• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Genelde ayrintili bir kan idrar tahlili alinir ama... aksini ilk sizde duydum
İki tane kistim vardı 7,5 haftalıkken biri patladı ve hastaneye yatırdılar ameliyattan kıl payı kurtuldum. İç kanama oldu neyseki sabah karşı kan kaybı durdu. ( kan değerlerim düşüyordu görünür bir kanamam olmadı çok şükür) acilde bir sürü kan ve idrar tahlili yapıldı. Doktorum onların sonuçlarını görmek istemişti gönderdim tamam yolunda herşey demişti. Acaba isteyeceği tahliller acilde yapılan tahlillerdi ve nasılsa yapıldı diye mi istemedi??? Olabilir mi?

kızlar benim karnım hafiften çatlıyor sanki ya çok erken aslında.bu sefer niye böyle erken büyüdü anlamadım.karnımı gerdirdigim zaman catlak gibi gorunuyor tam anlamadim.bugün bi ürün kullanmaya başladım.inşallah geç kalmamisimdir.o_O

İki tane kistim vardı 7,5 haftalıkken biri patladı ve hastaneye yatırdılar ameliyattan kıl payı kurtuldum. İç kanama oldu neyseki sabah karşı kan kaybı durdu. ( kan değerlerim düşüyordu görünür bir kanamam olmadı çok şükür) acilde bir sürü kan ve idrar tahlili yapıldı. Doktorum onların sonuçlarını görmek istemişti gönderdim tamam yolunda herşey demişti. Acaba isteyeceği tahliller acilde yapılan tahlillerdi ve nasılsa yapıldı diye mi istemedi??? Olabilir mi?
bence ondan istememiştir.tüm değerlerini görmüştür o testte.rutin yapılan testler normalde.atlayacagini sanmam.benim doktorum da geç kalmıştı sanki bu testlere ben sordum.bu kontrolde isteyecektim dedi.için rahat etsin diye sor bir istersen yine de.

Size geri iade olmuyor mu ben hiç anlamıyorum konu açmak istiyorum ama sıfır bilgi😂
Hahah bilmiyorum ki cnm. Bosver, yaziyoruz iste bilgiye gerek yok bence:) Ben daha once ayni konuyu acan birisinin sayfasina katildik. Konu sahibi de o oldu saniyordum:)

kızlar benim karnım hafiften çatlıyor sanki ya çok erken aslında.bu sefer niye böyle erken büyüdü anlamadım.karnımı gerdirdigim zaman catlak gibi gorunuyor tam anlamadim.bugün bi ürün kullanmaya başladım.inşallah geç kalmamisimdir.o_O
Ilk gebelik mi? Benim zaten ilkinde catlayacagi kadar catladi. Karnim da asiri buyumustu. Bebe yagi kullanip sonra bos vermistim. Birsey kullansam engel olur muydum bilmiyorum ama genelde yapisal, olacagi varsa catliyor ne yapsan diyorlar. Ondan pek orali olmamistim. Bunda da buyumeye basladi karnim. Heralde kullanmam yine.

Cok garip ilk gebelikteki bilgilerim sifirlandi sanki. Hicbirsey hatirlayamiyorum hangi test kacnci haftaydi vs:)

Ilk gebelik mi? Benim zaten ilkinde catlayacagi kadar catladi. Karnim da asiri buyumustu. Bebe yagi kullanip sonra bos vermistim. Birsey kullansam engel olur muydum bilmiyorum ama genelde yapisal, olacagi varsa catliyor ne yapsan diyorlar. Ondan pek orali olmamistim. Bunda da buyumeye basladi karnim. Heralde kullanmam yine.
2.gebeliğim.ama hatırladığım kadarıyla onla 4 ayda falan başlamıştım krem kullanmaya.çatlama da olmamıştı hiç.bu gebeliğimde karnım erken büyüdü gibime geliyor.şimdiden hamile pantolonuna geçeceğim neredeyse.giyen var mı aranızda bu arada.

Kızlar ya, son bikaç saattir tuvalete çıktığımda tuvalet kağıdına epey koyu (çok afedersiniz ama sümüğümsü bir akıntı geliyor). Koku yok, kaşıntı, yanma vb bişi yok. Sizce bu normal bişi mi? Yoksa yarın yine doktor yolları mı? 🤔

Merhaba hanımlar Allah izin verirse ben de 2020 Ocak annesiyi olacağım. İki oğlum var üçüncüye hamileyim ve bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendim. Çok şükür 🙏
BENimde 2 oğlum var bakalım bnm ki ne olacak çok merak içerisindeyim bende 😍
Kaç haftalık senin ki ?

Canım aynıyız 🙄 bende geçen yıl 10 haftalık kalbi durdu ama anlamadı dr lar ihmal edildi. Tsh 0.001 di t3 t4 değerim de tavan yapmıştı. 1 yılda düzene girdi ilacı bıraktım hamile kaldım. Korkumdan ilaç verin diyip durdum vermedi gerek yok dedi 🙄 en son 2.5 çıkmıştı tamam ama 1 ay sonra yani geçen hafta 0.5 çıktı. Düşüyor işte ya 1 ay sonra yine iyice düşerse dedim yok t3 t4 değerin çok iyi sorun yok boşuna ilaç içme dedi. Sinirlendim çıktım. Ctesi günü kadın doğum dr la görüşücem. Salı günü de başka prof a randevu aldım.
Geçmiş olsun canım Rabbım inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende anlamıyorum illa sınırın altına düşüp tehlikeye girince mi başlanıcak sınıra çok yaklaştım hemde bir ayda bilmiyorum bakalım bende Bi ay beklemeden tekrar yaptırıcam testi

Kızlar ya, son bikaç saattir tuvalete çıktığımda tuvalet kağıdına epey koyu (çok afedersiniz ama sümüğümsü bir akıntı geliyor). Koku yok, kaşıntı, yanma vb bişi yok. Sizce bu normal bişi mi? Yoksa yarın yine doktor yolları mı? 🤔
Normal canım benim de sürekli olarak akıntım oluyor bazen daha yoğun bazen daha az

Arkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor 😟

Son düzenleme:
İğne ve aspirin kullananlar vücudunuzun herhangi bi yerine küçük kırmızı nokta veya noktalar çıkıyor mu ? Her zaman değil arada sırada mesela....

Canım bende de aynı durum ben progestan fitil kullanıyorum ondan olduğunu düşünüyorum sende kullanıyor musun

Aranızda et yiyemeyen varmı ben et ve kıyma görmeye tahammül edemiyorum içim kalkıyo 🤢

Back