Dr koltuk altı hizasında olsun dedi ben hep göbek deliğinin 4 5 parmak etrafında yapıyordum hep mosmor hemde beze oluyordu şimdi göbek deliği hizasında ama boşluğumdaki çektiğimde elime gelen yumuşak ete deriye yapıyorum umarım anlatabilmişimdir
Aaa ben simdi anladım bende gobek delıgınin 5 cm cevresıne yaptım hep ondanmı mor korktum cok yanlara kaymaya yoksa oralarım daha bomboş dr um gördü ama bişey demedi yani yanlara dogruda yapıla biliyor öylemi
Dr koltuk altı hizasında olsun dedi ben hep göbek deliğinin 4 5 parmak etrafında yapıyordum hep mosmor hemde beze oluyordu şimdi göbek deliği hizasında ama boşluğumdaki çektiğimde elime gelen yumuşak ete deriye yapıyorum umarım anlatabilmişimdir
Koltu altı hizası kısmını tam hala anlayamadım galiba Enine düşündüm ben ilk, koltuk altı hizasında memeler denk geliyor o zaman Sanırım aşağı doğru koltuk altı hizasından bahsediyorsun dimi? Göbek deliğinden daha 4-5 parmak değil de, daha yanlara doğru olacak. Ben de aynen öyle yapıyorum. Göbek deliğinin 4-5parmak kenarına yapınca aşırı morarıyor, ama daha kenarlar daha rahat oluyor.
Bu arada benimle tiroid sorunum var kızlar benimki de düşüyor geçen sene kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi hamile kalınca direk dahiliye Dr na gittim geçen ay 0.900 dü bu ay 0.62 ye düşmüş sınır 0.57 Dr henüz sorun yok dedi ama yine de tırsıyorum
Aaa ben simdi anladım bende gobek delıgınin 5 cm cevresıne yaptım hep ondanmı mor korktum cok yanlara kaymaya yoksa oralarım daha bomboş dr um gördü ama bişey demedi yani yanlara dogruda yapıla biliyor öylemi
Vuruluyor vuruluyor canım. Ben enox kullanıyorum mesela, onun prospektüsünde resimle örnek vermiş, verdiği örnekte de baya yan tarafa doğru yaptığını gösteriyor iğneyi. göbek etrafı cidden çok morarıyor, o daha yan, yumuşak yerler çok morarmıyor.
Aynen canım benim kendi Dr um da bişey dememişti gerçi çok mor halini görmemişti ama yine de anlatmadı test için gittiğim Dr sağolsun gösterdi hep o boşluktaki deriye çalış farkı görünce yaz tmm mı
Koltu altı hizası kısmını tam hala anlayamadım galiba Enine düşündüm ben ilk, koltuk altı hizasında memeler denk geliyor o zaman Sanırım aşağı doğru koltuk altı hizasından bahsediyorsun dimi? Göbek deliğinden daha 4-5 parmak değil de, daha yanlara doğru olacak. Ben de aynen öyle yapıyorum. Göbek deliğinin 4-5parmak kenarına yapınca aşırı morarıyor, ama daha kenarlar daha rahat oluyor.
Vuruluyor vuruluyor canım. Ben enox kullanıyorum mesela, onun prospektüsünde resimle örnek vermiş, verdiği örnekte de baya yan tarafa doğru yaptığını gösteriyor iğneyi. göbek etrafı cidden çok morarıyor, o daha yan, yumuşak yerler çok morarmıyor.
Ya bende düşünüyordum kendi topiğim kapanmasaydı yapacaktım kaçıncı çocuk yaş cinsiyeti gibi konu sahibi ilk mesajını yeniden düzenleyip ilk sayfaya yapabilir eğer kabul ederse BBuhra30
etiketleyip yazalım belli olunca belli oldukça düzenleme yapar konu sahibi
Ya bende düşünüyordum kendi topiğim kapanmasaydı yapacaktım kaçıncı çocuk yaş cinsiyeti gibi konu sahibi ilk mesajını yeniden düzenleyip ilk sayfaya yapabilir eğer kabul ederse BBuhra30
Merhaba hanımlar Allah izin verirse ben de 2020 Ocak annesiyi olacağım. İki oğlum var üçüncüye hamileyim ve bugün bebeğimizin kız olacağını öğrendim. Çok şükür
5. Haftadan beri aynı sıkıntılar bnde var ama kahverengi bile olmadı hiç geçen hafta hastaneye yatış dahi yaptılar kesiliyor sonra tekrar hiç bir neden yok progestan iğne fitil kullanıyorum fitil kullandıktan sonra azaldı baya
12. Haftadan sonra rahat gecio diolar ama inşallah rahat geçer çok yıpratıcı nedensiz nolacak belli değil ne zaman her gittiğimde kalbi atio mu diye aynı durumdayız Allah yardımcımız olsun doğum için 4 gün var aramızda yat yat nereye kadar dua edelim bol bol progestan iğne kullandım 9. Haftaya kadar en baştan itibaren hemde popom da yer kalmadı valla çok zor oluo agliodum artık iğne olurken senin hep kırmızı mi
5. Haftadan beri aynı sıkıntılar bnde var ama kahverengi bile olmadı hiç geçen hafta hastaneye yatış dahi yaptılar kesiliyor sonra tekrar hiç bir neden yok progestan iğne fitil kullanıyorum fitil kullandıktan sonra azaldı baya
Hic smear vermis miydiniz oncesi ben bu bebegime hamile kaldigim ay hpv testi pozitif cikti hani rahim agzinda lezyon tespit edildi dusuk derecede o hamileleigimin ilk zamanlari ayni sizin gibi kanamalara sebeb oldu zaten sonra arastirdim nedeni oymus rahimde hic kanama gorunmuyordu cunki
Benim bir onceki gebeligim devam edebilseydi bu grupta olacaktim..herseyin hayirlisi
Onlar boyle bir cizelge yapmislar..guzel aslinda
Fikir olmasi acisindan atiyim dedim