2020 Şubat Anneleri

Ben 6+5 tim g
Vajinalda görmüştük biz

Her gebelik bir olmaz içinizi ferah tutun göreceksiniz miniğinizi

Günaydın kızlar
Sabahları yataktan sürünerek kalkiyorum nerdeyse çok uykum geliyor akşam 9.bucuksa yattım sabah 6 buçuk aslında 9 saat ediyor ama hala çok uykum var
Gün içinde de devamlı uyujluyorum progestan falan da kullanmıyorum . Kullansaydim hiç düşünemiyorum kendimi

Günaydın kızlar
bende çok halsizim, temizliği bırakın yerimden kalkacak halim olmuyor bazen. allahtan annemin yanındayım temmuz sonuna kadar, inşallah geçer..
progestan da mahvetti beni tabii. haftaya pazartesi bi gelse de doktora gitsem, inşallah daha kullanmana gerek yok der

fyz35 endişelenme canım, ben de nerdeyse 6 haftalıkken gittiğimde sadece kese vardı, 10 gün sonra kalp atışı duyuldu. endişelenmene hiç gerek yok

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...

Arkadaşlar hepinize merhabalar.
Bende 6+4 deyim bugün. Uyku cok fazla oluyor. Mide bulantisi 2 gün oldu ama şuan geçti çok şükür.Gögüslerde hassasiyet çok var.
Ve dün ilk kez tuvalet sonrası peçeteme kahverengi akıntı geldi. Sizce korkmalı miyim ?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Dünden beri biraz korkuyorum açıkcası...

İ
İnşallah sıkıntı olmaz canım artarsa Dr a git

Son adetim 3 mayisdi ama yumurtlama ve bebegin gelisimi 6+4 mus. Nasipse haftaya 7.haftamiza girecegiz :)
Benimde beklenen doğum tarihi 11 şubat sat 7 mayıs benimki de daha belli değil tam günü yarın Dr söyler ne adarlik olduğunu inşallah klp atışını da duyarim

Aslında benim dediğim de bu mantık işte. Demekki bilimsel bişey.
Aa evet aynı mantık işte demekki bizim Çinli tanıdığın dediği de bu. Benim saçma dedi
Aa evet böyle mantıklı

Bu erkek olursa o zaman ikinciye daha dikkat ederek denemek lazım desene doğruluk varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…