- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
Kızlaar
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Hoşbuldummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Hamilelik rehberi de var canımKızlar bu arada kullandığınız detaylı, verim alabildiğiniz bir hamilelik programı var mı? Ben gün gün gebelik adında bir programdan takip ediyorum. Tavsiye edebileceğiniz başka bi uygulama var mı?
kendine niye eziyet ediyosun arkadaşım :) canının çektiğini ye. tabiiki sağlıklı beslen. ben sadece paketli gıdalardan yani abur cubur tarzı şeyler, her türlü asitli asitsiz içecekten, bir de fastfood tarzı şeylerden uzak duruyorum.Kızlar mümkün oldugunca saglıklı beslenmeye calısıyorum.çay içmiyorum mesela çok canım çekerse nadirenarada1 bardak. Ama bugünotelde hazır patates kızartması bir koktu ki bana 4_5 yedim inşallah zaraarı olmaz. Sizin de oluyor mu böyle aşermeleriniz?
İlk hamileliğimde 9 ay hamburger aşermeme ragmen agzıma sürmedim. Dogunca ilk işim hamburger yemek olmuştu. Bu yüzden şimdi kendimi suçlu hissettim. Hazır olanlardan birde yüksek ısıda kızartıyotlar ama dayanamadım yedim 4_5 tane. Ondan üzüldüm. Tabi 9 ay sigara içenler de var. Arada kaçamak olabilir sanırım. Benim korkum bilerek bebegimde zarar vermek sadece. Kilo açısından alırsam da alayım bebek sağlıklı olsun modundayım.kendine niye eziyet ediyosun arkadaşım :) canının çektiğini ye. tabiiki sağlıklı beslen. ben sadece paketli gıdalardan yani abur cubur tarzı şeyler, her türlü asitli asitsiz içecekten, bir de fastfood tarzı şeylerden uzak duruyorum.
çaydan nolucak açık açık iç hiç birşey olmaz :) çayımı da türk kahvemi de içiyorum abartmadan. azıcık patates kızartmasından da bişey olmaz
ilk hamileliğimde bu saydıklarım ve hamur işinden uzak durdum, sağlıklı beslendim, 14 kilo aldım sonra da hemen verdim. ama canım sağlıksız sayılacak bişeyi de çok çok istediyse de mutlaka tadına bakarım abartmadan.
tabiiki yediğimiz içtiğimiz önemli, aslında şu an pek de önemli değil ilk 3 ayda. mesela hiç yiyemeyen arkadaşlar var ama bebek şu an zaten sadece kanımızdan besleniyor, gerekeni alıyor bizden. ilk aylarda yediğinin pek önemi yok demişti doktor bana.İlk hamileliğimde 9 ay hamburger aşermeme ragmen agzıma sürmedim. Dogunca ilk işim hamburger yemek olmuştu. Bu yüzden şimdi kendimi suçlu hissettim. Hazır olanlardan birde yüksek ısıda kızartıyotlar ama dayanamadım yedim 4_5 tane. Ondan üzüldüm. Tabi 9 ay sigara içenler de var. Arada kaçamak olabilir sanırım. Benim korkum bilerek bebegimde zarar vermek sadece. Kilo açısından alırsam da alayım bebek sağlıklı olsun modundayım.
Haklısın. Çok sagol düşüncelerini paylaştığın için. 2.çocukta pimpirikli olmayacağım diyorum yine de gelip buluyor beni bu evham. Rahat olmaya çalışacağım. Rahat olmalıyımtabiiki yediğimiz içtiğimiz önemli, aslında şu an pek de önemli değil ilk 3 ayda. mesela hiç yiyemeyen arkadaşlar var ama bebek şu an zaten sadece kanımızdan besleniyor, gerekeni alıyor bizden. ilk aylarda yediğinin pek önemi yok demişti doktor bana.
dikkat etmek gerek sonrasında ama 9 ay canım hamburger istese mutlaka yerdim ya o kadar eziyet etme kendine, sürekli olmadıkça ne zararı olabilir. dediğin gibi sigara içenler bile var onlar gerçi apayrı bir konu da.
