- 29 Mayıs 2019
- 334
- 322
- 18
- 37
Bende ilk 9 haftaya kadar et diye diye ölecektim resmen şükür yiye yiye geçti de kurtuldum
12.haftada Tahmin aldık diyelimCinsiyeti belli olmuş muydu ?
Bende 2 erkek annesi olarak onaylıyorum bende oğullarıma hamileyken et yemek istiyodum bence de erkek12.haftada Tahmin aldık diyelimerkek dedi ama diğer ay kontrolüm var onda kesin söylerim dedi Hayırlısı ve sağlıklı olsun da başka bişey istemem
Amin çok teşekkür ederimBende 2 erkek annesi olarak onaylıyorum bende oğullarıma hamileyken et yemek istiyodum bence de erkekAynen öyle cnm sağlıklı olsunlar da hayırlısı olsun
bendede oluyor. onemsemedim. hamilelikte normalKızlar ya, son bikaç saattir tuvalete çıktığımda tuvalet kağıdına epey koyu (çok afedersiniz ama sümüğümsü bir akıntı geliyor). Koku yok, kaşıntı, yanma vb bişi yok. Sizce bu normal bişi mi? Yoksa yarın yine doktor yolları mı?
Canım bence kullanmayı düşünüyorsan bir an önce başka çatlak kremlerine ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Bir de ikinci hamilelikte göbek hemen çıkıyor. İlkini 4,5 aylıkken kaybetmiştim ama hiiiçç göbeğim yoktu. 45 kiloydum ve sıfır göbekti. Şimdi 47 ile başladım. İlk 5-6 haftaya kadar bir kilo kadar almıştım bulantılar başlayınca verdim geri. Sözde kilo almadım ama karnım başladı büyümeye daha 10. Haftadayım. Kremleri çok düzenli kullanman gerekiyormuş sabah akşam hiç aksatmadan kullanınca çok memnun kalan çok fazla insan duydum. Dermatolog da söyledi zaten düzenli kullanmadığınız sürece sonuç alamazsınız diye..kızlar benim karnım hafiften çatlıyor sanki ya çok erken aslında.bu sefer niye böyle erken büyüdü anlamadım.karnımı gerdirdigim zaman catlak gibi gorunuyor tam anlamadim.bugün bi ürün kullanmaya başladım.inşallah geç kalmamisimdir.
Tamam o zaman sağol canımbence ondan istememiştir.tüm değerlerini görmüştür o testte.rutin yapılan testler normalde.atlayacagini sanmam.benim doktorum da geç kalmıştı sanki bu testlere ben sordum.bu kontrolde isteyecektim dedi.için rahat etsin diye sor bir istersen yine de.
Ben dün gidip kendime bol salaş duran birkaç pantolon aldım kotlarımın içine zor giriyorum çünkü2.gebeliğim.ama hatırladığım kadarıyla onla 4 ayda falan başlamıştım krem kullanmaya.çatlama da olmamıştı hiç.bu gebeliğimde karnım erken büyüdü gibime geliyor.şimdiden hamile pantolonuna geçeceğim neredeyse.giyen var mı aranızda bu arada.
Normal canım benim de sürekli olarak akıntım oluyor bazen daha yoğun bazen daha az
Sağolun kızlar. Benim ilk kez oldu böyle yoğun da, o sebeple bilemedim ne anlama geliyor. Progestan kullanıyorum da kuzum, ağızdan alıyorum ben. Sevmedim fitil işini :))Canım bende de aynı durum ben progestan fitil kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum sende kullanıyor musun
Canım, benim hamilelikte değil de öncesinden beri çıkıyor öyle küçük kırmızı noktalar. Dolayısıyla şu an iğne ve aspirin kullanıyorken arttı mı gözlemleyemem. Ama cildiyeye gittiğimde sormuştum bunlar ne, neden çıkıyor diye. Normal demişti doktor.İğne ve aspirin kullananlar vücudunuzun herhangi bi yerine küçük kırmızı nokta veya noktalar çıkıyor mu ? Her zaman değil arada sırada mesela....
torch eliza kan uyuşmazlığı varsa indirect coombs bunlar önemli testler kuzu yaptırmadın mıSadece iki kez b hcg baktırmıştım başka kan tahlili istemedi
ayy ben de deli gibi et tatlı yiyorum bize de geliyo galiba bi uşak :)))))))Bende 2 erkek annesi olarak onaylıyorum bende oğullarıma hamileyken et yemek istiyodum bence de erkekAynen öyle cnm sağlıklı olsunlar da hayırlısı olsun
Tmm cnm el atiyorumAma konu sahibi sen görünüyordun aaa ben şokk etiketlerken baktım bide neyse konu sahibi duy sesimizi hazal1595
Günaydın , açık kahve akıntınız oluyor mu ? Benim dünden beri azda olsa var
[/QUOTE
Muhakkak doktorunuza bilgi verin ilac baslayabilir bnmde 9. Haftada baslamisti
Ben sordum cnm ara ara ellerimde kollarımda ayaklarımda veya bacaklarımda çıkıyor. Dün akşam yine çıkınca korktum bide ben ITP hastasıyım hemen gece hastaneye attım kendimi. Çok şükür trombositlerim iyi değerlerdeydi. Bi dün çok korktum. Rabbşme şükürler olsun umduğum gibi çıkmadı.Yas bide kırmızı noktaları sormuşsunuz kimdi unuttum soran... bendede var ayaklarımda igne ucu kadar hatta bitane gecen göğsümde gördüm... sanırım birseyım yan etkisi ama ayaklarımdada iki gündür yok sanırım vücut alıştı
Ben ıtp hastasıyım ya geçmişte böyle belirtiler oluşuyordu onun için korktum her halükarda test yaptırayım dedim. Akşam ne olur ne olmaz diye aspirin de almadım korktum. Benim iğne aspirin öncesi yoktu ya kullanmaya başlayınca çıktı. Galiba kan çok sıvılaşıyor pıhtı atıyor gibime geldi bugün doktora görüneceğim zaten. Benim doktorda hiç test falan istemedi ben sorayım bugün inşAllah unutmazsam. Öyle işte cvp için teşekkürlerCanım, benim hamilelikte değil de öncesinden beri çıkıyor öyle küçük kırmızı noktalar. Dolayısıyla şu an iğne ve aspirin kullanıyorken arttı mı gözlemleyemem. Ama cildiyeye gittiğimde sormuştum bunlar ne, neden çıkıyor diye. Normal demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?