• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de çarşamba günü randevum. Ben de korkudan ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen sefer tam bu zamanki randevuda öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. O kadar ödüm kopuyor ki anlatamam size :KK43: :KK61: Bi atlatabilsek şu randevuyu :dua:
CAnım benım seni okadar iyi anlıyorumki bende o kötü haftadayım biri 11 biri 12 haftada durmuştu okadar korku içindeyım ki hep dua edıyorum seni çok iyi anlıyorum oyuzden bende cuma devlete gıdıcem sırf meraktan 🙈 memelerımı kasıklarımı kolaçan etmekten yoruldum... inş carsamba guzel haber alıcaksın inanıyorum igne kullanıyormuydun sen

Kızlar sizde kalbi durunca hamilelik belirtileri kesiliyor muydu?
Benim 7,5 hafta da durdu bundan önceki hatırladığım kadarıyla pek bir şey hissetmemiştim. Bu hamileliğimde de geçen perşembe günü midem 1-2 gündür bulanacak gibiyken bir anda geçti. İnsanın aklına her şey geliyor istemsizce maalesef...

CAnım benım seni okadar iyi anlıyorumki bende o kötü haftadayım biri 11 biri 12 haftada durmuştu okadar korku içindeyım ki hep dua edıyorum seni çok iyi anlıyorum oyuzden bende cuma devlete gıdıcem sırf meraktan 🙈 memelerımı kasıklarımı kolaçan etmekten yoruldum... inş carsamba guzel haber alıcaksın inanıyorum igne kullanıyormuydun sen
Ah yanımdaymışsın da sarılmışsın gibi hissettim adeta :KK61: Atlatcaz inşallah bu sefer kuzum 🙏 Ben belirtilere çok takılmıyorum, çünkü geçen sefer kürtaj olduğum gün sabahında istifra edip gitmiştim kontrole, hiç bi değişiklik yoktu belirtilerimde. Evet canım kullanıyorum iğne, artı coraspin ve progestan. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım canım hep :KK200:

Cnm ben ilk çocugumda sürekli kustum 1.72 boyumla, 55 Kiloyla hamile kaldım. 49 ları gördüm. 5.aydan sonra hızlı kilo aldım. Doguma 36 kilo almış bir halde girdim, 🙈🙈ona ragmen kızım 3.300 gr dogdu. Kilo önemli değil, sağlıklı beslen özellikle bol sıvı iç. Bolbol Yeşillik tüket
Masallahh ya kustugun günlerin acısıni mi cikardin yoksa vucut istemsizce mi aliyor son aylar

Kızlar sizde kalbi durunca hamilelik belirtileri kesiliyor muydu?
Benim 7,5 hafta da durdu bundan önceki hatırladığım kadarıyla pek bir şey hissetmemiştim. Bu hamileliğimde de geçen perşembe günü midem 1-2 gündür bulanacak gibiyken bir anda geçti. İnsanın aklına her şey geliyor istemsizce maalesef...
Yok canım belirtilerimde hiçbir değişiklik yoktu benim. Belirtilerin azalabileceğine dair şeyler okumuştum çeşitli kaynaklardan ama benim mide bulantım ve kusmalarım tam gaz devamdı :KK43:

kızlar benim mide bulantım arttı demiştim ya şimdi de kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor. karnıma kramp giriyor arada bir. deneyimli arkadaşlar bi yol gösterse niye böyle oldu ki korkmalı mıyım :110:

Kizlar kötüyü düsünmeyin 2 kere kimyasal yasadim ama kalbini duyduktan sonra hic aklima kötü birsey getirmiyorum kötü düsününce sanki basima gelecekmis gibi hissediyorum hep pozitifim o yüzden hamileligimde cok rahat geciyor cok sükür
Dogumumda cok kolay olcakmis gibi geliyor

