Yaşınız kaç merak ettim doğrusu 3 çocuk büyütmek enerji gerektirir diye sordum.Merhaba genç anneler bende 9 Haziran saat 20 itibari ile öğrendiğim gebeliğimi sizle beraber kutluyorum. Eşimin haberi yok kimsenin haberi yok, 2010 -2015- ve Allah nasip ederse 2020 doğumlu 3. Bebeğim olacak . Eşim hiç istemiyordu . Olmaz dedim kandırdım onu bakalım nasıl söyleyeceğim. Bana şans dileyin kızlar . Aldır bile diyebilir 2 oğlum var çünkü yaramazlar haliyle . Bende çalışıyorum güzel ve rahat bi işim var hepsini bırakmam gerekecek 3 çocukla... bakalım hayat bizlere neler hazırlayacak.
Yaşım 39 ama doğunca 40 olacakYaşınız kaç merak ettim doğrusu 3 çocuk büyütmek enerji gerektirir diye sordum.Maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Teşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vshayırlı olsunne güzel hepsinin arasında 5 yaş olacak
eşinizin istememesi sıkıntılı bir durum tabiiki ama belki duyarsa yani gerçekle yüzleşirse daha farklı düşünebilir. sizin ne hissettiğiniz önemli anne olarak. umarım her şey güzel olur
Hakkında hayırlısı canım benimde 3. Olck umarım eşiniz de sıkıntı yapmZMerhaba genç anneler bende 9 Haziran saat 20 itibari ile öğrendiğim gebeliğimi sizle beraber kutluyorum. Eşimin haberi yok kimsenin haberi yok, 2010 -2015- ve Allah nasip ederse 2020 doğumlu 3. Bebeğim olacak . Eşim hiç istemiyordu . Olmaz dedim kandırdım onu bakalım nasıl söyleyeceğim. Bana şans dileyin kızlar . Aldır bile diyebilir 2 oğlum var çünkü yaramazlar haliyle . Bende çalışıyorum güzel ve rahat bi işim var hepsini bırakmam gerekecek 3 çocukla... bakalım hayat bizlere neler hazırlayacak.
Hayır canım karından gorunur ama önce kan değeri ister galibaBuarada yarın kan vereceğim, kan degerlerime bakmadan keseye bakar mı kızlar, bir de kese için illa alttan mi muayene olunmalı
Benim de 3. olacak inşallahHakkında hayırlısı canım benimde 3. Olck umarım eşiniz de sıkıntı yapmZ
Aa süper sizinde hayırlı olsun bebeğinizHakkında hayırlısı canım benimde 3. Olck umarım eşiniz de sıkıntı yapmZ
Oo yalnız değilim sizinde hayırlı olsun bebeğinizBenim de 3. olacak inşallah
Tamam canım teşekkür ederimHayır canım karından gorunur ama önce kan değeri ister galiba
Tesekkur ederim canımAa süper sizinde hayırlı olsun bebeğiniz
7 mayıs canım sabah kan verdim geldim sağlık ocağında yarın öğlen çıkacak cars sabah da kadın doğumaMERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR
Allah-u Teala yarattığım her canlının rızkını vermeye kefilim diyor yaşayan bir cana kıymak doğru bi dusunce değil ve asla onaylamiyirumTeşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vs
8 Mayıs canımMERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR
Teşekkür ederimAllah hayırlısını verdin hakkımızda