bir ara ben de öyleydim.arkadaşlarım bebeği istemiyor musun çok mutsuzsun falan diyordu.şimdi düzeldim sanki biraz.ama bu sefer de kontrole kadar acaba iyi mi kalbi atıyo mu diye kafama takip durgun oluyorum.ayarım yokSelam herkese.
Bu ara hala hayat enerjim yerinde değil ama psikolojik olduğunu düşünüyorum
Resmen depresyonda gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum, günleri öyle geçiriyorum resmen
Mide bulantım mı artık ne olduğunu anlamadığım mide ağrısı, acısı, tuhaf bi rahatsızlık ağızda geçmeyen kötü bir tat hala devam ediyor.
Şu hormonlarım bi düzelse de ben de kendime gelsem ya
Ben dün gidip kendime bol salaş duran birkaç pantolon aldım kotlarımın içine zor giriyorum çünkükarnımı sıktığını hissediyorum ve korkuyorum kuzumu içerde sıkıştırdım diye. Bir de biz daha hiç kimseye söylemedik hamileliğimi bol şeylerle kamufle olurum bir müddet daha
haklısın ilkinde dikkat etmiştim hatta dışarıda bi gün canım çekmişti markasını kasabını sormuştumSucuk zaten hamilelikte zaten yenmemesi iyi olan gıdalardan, kendiniz yapmadıkça
ay düşüncesinden bile midem kalktı
Sizin anne baba bilip kv bilmemesi biraz garip olmamis mi yaBen de yazı fırsat bilip beli lastikli pantolonlar aldım. Hamile pantolonları düşüyor çünkü belimden
Annem,babam, eşimin bir kuzeni, bir arkadaşım dışında kimse bilmiyor bizden de
Kv şüpheleniyor ama söylemeyeceğim 4 aya kadar
Bence bu kendi aileniz ya da eşinizin ailesinden öte, onların kişilikleri ile ilgili bir durum :) Benim de kendi ailem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor. Eşim kendisi de böyle istedi. Çünkü geçen sefer kimseye söyleme dediğimiz halde kp hamile olduğumu söyledi eşe dosta hep, sonra bebeğimi kaybettim. Kayıp yaşadığımda da yaklaşımı pek iyi hissettircek şekilde değildi. O sebeple eşim kendi dedi direk söylemeyelim diye :)Sizin anne baba bilip kv bilmemesi biraz garip olmamis mi yaoglum oldugundan beri kv gozuyle bakiyorum olaylara istem dışı
Bence bu kendi aileniz ya da eşinizin ailesinden öte, onların kişilikleri ile ilgili bir durum :) Benim de kendi ailem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor. Eşim kendisi de böyle istedi. Çünkü geçen sefer kimseye söyleme dediğimiz halde kp hamile olduğumu söyledi eşe dosta hep, sonra bebeğimi kaybettim. Kayıp yaşadığımda da yaklaşımı pek iyi hissettircek şekilde değildi. O sebeple eşim kendi dedi direk söylemeyelim diye :)
Canım ne kadar zamandır devam ediyor? Hayat kaliteni çok düşürüyor mu? Bir an önce geçer umarımSelam herkese.
Bu ara hala hayat enerjim yerinde değil ama psikolojik olduğunu düşünüyorum
Resmen depresyonda gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum, günleri öyle geçiriyorum resmen
Mide bulantım mı artık ne olduğunu anlamadığım mide ağrısı, acısı, tuhaf bi rahatsızlık ağızda geçmeyen kötü bir tat hala devam ediyor.
Şu hormonlarım bi düzelse de ben de kendime gelsem ya
canım 28 yaş. ilk hamilelik. cinsiyet belli değil.Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Sen çok aşırı tatlış bi kv olcağın için sana kesin söylerler canım, korkmahaklisiniz oyleyse
Ay cok tesekkur ederim. O gunler de gelecek mi ya. Duygulandim simdi bi parcaSen çok aşırı tatlış bi kv olcağın için sana kesin söylerler canım, korkma
Yaş 30 2. Çocuk sat 15 Nisan cinsiyet belli değil istanbuldanGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Ayy al benden de o kadar..bir balik asigi olarak baliktan tiksindim inanamıyorum kendimeben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.
Daha çook var canım, zaman çabucak geçmesin mümkünseee. Doya doya bi çocukluklarını yaşayalımAy cok tesekkur ederim. O gunler de gelecek mi ya. Duygulandim simdi bi parca
28 yaş 2. Bebegim olacak ins. Gebelik olarak sorarsak 4. 2 kaybim varGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Kesinlikle...Daha çook var canım, zaman çabucak geçmesin mümkünseee. Doya doya bi çocukluklarını yaşayalım
Evet kalçamda yer kalmadı benimde hala devam ediyprum iğneye böyle güle oynaya gitmeyi çok isterdim kontrole hep bi korku ile gidiyorum Allah kimsenin başına vermesin .12. Haftadan sonra rahat gecio diolar ama inşallah rahat geçer çok yıpratıcı nedensiz nolacak belli değil ne zaman her gittiğimde kalbi atio mu diye aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun doğum için 4 gün var aramızda yat yat nereye kadar dua edelim bol bol progestan iğne kullandım 9. Haftaya kadar en baştan itibaren hemde popom da yer kalmadı valla çok zor oluo agliodum artık iğne olurken senin hep kırmızı mi
Canim ben de senin gibiydim..kilo vermedim ama almadim da.. Bu hafta basindan beri kendime geldim cok sukur..en azindan tiksinme durumlarim baya azaldi. Istahim da cok sukur eskiye gore.. Insallah sen de duzelirsin bir an onceArkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Smear yaptırmadım ama alttan muayene etmişti gebelik öncesi .olsa siğil görürdü diye düşünüyorumHic smear vermis miydiniz oncesi ben bu bebegime hamile kaldigim ay hpv testi pozitif cikti hani rahim agzinda lezyon tespit edildi dusuk derecede o hamileleigimin ilk zamanlari ayni sizin gibi kanamalara sebeb oldu zaten sonra arastirdim nedeni oymus rahimde hic kanama gorunmuyordu cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?