Son adet tarihin ney di canım çok sa Dr a gitKızlar şuan gebeliğin 4. Ya da 5. Haftasındayım kahverengi akıntım başladı bunu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet tarihin ney di canım çok sa Dr a gitKızlar şuan gebeliğin 4. Ya da 5. Haftasındayım kahverengi akıntım başladı bunu yaşayan var mı
Değerin güzel bence .İnşallah herşey çok güzel olacak doktor ne derse onu yapıyorum şuan bu hafta keseyi görürüz gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı bir gelişim geçiririz sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız.Benden 4 gün önce sanırım sat tarihin ben bayram günü yaptirdim 750 çıktı 4+1 di bi daha da yaptirmadim bakalım bu hafta içi gidcez neler olacak çok heyecanlı sabırsızlanıyorum
1 Mayıs canım son adet tarihimSon adet tarihin ney di canım çok sa Dr a git
Şimdilik çok değil ama artarsa gideceğim muhakkakSon adet tarihin ney di canım çok sa Dr a git
Bana kalsa ben de hemen söylemezdim de eşim duyurdu hemen herkese Kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla o zaman adapte oluruz sanırım. Öyle belirti filan da yok hala bulantıymış aş ermeymiş yok yani bende henüz. İnşallah da olmaz böyle gider sonuna kadarBen de kalp atışlarını duymayı bekliyorum, ben henüz duruma inanamadığım için kimseye de söyleyemedim bi eşim biliyor, ikimiz de sır gibi saklıyoruz nedense
Ara ara benim de kasık ağrım oluyor, özellikle sabah mesanem doluyken ve yorulduğumda. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ama ihmal etmemeli tabii yine de muayenede belirtin isterseniz bi.Kızlar benim kasık ağrılarım ve akıntım çok sizce normal mi hcg 4500 çıktı .
yerleşme kanaması olabilir, bende de çok hafif kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oluyorum sandım. ama bir iki günden fazla sürmez ve kahverengi olurmuş yerleşme kanaması. bir iki gün sonra daha devam ederse doktora danış bence :)Kızlar şuan gebeliğin 4. Ya da 5. Haftasındayım kahverengi akıntım başladı bunu yaşayan var mı
Sağol canım inş sürmez ve artmazyerleşme kanaması olabilir, bende de çok hafif kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oluyorum sandım. ama bir iki günden fazla sürmez ve kahverengi olurmuş yerleşme kanaması. bir iki gün sonra daha devam ederse doktora danış bence :)
İnşallah canım sağ salim kucagimiza alırızDeğerin güzel bence .İnşallah herşey çok güzel olacak doktor ne derse onu yapıyorum şuan bu hafta keseyi görürüz gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı bir gelişim geçiririz sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız.
İhmal etme canım yarın hemen Dr a git hormon falan başlar hemen dikkat et yorma kendini hamilelikte her turlu kanama dikkat ister yerleşme kanaması geçmiş olmalı tabi geç yumurtlama değilse sağ salim kucagimiza alırız inşallah1 Mayıs canım son adet tarihim
İnşallah kuzum Rabbim sağ salım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİhmal etme canım yarın hemen Dr a git hormon falan başlar hemen dikkat et yorma kendini hamilelikte her turlu kanama dikkat ister yerleşme kanaması geçmiş olmalı tabi geç yumurtlama değilse sağ salim kucagimiza alırız inşallah
Ayy ne güzel ilk denemede.Bizim de ilk denememiz ve 1 ilişki inşallah tutmuştur 12 celsehaziran bir gelseMeraba kızlar bende katıldım aranıza, Allah izin verirse bende 14 şubat civarı doğum yapacağım, ilk denememizde oldu çok şükür (kimyasalı saymazsam)
hiç stres yapma canım, belirtim yok falan diyede sakın üzülme benim göğüslerim bile acımıyor ve sanırım ilk ilişkidenAyy ne güzel ilk denemede.Bizim de ilk denememiz ve 1 ilişki inşallah tutmuştur 12 celsehaziran bir gelse
İnşallah kolay ve güzel bir gebelik geçirirsiniz babamız biraz heyecanlanmış sanırım biz kesinleşmeden söylememe kararı aldık yani kalp atışını duymadanBana kalsa ben de hemen söylemezdim de eşim duyurdu hemen herkese Kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla o zaman adapte oluruz sanırım. Öyle belirti filan da yok hala bulantıymış aş ermeymiş yok yani bende henüz. İnşallah da olmaz böyle gider sonuna kadar
Biz de henüz kimseye söylemedikİnşallah kolay ve güzel bir gebelik geçirirsiniz babamız biraz heyecanlanmış sanırım biz kesinleşmeden söylememe kararı aldık yani kalp atışını duymadan
Hayırlı olsun, hoş geldin
hayırlı olsun ne güzel hepsinin arasında 5 yaş olacakMerhaba genç anneler bende 9 Haziran saat 20 itibari ile öğrendiğim gebeliğimi sizle beraber kutluyorum. Eşimin haberi yok kimsenin haberi yok, 2010 -2015- ve Allah nasip ederse 2020 doğumlu 3. Bebeğim olacak . Eşim hiç istemiyordu . Olmaz dedim kandırdım onu bakalım nasıl söyleyeceğim. Bana şans dileyin kızlar . Aldır bile diyebilir 2 oğlum var çünkü yaramazlar haliyle . Bende çalışıyorum güzel ve rahat bi işim var hepsini bırakmam gerekecek 3 çocukla... bakalım hayat bizlere neler hazırlayacak.
Nasıl rahat edecekseniz öyle yapın tabii bacım. 4 5 aylık olana kadar bile söylemeyenler var Sizin de inşallah her şey yolunda giderİnşallah kolay ve güzel bir gebelik geçirirsiniz babamız biraz heyecanlanmış sanırım biz kesinleşmeden söylememe kararı aldık yani kalp atışını duymadan