2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bir ara ben de öyleydim.arkadaşlarım bebeği istemiyor musun çok mutsuzsun falan diyordu.şimdi düzeldim sanki biraz.ama bu sefer de kontrole kadar acaba iyi mi kalbi atıyo mu diye kafama takip durgun oluyorum.ayarım yok

Ben de yazı fırsat bilip beli lastikli pantolonlar aldım. Hamile pantolonları düşüyor çünkü belimden
Annem,babam, eşimin bir kuzeni, bir arkadaşım dışında kimse bilmiyor bizden de
Kv şüpheleniyor ama söylemeyeceğim 4 aya kadar

Sucuk zaten hamilelikte zaten yenmemesi iyi olan gıdalardan, kendiniz yapmadıkça
ay düşüncesinden bile midem kalktı
haklısın ilkinde dikkat etmiştim hatta dışarıda bi gün canım çekmişti markasını kasabını sormuştum şimdi neyseki zaten yemek istemiyorum.

Sizin anne baba bilip kv bilmemesi biraz garip olmamis mi ya oglum oldugundan beri kv gozuyle bakiyorum olaylara istem dışı

Sizin anne baba bilip kv bilmemesi biraz garip olmamis mi ya oglum oldugundan beri kv gozuyle bakiyorum olaylara istem dışı
Bence bu kendi aileniz ya da eşinizin ailesinden öte, onların kişilikleri ile ilgili bir durum :) Benim de kendi ailem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor. Eşim kendisi de böyle istedi. Çünkü geçen sefer kimseye söyleme dediğimiz halde kp hamile olduğumu söyledi eşe dosta hep, sonra bebeğimi kaybettim. Kayıp yaşadığımda da yaklaşımı pek iyi hissettircek şekilde değildi. O sebeple eşim kendi dedi direk söylemeyelim diye :)

haklisiniz oyleyse

Canım ne kadar zamandır devam ediyor? Hayat kaliteni çok düşürüyor mu? Bir an önce geçer umarım

Arkadaşlar gittiginiz hastahanelerde kullanilan ultrason kac boyutlu. Bide doktorunuz cinsiyet tahminini en erken ne zaman yapmıştı. Insan ister istemez merak ediyo. Bide biseyler almak istiyorum ama kendimi durduruyorum cinsiyeti belli olmadığı için. Fazla aceleciyim ama beni en iyi siz anlarsınız diye düşündüm

ben geçen hafta 2 gün üst üste yedim artık yemiyorum.ne kuzu ne dana tavuk denemedim.sucuk da midemi kaldırıyor.kokuları bile midemi kaldırıyor.normalde bulantım yok halbuki.tiksindiğim tek şey et diyebilirim.
Ayy al benden de o kadar..bir balik asigi olarak baliktan tiksindim inanamıyorum kendime ogluma hamileyken bol bol yemistim oglum da balik delisi..bu nasil olcak bilmiyorum..

Evet kalçamda yer kalmadı benimde hala devam ediyprum iğneye böyle güle oynaya gitmeyi çok isterdim kontrole hep bi korku ile gidiyorum Allah kimsenin başına vermesin .

Arkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Canim ben de senin gibiydim..kilo vermedim ama almadim da.. Bu hafta basindan beri kendime geldim cok sukur..en azindan tiksinme durumlarim baya azaldi. Istahim da cok sukur eskiye gore.. Insallah sen de duzelirsin bir an once

Smear yaptırmadım ama alttan muayene etmişti gebelik öncesi .olsa siğil görürdü diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…