Battan 2 gün sonra 68 çıktıPeki kizlar kan testlerini adet gecikmesinden kac gün sonra yaptiniz ve kac cikti
2000 de 1 ihtimal olan ne bos gebelik mi, kim diyor bunu? Erken donem dusuk sebeplerinin en yaygin sebebi bos gebelik,hicte dusuk ihtimalli bir durum degil.Doktorlar hergun kac tane tespitini yapiyorlar.Evet 2000 de 1 ihtimalmiş ama benim doktor böyle her ihtimali söyleryok canım içim rahat bu aralar okadar çok düğün dernek olduki .okadar göbek atmaya oynamaya bişey olmadıysa sağlam tutunmuş demektir
Amin inşallah canımm stres yapma ben kalp atışını geç duydum aklımdan neler geçiyodu duyana kadar ama boşuna stres yapmışım sende kendine dikkat et şuan yeni tutunuyo önemli zamanlarHaftaya gidicem canım inşAllah mutluluğumuzu Rabbim daim kılar
Çok sağol canım benimAmin inşallah canımm stres yapma ben kalp atışını geç duydum aklımdan neler geçiyodu duyana kadar ama boşuna stres yapmışım sende kendine dikkat et şuan yeni tutunuyo önemli zamanlar
İki gün geçince 750 çıktı canimPeki kizlar kan testlerini adet gecikmesinden kac gün sonra yaptiniz ve kac cikti
Ben hic yaptirmadim ogrendim 4 hafta sonraya randevu aldim keseyi gorduk zaten 5 haftalikdi gittimde doktor gerek gormediİki gün geçince 750 çıktı canim
Konuya attığın ilk mesajın altında şikayet et yanında üç nokta var orayı tıklayınca düzenle diyor açılan klavyeden tablo seçilip yapılıyor galiba ben kendi açtığım başka bir konuda denedim o şekilde eklenebiliyor..daha önce yapmayan biri için biraz uğraştırıcı olabilir ama yapsak güzel olurduKızlar konu sahibi benim o dedğiniz ana sayfada bilgiler nasıl çıkıyor baktin bulamadım
Size de saglikli bir gebelik dilerim. Umarim hersey yolunda gider.Selam benimde tüp bebek. 7+2 yim. Yaş 40Ara ara kanamam oluyor aynı korkuları ben de yaşıyorum
Gittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .Ahh canim seni benden iyi anlayan olamaz yani cekenler ben kusuyorum da arti olarak bogazlarim pert halde yarin bende sabahdan serum taktircam doktorum evde serum vereyim dedi gitmisken eve alacagim iyi gelirse 5 haftadir kusuyorum yoruldum inan bezdim canimdan
Canım çok geçmiş olsun bende göremedim ki bebeği kalp atışını da dinlemedim henüz ama doktor gördü nasıl nerde gördü onuda anlamadım ultrason resmi varmı elinde gs kaç yazıyorGittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .
Aklıma asıl takılan o değil ultrasonda 6 haftalık görünüyor kese var bebek yok burda arkadaşlar kalp atışından bahsetti bende bebek bile yok kafam karıştı
Karından baktiysa gormeyebilirGittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .
Aklıma asıl takılan o değil ultrasonda 6 haftalık görünüyor kese var bebek yok burda arkadaşlar kalp atışından bahsetti bende bebek bile yok kafam karıştı
Canım senin daha erken ben bebegi 7 hafta dolunca gördüm kalp atısını da o zaman duydum. Muhtemel dogum tarihlerine bakarsan seninki daha küçük. 1 hafta sonra bebek ve kalp atısı görünür merak etme.Gittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .
Ben hic bir sey yapmioyorm canim 1 aydir evi hic temizlemedim benim bulantilat olunca temizlik yapmadan duramayan ben elimi bile kaldiramiom camasir atarsam o sermesi esimden toplamasidaKızlar bu temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz ya ben çok halsizim. Şimdi banyoyu yıkayayım dedim öldüm bittim.Çamasıtşar 1 haftadır yerine yerleşmeyi bekliyor.
Canim ben de 5+6 gunluktu doktora gittim. Benim onceden 3 tane bos gebeligim var. Doktora gidince karindan bakti, kese duzgun bir hafta sonra gel bakalim dedi.Tabii ben kese var mi yok mudan ziyade bos gebeliklerim oldugu icin tatmin olmadim.Ordan cikinca baska doktora gittim. Hocam 5+6 gunluk bebek gorunur mu dedim. Bakalim dedi.O da karindan bakti, biraz bastirdi ve bebegi gorduk. Kalp atisini da gorduk.Birinin gordugunu digeri neden gormedi anlamadim. Hemen endiselenme.Kesen duzgunse insallah bir sonraki kontrolde gorursun bebegini. Allah hayirlisini versin.Gittim doktora serum taktıkları üstüne bi ilaç verdi gece yatmadan iki tane içmem gerekiyormuş bazı hamileliklerde olur 15. Haftada geçer dedi .
Bazen gec yumurtlama ya da gec dollenme olabiliyor. Bu durumda da kalp atislarini duymak 7.haftaya sarkabiliyor.Canim ben de 5+6 gunluktu doktora gittim. Benim onceden 3 tane bos gebeligim var. Doktora gidince karindan bakti, kese duzgun bir hafta sonra gel bakalim dedi.Tabii ben kese var mi yok mudan ziyade bos gebeliklerim oldugu icin tatmin olmadim.Ordan cikinca baska doktora gittim. Hocam 5+6 gunluk bebek gorunur mu dedim. Bakalim dedi.O da karindan bakti, biraz bastirdi ve bebegi gorduk. Kalp atisini da gorduk.Birinin gordugunu digeri neden gormedi anlamadim. Hemen endiselenme.Kesen duzgunse insallah bir sonraki kontrolde gorursun bebegini. Allah hayirlisini versin.
Yapamiyorum ben de zar zor mutfak islerini yapiyorum. Asiri halsizlik ve uyku hali var. Kizim da ilgi bekliyor surekli, zorlaniyorum. Ilk 3 ay boyle maalesef.Kızlar bu temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz ya ben çok halsizim. Şimdi banyoyu yıkayayım dedim öldüm bittim.Çamasıtşar 1 haftadır yerine yerleşmeyi bekliyor.