• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

15619814214354738519061777579302.jpg

Benim de çarşamba günü randevum. Ben de korkudan ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen sefer tam bu zamanki randevuda öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. O kadar ödüm kopuyor ki anlatamam size :KK43: :KK61: Bi atlatabilsek şu randevuyu :dua:

Ben Kahraman maraşlıyım hamileyim 12 haftalık doktor Önerim vatan hastanesi Hilal berber kireçci hanımdır çok yoğundur kendisi ve sevmeyen kimse yoktur ben ona gidiyorum ilk gebeliğim ama çoğu tanıdığım kişi bana onu önerdi memnunum doktorumdan da ilgili yani 😊
Merhaba. Ben de haftaya insallah marasa tasinmis olacağım sizin tavsiyenizle hilal hanimdan randevu almayi dusunuyorum. Ozellikle sizin gorusunuzu merak ettiğim bir durum var. Yorumlardan genel olarak okudugum kadariyla marastaki doktorlara sezaryenci demisler. En buyuk korkum. İlk dogumumu ankarada yaptim. Ozellikle sezaryen/normal dogum fiyati ayni olan hastane tercih ettim ve doktorum da normal dogumcu olarak ün yapmis biriydi. Vatan hastanesinde dogum ucretleri ne kdar? Sezaryen/normal fark ediyor mu? Doktorun bu konudaki yaklasimi nasil? Siz nasil bir izlenim edindiniz?

Benim de çarşamba günü randevum. Ben de korkudan ve heyecandan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Geçen sefer tam bu zamanki randevuda öğrenmiştim bebeğimin kalbinin durduğunu. O kadar ödüm kopuyor ki anlatamam size :KK43: :KK61: Bi atlatabilsek şu randevuyu :dua:
yaaa hiç öyle düşünme o bi defaydı ve hem bebiş hem senin için en sağlıklısı buydu geçti gitti böyle düşün. Bir daha olmayacak Allahın izniyle. :KK36:

CAnım benım seni okadar iyi anlıyorumki bende o kötü haftadayım biri 11 biri 12 haftada durmuştu okadar korku içindeyım ki hep dua edıyorum seni çok iyi anlıyorum oyuzden bende cuma devlete gıdıcem sırf meraktan 🙈 memelerımı kasıklarımı kolaçan etmekten yoruldum... inş carsamba guzel haber alıcaksın inanıyorum igne kullanıyormuydun sen

Back