Banada yarın doktor yolu gözüktü tiroid kontrolü için dahiliyeye gidicektim ama yanmalarım arttıgı için kadın doguma da gidicem inşallah önemli bir şey yoktur🤦‍♀️

bence de olumsuz seyler dusunmeyin yazmayin. İlk hamileligimde hic boyle hislere kapilmamistim. O zaman da kk grubuna takiliyordum kimse bu tarz yazmiyordu. Olumsuz bir durum yasamadim ama yazilanlardan cok etkileniyorum ben de acaba yasiyor mu acaba bi sey oldu da haberim yok mu diye dusunmeye basladim. Olumsuz dusunce bulasici hastalik gibi. Zaten hepimiz hassasiz, cok hizli yayiliyor. Yapmayin lutfen

Kızlar siz böyle şeyler yazınca hem üzülüyorum hem tedirgin oluyorum yarın kontrolüm var İnşAllah hepimiz için herşey yolundadır
bu arada kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum sizlerde varmı hâlâ böyle durumlar 😒

bence de olumsuz seyler dusunmeyin yazmayin. İlk hamileligimde hic boyle hislere kapilmamistim. O zaman da kk grubuna takiliyordum kimse bu tarz yazmiyordu. Olumsuz bir durum yasamadim ama yazilanlardan cok etkileniyorum ben de acaba yasiyor mu acaba bi sey oldu da haberim yok mu diye dusunmeye basladim. Olumsuz dusunce bulasici hastalik gibi. Zaten hepimiz hassasiz, cok hizli yayiliyor. Yapmayin lutfen
Aynennnnn katılıyorummm 👍🏻 Beni de çok etkiliyor sürekli şüphe içindeyim kontrol günüm gelmesini iple çekiyorum 😤

Benim de çarşamba günü randevum. Ben de korkudan ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen sefer tam bu zamanki randevuda öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. O kadar ödüm kopuyor ki anlatamam size :KK43: :KK61: Bi atlatabilsek şu randevuyu :dua:
Canim seni cok iyi anliyorum ben de aynisi yasadigim icin..hatta doktor ultrasonla bakarken aglamaya basladim yine aynisi olcak diye cok korkuyorum dedim. Doktor bana "korkma 2.sinin ayni sekilde sonlanma ihtimali cok daha dusuk" dedi. Yani daha az risk var insallah. Guzel dusunelim biz hep.. Allah her daim guzel haberler almayi nasip etsin. 😇

Kızlar siz böyle şeyler yazınca hem üzülüyorum hem tedirgin oluyorum yarın kontrolüm var İnşAllah hepimiz için herşey yolundadır
bu arada kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum sizlerde varmı hâlâ böyle durumlar 😒
Ben de aynıyım. Evde yattikca hasta moduna girdim daha da sersemlestim. Az bi disari cikiyim diyorum iki adimda halim kalmiyo oturacak yer ariyorum

Evet arkadaşlara katılıyorum güzel düşünelim her şey güzel olsun 🤗 bende 2 tane kayıp yaşadım bebeğimin kalp atışını duyana kadar da endişeliydim. Duyduktan sonra aklıma hiç kötü şeyler getirmedim 🌺 hem bebişlerimiz etkileniyor hem de boşu boşuna stres yapmış oluyoruz. Bu anların keyfini çıkarın her şey yolunda gider inşallah

Ben de aynıyım. Evde yattikca hasta moduna girdim daha da sersemlestim. Az bi disari cikiyim diyorum iki adimda halim kalmiyo oturacak yer ariyorum
Bende aynı sürekli yatıyorum evde iş falan da yapamıyorum soğan kavurup yemek de yapamıyorum kendimi kötü hissediyorum dışarı çıktığımda da o durumdayım aynen biraz yürüsem dinlenmek istiyorum 😬

Ben yaşadığım şeyleri yaşamış ve beni anlayan insanlar ile konuşunca kendimi anlaşılmış ve rahatlamış hissediyordum. Evimdeymişim de aşırı rahatmışım gibi.. O sebeple paylaşıyordum sıkıntılarımı ama kusura bakmayın rahatsız ettiysem sizleri. Yazmam bundan sonra, sevgiler 🌺

Back