2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Canım, fikrimi söyleyebilir miyim? :) Dün newmum34 arkadasımızın paylaştığı çizelge çok güzeldi bence. Yaş, Sat, Tahmini doğum tarihi, cinsiyet ve kaçıncı bebek yazıyordu. Kaçıncı hamilelik diye sormayalım, bizim gibi kaybı olanlar için karışık ve üzücü orası. Kaçıncı çocuk olacağını soralım. :) Bunlar nacizane benim fikirlerim, sizler de katılırsanız

Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Günaydın canım
İstanbul 26 yaşındayım ilk hamileliğim cinsiyet henüz belli değillll bugün belli olabilirr

Aynı fikirdeyim canım. Yarın kadın doğum ne dicek bakalım. Sonra salı günü gidicem zaten aklı başında bir prof a benziyor hemen ilaç vereceğini düşünüyorum ha vermezse başka dr araştırırım bizim ilaç içmemiz laızm. Hızla düşüyor riske giriyoruz. Dr da öyle diyor t3 t4 yükselirse ilaça başlarız neden riske giriyor bebeğim? Üstelik 2.kez ? Ben mi anlatamıyorum derdimi yoksa biz bilmiyormuyuz ya kafam almıyor. Boşuna içme diyor zaten 1 yıl içtim anca düzene girdi e bıraktık bak bi anda düştü değerler körmüsün yani yok ya bu dr berbat hiç beğenmedim zaten. Salı günü ne dicek bakayım haber veririm sana da canım

Benimde ayaklarım yanıyor hele akşamları ölüyorum sıcaktan ayaklarım hep duvarda

Günaydın
İstanbul 32 yaşındayım 3. Hamilelik cinsiyeti henüz belli değil

bak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.

Aranızda et yiyemeyen varmı ben et ve kıyma görmeye tahammül edemiyorum içim kalkıyo
ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.

oncelikle cok gecmis olsun. Kardesimde de yasadik kist patlamasini. Cok yopratici bir surecti.
Ben cok zannetmiyorum o testlerden dolayi oldugunu. Cunku benim planli bir gebelikti oncesinde de tum tahlillerimi yaptirmistim. Ama hamile kaldiktan sonra tekrar yaptirdik. Doktoruna bir sorsan? İcin rahat etsin
Arkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Ben ben 2 kg vermistim geri yarim kilo aldim bu hamileligimde. Oglumda 5 kg vermistim onda serumla vitaminlerle ayakta duruyordum. 3 kg cok tehlikeli bir boyut degil gibi. Ama yine doktoruna danis istersen. Ben doktoruma 2 kg verdim dedim oyle aman aman onemsemedi.
Aranızda et yiyemeyen varmı ben et ve kıyma görmeye tahammül edemiyorum içim kalkıyo
Ben ben Kokusundan bile nefret ettim. Ki normalde deli gibi yerim. Hamile oldugumu öğrendiğim ilk siralar -bulantilar baslayana kadar- dolabi doldurmustum. Dolabi bile açamıyorum simdi. Gorsem icim bi hos oluyo
Merhaba. 30 yasimdayim. 2.cocugum olacak insallah. Cinsiyet henuz belli degil

ben artık dar kotlarimi hiç giymiyorum.önünde bi dünya açık kaliyo birleşmiyo beli lastikli bikaç pantolonum vardı onlarla idare ediyorum şimdilik.benim çevremde bilmeyen yok sanırım nasıl dayanmissiniz valla helal

bak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.
Benim ilk hamilelikte goguslerim catlamisti. Artik bunyeden bunyeye fark eder mi bilmem ama oyle gerdirmeye falan gerek olmuyordu. Daha once de yazdim hatta nasil catladigini bile hissettim. Boyle fermuar acilir gibi acildi derim
İkinci hamilelikte daha cabuk buyudugunu ben de ilk defa duyuyorum. İlkinde catlak olmadiysa bunda da olmaz, olduysa da zaten deri yeterince genleşmiştir daha fazla catlamaz gibi dusunuyorum ben.( ikiz gebelik, daha kilolu gebelik gibi istisnalar haric, ayni hilelik kosullarinda yani en azindan)

teşekkür ederim bilgilendirme için.ben göğüslerimi hiç kontrol etmedim.bi de onlara bakayım ilkinde hiç çatlağım yok.inşallah olmaz yine.

Selam herkese.
Bu ara hala hayat enerjim yerinde değil ama psikolojik olduğunu düşünüyorum
Resmen depresyonda gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum, günleri öyle geçiriyorum resmen
Mide bulantım mı artık ne olduğunu anlamadığım mide ağrısı, acısı, tuhaf bi rahatsızlık ağızda geçmeyen kötü bir tat hala devam ediyor.
Şu hormonlarım bi düzelse de ben de kendime gelsem ya

Yalova 33 yaş.2. çocuk.1 ı oğlan 4 yaşında.şimdiki cinsiyet belli değil.

ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.
Cinsiyeti belli mi?

Sucuk zaten hamilelikte zaten yenmemesi iyi olan gıdalardan, kendiniz yapmadıkça
ay düşüncesinden bile midem kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…