2020 Şubat Anneleri

Evet 2000 de 1 ihtimalmiş ama benim doktor böyle her ihtimali söyler yok canım içim rahat bu aralar okadar çok düğün dernek olduki .okadar göbek atmaya oynamaya bişey olmadıysa sağlam tutunmuş demektir
2000 de 1 ihtimal olan ne bos gebelik mi, kim diyor bunu? Erken donem dusuk sebeplerinin en yaygin sebebi bos gebelik,hicte dusuk ihtimalli bir durum degil.Doktorlar hergun kac tane tespitini yapiyorlar.

Haftaya gidicem canım inşAllah mutluluğumuzu Rabbim daim kılar
Amin inşallah canımm stres yapma ben kalp atışını geç duydum aklımdan neler geçiyodu duyana kadar ama boşuna stres yapmışım sende kendine dikkat et şuan yeni tutunuyo önemli zamanlar

Amin inşallah canımm stres yapma ben kalp atışını geç duydum aklımdan neler geçiyodu duyana kadar ama boşuna stres yapmışım sende kendine dikkat et şuan yeni tutunuyo önemli zamanlar
Çok sağol canım benim

Dün gece progestanı içince başım çok fena ağrıdı kızlar halsizlestim sabah da içince 3 saat yoktum bildiğiniz. Doktor kötü olursan içme demişti. Acaba sadece akşam mı içsem. Kanama alanı var rahimde diye başladık

Bir de bebekte bir sıkıntı olunca düşer ilk zamanlar deniyor ya biz progestan la müdahale edince dogru mu yapıyoruz acaba bebek sağlıklıysa zaten tutunma mı diye kafama takıldı.

Zamanında döllenme benimki.Haftasıyla uyumlu demişti.adetimin sonra 31.günde 598 çıkmıştı.

Kızlar konu sahibi benim o dedğiniz ana sayfada bilgiler nasıl çıkıyor baktin bulamadım
Konuya attığın ilk mesajın altında şikayet et yanında üç nokta var orayı tıklayınca düzenle diyor açılan klavyeden tablo seçilip yapılıyor galiba ben kendi açtığım başka bir konuda denedim o şekilde eklenebiliyor..daha önce yapmayan biri için biraz uğraştırıcı olabilir ama yapsak güzel olurdu

Gittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .
Aklıma asıl takılan o değil ultrasonda 6 haftalık görünüyor kese var bebek yok burda arkadaşlar kalp atışından bahsetti bende bebek bile yok kafam karıştı

Canım çok geçmiş olsun bende göremedim ki bebeği kalp atışını da dinlemedim henüz ama doktor gördü nasıl nerde gördü onuda anlamadım ultrason resmi varmı elinde gs kaç yazıyor

Karından baktiysa gormeyebilir

Canım senin daha erken ben bebegi 7 hafta dolunca gördüm kalp atısını da o zaman duydum. Muhtemel dogum tarihlerine bakarsan seninki daha küçük. 1 hafta sonra bebek ve kalp atısı görünür merak etme.

Kızlar bu temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz ya ben çok halsizim. Şimdi banyoyu yıkayayım dedim öldüm bittim.Çamasıtşar 1 haftadır yerine yerleşmeyi bekliyor.

Kızlar bu temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz ya ben çok halsizim. Şimdi banyoyu yıkayayım dedim öldüm bittim.Çamasıtşar 1 haftadır yerine yerleşmeyi bekliyor.
Ben hic bir sey yapmioyorm canim 1 aydir evi hic temizlemedim benim bulantilat olunca temizlik yapmadan duramayan ben elimi bile kaldiramiom camasir atarsam o sermesi esimden toplamasida

Canim ben de 5+6 gunluktu doktora gittim. Benim onceden 3 tane bos gebeligim var. Doktora gidince karindan bakti, kese duzgun bir hafta sonra gel bakalim dedi.Tabii ben kese var mi yok mudan ziyade bos gebeliklerim oldugu icin tatmin olmadim.Ordan cikinca baska doktora gittim. Hocam 5+6 gunluk bebek gorunur mu dedim. Bakalim dedi.O da karindan bakti, biraz bastirdi ve bebegi gorduk. Kalp atisini da gorduk.Birinin gordugunu digeri neden gormedi anlamadim. Hemen endiselenme.Kesen duzgunse insallah bir sonraki kontrolde gorursun bebegini. Allah hayirlisini versin.

Bazen gec yumurtlama ya da gec dollenme olabiliyor. Bu durumda da kalp atislarini duymak 7.haftaya sarkabiliyor.

Yapamiyorum ben de zar zor mutfak islerini yapiyorum. Asiri halsizlik ve uyku hali var. Kizim da ilgi bekliyor surekli, zorlaniyorum. Ilk 3 ay boyle maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…