2020 Şubat Anneleri

Merhaba Benimde 4 Mayıs SAT. Daha doktora gitmedim. Sadece kan testi yaptırdım 4090 çıktı. sizlerin kaç çıktı değerler hanımlar. Hepimize hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.

Kaçıncı gün 4090 çıktı canım yüksek gibi .benim 29.gun 750 cikti

Merhaba hayırlısı olsun. Kan testi gayet iyi çıkmış. Doktor istemezse bir daha yaptirmayin lutfen. Ben yaptirdım adete 1 gun kala 311 di. 2 gun sonra 540 . Moralim cok bozulmustu. Iki kati artmiyor diye. Çok sükür bugun doktordan geldim hersey yolunda. InsAllah 2 hafta sonrada kalp atisini duyarim. .

Keseyi gordun mu canım hayırlı olsun

Kızlar meraba, bugün doktora gittim ilk etapta alttan muayene etti keseyi göremedi çok küçüktür büyük ihtimal dedi ama çok korkuyorum hiç başınıza geldi mi? yarın sabah beta testinide yaptırıcam

Kızlar meraba, bugün doktora gittim ilk etapta alttan muayene etti keseyi göremedi çok küçüktür büyük ihtimal dedi ama çok korkuyorum hiç başınıza geldi mi? yarın sabah beta testinide yaptırıcam

ilk muayenede alttan yapması çok saçma. testi görmeden

Yarın doktor randevum var, kan değeriyle gideyim diye bugün aile hekimimde kan verdim, ilk randevu öncesi yapılacak testler varmış, tam kan sayımı tam idrar sayımı birkaç şey daha baktı kanda, yarın sonucunu alıp ebeye kaydımı yaptıracağım, bilmiyordum benim gibi ilk gebeliği olan varsa aklında bulunsun diye yazdım

kizlar ben de şubat annesiyim inşallah. :)) haftaya kalp atışı duymaya gidicez

Bende subat annesiyim nasipse bende kalp atisini duymak icin gidicem yanliz 8inde doktor 15 gun sonra gel dedi sizin biraz erken degilmi bende aslinda dayanamiyorum gitmek istiyorumda karar veremedim tahmini dogum tar ayni ikimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…