ben vallahi kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum, bebeğin sağlığı daha önemli ama bilinçsizce beslenince ona da yaramıyor. benim kuzenim çocuk kilolu doğsun diye öyle bi yedi ki 9 ay resmen kapılardan sığmıyordu. yani bebek yine benimkiyle aynı bebek oldu ne eksik ne fazla
keyfini çıkar hasta değil hamileyiz sonuçta :) her anne adayı biraz evhamlı olur ama strese sokma kendini. ben ilkinde çok evhamlıydım ama bunda çok rahatım ya. insanlar ne koşullarda sağlıklı bebekler doğuruyor, o kadar çok düşünmemek lazım. tabii dikkat etmeyelim boşverelim değil de bu kadar evhamlı olmayıp tadını çıkaralımHaklısın. Çok sagol düşüncelerini paylaştığın için. 2.çocukta pimpirikli olmayacağım diyorum yine de gelip buluyor beni bu evham. Rahat olmaya çalışacağım. Rahat olmalıyım
Ben de çayımdan çok vaz geçemedim bir damla dem koyup ılık su gibi içiyorum üstüne de limon damlatıp. Türk kahvemi de ayda 1 tane olacal şekilde ayarladım patates kızartması çok da suçlu değil ben yemiştim ama tabi abartmadan her gün değil sonuçta. Zararı olacağını düşünmüyorum. Eşüm cips yerkende canım çekiyor bir tane istiyorum içinden o kadar. Tadımlık abartmadanİlk hamileliğimde 9 ay hamburger aşermeme ragmen agzıma sürmedim. Dogunca ilk işim hamburger yemek olmuştu. Bu yüzden şimdi kendimi suçlu hissettim. Hazır olanlardan birde yüksek ısıda kızartıyotlar ama dayanamadım yedim 4_5 tane. Ondan üzüldüm. Tabi 9 ay sigara içenler de var. Arada kaçamak olabilir sanırım. Benim korkum bilerek bebegimde zarar vermek sadece. Kilo açısından alırsam da alayım bebek sağlıklı olsun modundayım.
Kızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım ama size de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.
öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
Şimdi arkadaşlar bi doktorun uygulaması ve happy mom dan bahsetmiş. Happy mom hoşuma gitti. Onu indirdim şimdiHamilelik rehberi de var canım
Bende de oluyor. Açlığa dediğin gibi dayanikliyimdir. Ama şu son 1 buçuk haftadır falan tahammül edemez oldum. Midem kazınıyor resmen. Sabahları uyandığımda da aynı hissi yaşıyorum. Istahimda artmaya başladı Seviniyordum 2 ayda hiç kilo almadım diye ama artık almaya başlarım böyle devam edersemKızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Gün içinde 2 saat arayla bir şey yemezsem sanki biri midemi avcunun arasına almış sıkıştırıyor gibi hissediyorum, tam anlatamadım ama size de öyle oluyor mu? mutlaka bir şey atıştırmam gerekiyor, genelde de peynir ekmek yiyorum.
öyle canım yemek istiyor da iştahla yiyeyim durumu değil, yemezsem mideme yumruk atıyorlar sanki. normalde uzun süre açlığa dayanıklıyımdır ama.
Valla canım bende aç kalsam hemen mideme birşeyler oluyor o yüzden atıştırıyorum ama bu seferde çok yersem bulantım oluyor çözemedim aç kalsam bulanıyor yesem bulanıyorKızlar midesi bulanıp bir şey yiyemeyen arkadaşlarım hariç diğerlerinize bir sorum var.
Dr. Banu Çiftçi’nin uygulaması çok güzel, bende burada görüp indirmiştim memnun kaldım
Happy mom ve Banu Çiftçi'ninki var bende. İkisi de güzel. Tavsiye ederim.
Bende onu kullanıyorum çok güzel ve gergin mesaj geliyor bebeğinle ilgiliHappy mom ı indirdim az önce ve çok hoşuma gitti
şimdiden kilolar gelmese bariAynı şey bende de var, bayadır açmışım gibi modeme kramplar giriyo 2 saat bişey yemesem
ya evet özellikle sabahları kahvaltıya oturana kadar ekmek atmazsam ağzıma resmen sanki midem içerden beni dövüyor yemek yemek diye.Bende de oluyor. Açlığa dediğin gibi dayanikliyimdir. Ama şu son 1 buçuk haftadır falan tahammül edemez oldum. Midem kazınıyor resmen. Sabahları uyandığımda da aynı hissi yaşıyorum. Istahimda artmaya başladı Seviniyordum 2 ayda hiç kilo almadım diye ama artık almaya başlarım böyle devam edersem
olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor ciddenValla canım bende aç kalsam hemen mideme birşeyler oluyor o yüzden atıştırıyorum ama bu seferde çok yersem bulantım oluyor çözemedim aç kalsam bulanıyor yesem bulanıyor
Hahaha hiç sorma canım ya ya benim öyle çok aşırı kusmam birşeyim yok ama işte bulandımı da fena oluyor ya Çok midesi bulanıp kusan arkadaşlarımın Rabbim yardımcısı olsun inşallahşimdiden kilolar gelmese bari
ya evet özellikle sabahları kahvaltıya oturana kadar ekmek atmazsam ağzıma resmen sanki midem içerden beni dövüyor yemek yemek diye.
benim hala yemeklere karşı hassasiyetim var ama bi süre sonra iştah da açılır, dikkat etmek lazım
olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor cidden