2020 Şubat Anneleri

Benden 4 gün önce sanırım sat tarihin ben bayram günü yaptirdim 750 çıktı 4+1 di bi daha da yaptirmadim bakalım bu hafta içi gidcez neler olacak çok heyecanlı sabırsızlanıyorum🙊🙊😇
Değerin güzel bence .İnşallah herşey çok güzel olacak doktor ne derse onu yapıyorum şuan bu hafta keseyi görürüz gel dedi inşallah hepimiz sağlıklı bir gelişim geçiririz sağlıkla bebişimizi kucağımıza alırız.

Ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum, ben henüz duruma inanamadığım için kimseye de söyleyemedim 🙊 bi eşim biliyor, ikimiz de sır gibi saklıyoruz nedense 😂
Bana kalsa ben de hemen söylemezdim de eşim duyurdu hemen herkese 😁 Kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla o zaman adapte oluruz sanırım. Öyle belirti filan da yok hala bulantıymış aş ermeymiş yok yani bende henüz. İnşallah da olmaz böyle gider sonuna kadar 😊

Kızlar benim kasık ağrılarım ve akıntım çok sizce normal mi hcg 4500 çıktı .

Kızlar benim kasık ağrılarım ve akıntım çok sizce normal mi hcg 4500 çıktı .
Ara ara benim de kasık ağrım oluyor, özellikle sabah mesanem doluyken ve yorulduğumda. Doktorlar normal olduğunu söylüyor ama ihmal etmemeli tabii yine de muayenede belirtin isterseniz bi.

Kızlar şuan gebeliğin 4. Ya da 5. Haftasındayım kahverengi akıntım başladı bunu yaşayan var mı
yerleşme kanaması olabilir, bende de çok hafif kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oluyorum sandım. ama bir iki günden fazla sürmez ve kahverengi olurmuş yerleşme kanaması. bir iki gün sonra daha devam ederse doktora danış bence :)

yerleşme kanaması olabilir, bende de çok hafif kahverengi akıntı olmuştu hatta adet oluyorum sandım. ama bir iki günden fazla sürmez ve kahverengi olurmuş yerleşme kanaması. bir iki gün sonra daha devam ederse doktora danış bence :)
Sağol canım inş sürmez ve artmaz 🙏🏻

İhmal etme canım yarın hemen Dr a git hormon falan başlar hemen dikkat et yorma kendini hamilelikte her turlu kanama dikkat ister yerleşme kanaması geçmiş olmalı tabi geç yumurtlama değilse sağ salim kucagimiza alırız inşallah🤗
İnşallah kuzum 🙏🏻 Rabbim sağ salım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bana kalsa ben de hemen söylemezdim de eşim duyurdu hemen herkese 😁 Kalp atışlarını duyalım hayırlısıyla o zaman adapte oluruz sanırım. Öyle belirti filan da yok hala bulantıymış aş ermeymiş yok yani bende henüz. İnşallah da olmaz böyle gider sonuna kadar 😊
İnşallah kolay ve güzel bir gebelik geçirirsiniz 😊 babamız biraz heyecanlanmış sanırım biz kesinleşmeden söylememe kararı aldık yani kalp atışını duymadan 😊

İnşallah kolay ve güzel bir gebelik geçirirsiniz 😊 babamız biraz heyecanlanmış sanırım biz kesinleşmeden söylememe kararı aldık yani kalp atışını duymadan 😊
Biz de henüz kimseye söylemedik 😊
Doktora gidip gözümüzle bir görelim de hayırlısıyla, çünkü şuan bana bile sanki yokmuş gibi geliyor. Henüz çok yeni olduğundan alışamadım galiba 😊

Merhaba genç anneler bende 9 Haziran saat 20 itibari ile öğrendiğim gebeliğimi sizle beraber kutluyorum. Eşimin haberi yok kimsenin haberi yok, 2010 -2015- ve Allah nasip ederse 2020 doğumlu 3. Bebeğim olacak . Eşim hiç istemiyordu . Olmaz dedim kandırdım onu bakalım nasıl söyleyeceğim. Bana şans dileyin kızlar . Aldır bile diyebilir 2 oğlum var çünkü yaramazlar haliyle . Bende çalışıyorum güzel ve rahat bi işim var hepsini bırakmam gerekecek 3 çocukla... bakalım hayat bizlere neler hazırlayacak.

Merhaba genç anneler bende 9 Haziran saat 20 itibari ile öğrendiğim gebeliğimi sizle beraber kutluyorum. Eşimin haberi yok kimsenin haberi yok, 2010 -2015- ve Allah nasip ederse 2020 doğumlu 3. Bebeğim olacak . Eşim hiç istemiyordu . Olmaz dedim kandırdım onu bakalım nasıl söyleyeceğim. Bana şans dileyin kızlar . Aldır bile diyebilir 2 oğlum var çünkü yaramazlar haliyle . Bende çalışıyorum güzel ve rahat bi işim var hepsini bırakmam gerekecek 3 çocukla... bakalım hayat bizlere neler hazırlayacak.
hayırlı olsun 😊 ne güzel hepsinin arasında 5 yaş olacak 😊
eşinizin istememesi sıkıntılı bir durum tabiiki ama belki duyarsa yani gerçekle yüzleşirse daha farklı düşünebilir. sizin ne hissettiğiniz önemli anne olarak. umarım her şey güzel olur 😊

X