- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Canım, fikrimi söyleyebilir miyim? :) DünGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Günaydın canımGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Aynı fikirdeyim canım. Yarın kadın doğum ne dicek bakalım. Sonra salı günü gidicem zaten aklı başında bir prof a benziyor hemen ilaç vereceğini düşünüyorum ha vermezse başka dr araştırırım bizim ilaç içmemiz laızm. Hızla düşüyor riske giriyoruz. Dr da öyle diyor t3 t4 yükselirse ilaça başlarız neden riske giriyor bebeğim? Üstelik 2.kez ? Ben mi anlatamıyorum derdimi yoksa biz bilmiyormuyuz ya kafam almıyor. Boşuna içme diyor zaten 1 yıl içtim anca düzene girdi e bıraktık bak bi anda düştü değerler körmüsün yani yok ya bu dr berbat hiç beğenmedim zaten. Salı günü ne dicek bakayım haber veririm sana da canımGeçmiş olsun canım Rabbım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende anlamıyorum illa sınırın altına düşüp tehlikeye girince mi başlanıcak sınıra çok yaklaştım hemde bir ayda bilmiyorum bakalım bende Bi ay beklemeden tekrar yaptırıcam testi
Benimde ayaklarım yanıyor hele akşamları ölüyorum sıcaktan ayaklarım hep duvardaBende yanıyorum ekşi buzlu dondurma yemege doyamıyorum... cevızı bile buzluga koydum cıkarıp yıyorum acaba dıyorum bu sulandırıcı ignelermi boyle ates bastırıyor bana ya kızlar bide ayaklarımın altı yanıyor delircem
Galibaayy ben de deli gibi et tatlı yiyorum bize de geliyo galiba bi uşak :)))))))
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
GünaydınGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
bak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.Canım bence kullanmayı düşünüyorsan bir an önce başka çatlak kremlerine ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Bir de ikinci hamilelikte göbek hemen çıkıyor. İlkini 4,5 aylıkken kaybetmiştim ama hiiiçç göbeğim yoktu. 45 kiloydum ve sıfır göbekti. Şimdi 47 ile başladım. İlk 5-6 haftaya kadar bir kilo kadar almıştım bulantılar başlayınca verdim geri. Sözde kilo almadım ama karnım başladı büyümeye daha 10. Haftadayım. Kremleri çok düzenli kullanman gerekiyormuş sabah akşam hiç aksatmadan kullanınca çok memnun kalan çok fazla insan duydum. Dermatolog da söyledi zaten düzenli kullanmadığınız sürece sonuç alamazsınız diye..
GünaydınnGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.Aranızda et yiyemeyen varmı ben et ve kıyma görmeye tahammül edemiyorum içim kalkıyo
oncelikle cok gecmis olsun. Kardesimde de yasadik kist patlamasini. Cok yopratici bir surecti.İki tane kistim vardı 7,5 haftalıkken biri patladı ve hastaneye yatırdılar ameliyattan kıl payı kurtuldum. İç kanama oldu neyseki sabah karşı kan kaybı durdu. ( kan değerlerim düşüyordu görünür bir kanamam olmadı çok şükür) acilde bir sürü kan ve idrar tahlili yapıldı. Doktorum onların sonuçlarını görmek istemişti gönderdim tamam yolunda herşey demişti. Acaba isteyeceği tahliller acilde yapılan tahlillerdi ve nasılsa yapıldı diye mi istemedi??? Olabilir mi?
Ben benArkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Ben benAranızda et yiyemeyen varmı ben et ve kıyma görmeye tahammül edemiyorum içim kalkıyo
Merhaba. 30 yasimdayim. 2.cocugum olacak insallah. Cinsiyet henuz belli degilGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
ben artık dar kotlarimi hiç giymiyorum.önünde bi dünya açık kaliyo birleşmiyoBenimde gebelıgımı pek kimse bilmiyor 10 parmagı gecmez ailelerimiz dısında hatta kimseye hiç söylemezdim ama kusmalarım yüzünden eve kapanınca mecbur kalıyorum... aslında bana kalsa kurbanda herkez öğrensin ama nerde yaz şimdi hep planlar vardı herhafta bir düğün kıyafetler daraldı sanki nasıl kilo vermek bu anlamadım bende yavastan bol seyler alıcam kısmetse kızımda gebelıgım kışa denk gelmişti herşeyım kışlık... ama bende dar kotlarımı giymek istemiyorum artık
Benim ilk hamilelikte goguslerim catlamisti. Artik bunyeden bunyeye fark eder mi bilmem ama oyle gerdirmeye falan gerek olmuyordu. Daha once de yazdim hatta nasil catladigini bile hissettim. Boyle fermuar acilir gibi acildi derimbak 2. de daha cabuk büyüdüğünü hiç duymamıştım bilsem daha önce başlardım.sağol cnm.peki karnımı gerdirdigim zaman ufak ufak çizikler var gibi.artık çatlamış mi demek.
teşekkür ederim bilgilendirme için.ben göğüslerimi hiç kontrol etmedim.bi de onlara bakayımBenim ilk hamilelikte goguslerim catlamisti. Artik bunyeden bunyeye fark eder mi bilmem ama oyle gerdirmeye falan gerek olmuyordu. Daha once de yazdim hatta nasil catladigini bile hissettim. Boyle fermuar acilir gibi acildi derim
İkinci hamilelikte daha cabuk buyudugunu ben de ilk defa duyuyorum. İlkinde catlak olmadiysa bunda da olmaz, olduysa da zaten deri yeterince genleşmiştir daha fazla catlamaz gibi dusunuyorum ben.( ikiz gebelik, daha kilolu gebelik gibi istisnalar haric, ayni hilelik kosullarinda yani en azindan)
Yalova 33 yaş.2. çocuk.1 ı oğlan 4 yaşında.şimdiki cinsiyet belli değil.Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Cinsiyeti belli mi?ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.
ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.
değil.kontrolum 10 gün sonra.Cinsiyeti belli mi?
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?