• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de 2020 annesi olmayı planlıyorum, durum nasıl gidiyor.. 2020 kız senesi mi, erkek mi?

Arkadaşlar benim içim yanıyor resmen ne yapsam ıcım serınlemıyor Soguk su ıctım meyve yedım bana mısın demiyor basına böyle bırsey gelen var mı nasıl serınletıyor içini ya bana yardımcı olabılır mısnız ? Derdım hıç bıtmıyor ya

Bu arada benimle tiroid sorunum var kızlar benimki de düşüyor geçen sene kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi hamile kalınca direk dahiliye Dr na gittim geçen ay 0.900 dü bu ay 0.62 ye düşmüş sınır 0.57 Dr henüz sorun yok dedi ama yine de tırsıyorum 🙄
Canım aynıyız 🙄 bende geçen yıl 10 haftalık kalbi durdu ama anlamadı dr lar ihmal edildi. Tsh 0.001 di t3 t4 değerim de tavan yapmıştı. 1 yılda düzene girdi ilacı bıraktım hamile kaldım. Korkumdan ilaç verin diyip durdum vermedi gerek yok dedi 🙄 en son 2.5 çıkmıştı tamam ama 1 ay sonra yani geçen hafta 0.5 çıktı. Düşüyor işte ya 1 ay sonra yine iyice düşerse dedim yok t3 t4 değerin çok iyi sorun yok boşuna ilaç içme dedi. Sinirlendim çıktım. Ctesi günü kadın doğum dr la görüşücem. Salı günü de başka prof a randevu aldım.

Selam Kızlar. Herkese bebişleri hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben kornual gebelik, (bir tür dış gebelik) gibi bir şey yaşıyorum ve tüm gebelik boyunca risk altındayım. Doğum da aynı şekilde riskli olacakmış. Bu hafta nifty testi için kan verdim, sonuçları bekliyorum. Şimdilik bebiş sağlıklı ama devamlı olarak rahimin yırtılma tehlikesi olduğundan aşırı dikkatliyim. Hiçbir şey yapmıyorum. Öylece bebişi bekliyorum. Bakalım nasıl gelecek yaramaz.
Merhaba bende nifty test için yarın kan vereceğim. Rahimin neden yırtılma tehlikesi var

Kızlar ben de 2020 annesi olmayı planlıyorum, durum nasıl gidiyor.. 2020 kız senesi mi, erkek mi?
HERsey nasip kısmet meselesi... biz aciz kullar planlarız ama rabbimin planını yaşarıZ... hatta şöyle diyim kendımden örnek olsun kızım 3 bucuk yasındayken kardeş istedik araları 5 yaşa yakın olsun die bu benım planımdı ama dedıgım gıbı rabbım bana başka planlar yazmış kızım 7 yaşını doldurdu... arada 3 gebelık kaybı falan yani boşuna dememişler kul kurar kader güler dir... sen nıyetıne gırdıysen bence dene tatlım erteleme ama kızmı erkekmı ne senesi bilmemne çokta düşünme 😉

Bende yanıyorum ekşi buzlu dondurma yemege doyamıyorum... cevızı bile buzluga koydum cıkarıp yıyorum acaba dıyorum bu sulandırıcı ignelermi boyle ates bastırıyor bana ya kızlar bide ayaklarımın altı yanıyor delircem

Ben topigi acan kisiyi difabu diye biri olarak hatirliyorum ama yanlis mi hatirliyorum acaba😐😄
Evet ben acmistim ama mesaj geldi editorden. Baska bir baslikla birlestirildi diye. Ve oradaki mesaj yazma bölümü kapandi. Ben de anlamadim kafalarina göre konu sahibini degistirmisler. Cok da onemli degil. Maksat muhabbet:)

Haftaya carsamba 12+3 te randevum var. Heyecanliyim tecrubeli olmama ragmen. 2li test icin kan aldiklarinda ac gitmeye vs gerek yoktu degil mi? Yaptiranlar yazabilir mi?

Evet ben acmistim ama mesaj geldi editorden. Baska bir baslikla birlestirildi diye. Ve oradaki mesaj yazma bölümü kapandi. Ben de anlamadim kafalarina göre konu sahibini degistirmisler. Cok da onemli degil. Maksat muhabbet:)
Size geri iade olmuyor mu ben hiç anlamıyorum konu açmak istiyorum ama sıfır bilgi😂

Haftaya carsamba 12+3 te randevum var. Heyecanliyim tecrubeli olmama ragmen. 2li test icin kan aldiklarinda ac gitmeye vs gerek yoktu degil mi? Yaptiranlar yazabilir mi?
Ben yaptırdım ama açken verdim kanı doktoruma da sormadım hiç aç mı tok mu veriliyor diye de 🤔🤔🤔

Kızlar yaa herkes bi tahlil veriyo bi test yaptırıyo. Benim doktorum mu çok rahat ben anlamadım:s benden hiiiiç bi test tahlil vs istemedi bu zamana kadar. 10. Haftamdayım ne tiroid ne şeker ne başka bişey.. normal mi istememesi?

Kızlar yaa herkes bi tahlil veriyo bi test yaptırıyo. Benim doktorum mu çok rahat ben anlamadım:s benden hiiiiç bi test tahlil vs istemedi bu zamana kadar. 10. Haftamdayım ne tiroid ne şeker ne başka bişey.. normal mi istememesi?
Kan tahlili de mi istemedi 🤔🤔🤔

Back