var :anneadayı: her gün hakkında bilgi veriyor
Ben de ona benzer bi program kullanıyordum ama happy mom ve philipps avent pregnancy daha çok hoşuma gitti buradaki kızlar sağolsun😊 Sen de bi bak istersen 😘

X