2020 Şubat Anneleri

Yaşınız kaç merak ettim doğrusu 3 çocuk büyütmek enerji gerektirir diye sordum. Maşallah, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Teşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vs

Kızlar merhaba, benim karnım acayip şiş ve çok sert sanki 3 4 aylık hamile gibiyim sizlerde de bu şişkinlik var mı çok rahatsız oluyorum

Buarada yarın kan vereceğim, kan degerlerime bakmadan keseye bakar mı kızlar, bir de kese için illa alttan mi muayene olunmalı

Hakkında hayırlısı canım benimde 3. Olck umarım eşiniz de sıkıntı yapmZ

Teşekkür ederim ... umarım hepimiz için herşey iyi ve güzel gecer ... o maddi ve manevi bakıyor haklı olarak bunlarla uğraşamıyoruz noktasında sonrasında eğitimleri vs
Allah-u Teala yarattığım her canlının rızkını vermeye kefilim diyor yaşayan bir cana kıymak doğru bi dusunce değil ve asla onaylamiyirum

Bide tekrar doktor be hastane arayışları başlayacak gerçi benim mevcut bi dr var ama bakalım poliçem yetecek mi ona ben istanbul dayım sizler nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…