iki kutu yazdı canım 1 ay kullan şimdilik dedi. ama bi kutu bitince kontrolüm var zaten başka doktora, o bırak derse bırakıcam tabii.yeb4 sen kaç gün kullanacaksın canım progestanı? Ne dedi doktorun?
benim bir kızım var, şimdi de hep aynı şekilde denedik yani adetten sonra bir gün arayla yumurtlama dönemine kadar hep bir gün arayla, doktor öyle demişti. bakalım ben pek bunların etkisi olduğuna inanmıyorum ama bakalım şimdi ne olacakBu erkek olursa o zaman ikinciye daha dikkat ederek denemek lazım desene doğruluk varsa
benim bir kızım var, şimdi de hep aynı şekilde denedik yani adetten sonra bir gün arayla yumurtlama dönemine kadar hep bir gün arayla, doktor öyle demişti. bakalım ben pek bunların etkisi olduğuna inanmıyorum ama bakalım şimdi ne olacak
Progestan beni de mafetti kasık ve bel ağrım olduğu için verdi halsiz olursun demişti ama bu kadar beklemiyordum bir hafta sonra randevum var soracağım bakalım gerçi hala kasık ağrım var amaGünaydın kızlar
bende çok halsizim, temizliği bırakın yerimden kalkacak halim olmuyor bazen. allahtan annemin yanındayım temmuz sonuna kadar, inşallah geçer..
progestan da mahvetti beni tabii. haftaya pazartesi bi gelse de doktora gitsem, inşallah daha kullanmana gerek yok der
@fyz35 endişelenme canım, ben de nerdeyse 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese vardı, 10 gün sonra kalp atışı duyuldu. endişelenmene hiç gerek yok
doktorların bazıları düşük tehlikesinde işe yaramadığını ama yine de önlem olarak verildiğini bi zararı olmadığını düşünüyor. yani kaçınılmaz bir düşük olacaksa bu ilaç işe yaramıyormuş ama yine de içiyoruz işte doktorlar verince.Progestan beni de mafetti kasık ve bel ağrım olduğu için verdi halsiz olursun demişti ama bu kadar beklemiyordum bir hafta sonra randevum var soracağım bakalım gerçi hala kasık ağrım var ama
Aynen canım hayırlısı ile doğum yapalım da... Ben ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle olmamıştım sanırım neyse her biri farklı işte :)doktorların bazıları düşük tehlikesinde işe yaramadığını ama yine de önlem olarak verildiğini bi zararı olmadığını düşünüyor. yani kaçınılmaz bir düşük olacaksa bu ilaç işe yaramıyormuş ama yine de içiyoruz işte doktorlar verince.
ilk günler çok kötüydüm ama biraz daha alıştım şimdi. ay hepimiz iyi olalım da hepimize şu hapı bıraktırsın doktorlar artık inşallah.
sorma ya aynen bende ilk hamilelğimde hiç sorun yaşamamıştım. neyse dediğin gibi sağlıkla doğuralım da :)Aynen canım hayırlısı ile doğum yapalım da... Ben ilk hamileliğimde hatırlamıyorum böyle olmamıştım sanırım neyse her biri farklı işte :)
Aktif cinsel hayatı olanlar için biraz zorBu erkek olursa o zaman ikinciye daha dikkat ederek denemek lazım desene doğruluk varsa
Benim bir oğlum var 2. Yi çok istedik ama olmuyor galiba dediğimiz de doktor sağ yumurtalıkta var bu ay yumurtan ve olgunlaşmış dedi ve biz yine denedik, eğer bu da erkek olursa bence kesinliği varSadece bi olasılık bence de
Dimi:) Seninki biraz eksik kalmisti, tamamlamis olduk canimAslında benim dediğim de bu mantık işte. Demekki bilimsel bişey.
Aa evet aynı mantık işte demekki bizim Çinli tanıdığın dediği de bu. Benim saçma dedi
Aa evet böyle mantıklı
Benim bir oğlum var 2. Yi çok istedik ama olmuyor galiba dediğimiz de doktor sağ yumurtalıkta var bu ay yumurtan ve olgunlaşmış dedi ve biz yine denedik, eğer bu da erkek olursa bence kesinliği var
Dimi:) Seninki biraz eksik kalmisti, tamamlamis olduk canim
Ben oglumda cekmisdim ama bunda okadar deik hafif sadeceKızlar göğüs agrısı çeken var mı? Resmen dokunamıyorum bile öyle acıyorlar
Bu kıza işaretGünaydın benim de yüzümde özellikle alnımda sivilcelenme başladı ilk hamileliğim de olmamıştı
Bende de baya yoğun bir şekilde var, üzerine yatınca falan çok acıyor, ağırlaştı çok fazlaKızlar göğüs agrısı çeken var mı? Resmen dokunamıyorum bile öyle acıyorlar
Kızımda hiç yaşamadım amaBu kıza işaret