Kaçıncı gün 4090 çıktı canım yüksek gibi .benim 29.gun 750 ciktiMerhaba Benimde 4 Mayıs SAT. Daha doktora gitmedim. Sadece kan testi yaptırdım 4090 çıktı. sizlerin kaç çıktı değerler hanımlar. Hepimize hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
Merhaba hayırlısı olsun. Kan testi gayet iyi çıkmış. Doktor istemezse bir daha yaptirmayin lutfen. Ben yaptirdım adete 1 gun kala 311 di. 2 gun sonra 540 . Moralim cok bozulmustu. Iki kati artmiyor diye. Çok sükür bugun doktordan geldim hersey yolunda. InsAllah 2 hafta sonrada kalp atisini duyarim. .Merhaba Benimde 4 Mayıs SAT. Daha doktora gitmedim. Sadece kan testi yaptırdım 4090 çıktı. sizlerin kaç çıktı değerler hanımlar. Hepimize hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
adetim 5 gün geçince yaptım testKaçıncı gün 4090 çıktı canım yüksek gibi .benim 29.gun 750 cikti
Keseyi gordun mu canım hayırlı olsunMerhaba hayırlısı olsun. Kan testi gayet iyi çıkmış. Doktor istemezse bir daha yaptirmayin lutfen. Ben yaptirdım adete 1 gun kala 311 di. 2 gun sonra 540 . Moralim cok bozulmustu. Iki kati artmiyor diye. Çok sükür bugun doktordan geldim hersey yolunda. InsAllah 2 hafta sonrada kalp atisini duyarim. .
Normal o zaman canım benim iki gün geçmişti bakalım bugün verdiğim kaç cikacakadetim 5 gün geçince yaptım test
Hayırlı olsun sizinkidekizlar ben de şubat annesiyim inşallah. :)) haftaya kalp atışı duymaya gidicez
Teşekkür ederim geçen hafta gittigimde alttan ultrasonla gözükmüstü. Hatta doktor kan testi 2 kat olmayinca görecegimizi düşunmemiştim dedi. Bugun de karindan gözüktü çok şükürKeseyi gordun mu canım hayırlı olsun
Kızlar meraba, bugün doktora gittim ilk etapta alttan muayene etti keseyi göremedi çok küçüktür büyük ihtimal dedi ama çok korkuyorum hiç başınıza geldi mi? yarın sabah beta testinide yaptırıcam
ben yurtdışındayım, burdaki sistem böyle sanırımilk muayenede alttan yapması çok saçma. testi görmeden
2 mayıs benim deMERHABA. SON ADET TARİHLERİ NELER HANIMLAR
kizlar ben de şubat annesiyim inşallah. :)) haftaya kalp atışı duymaya gidicez