2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar Bende 3 Ocak anne adayıyım 26 yaşındayım ve ilk gebeliğim çok tecrübesizim 12+1 haftalığız Perşembe ikili tarama testine gittim 10 gün sonra sonuç çıkacak ama doktor diğer ay rutin kontrolünde gelirsen de öğrenirsin dedi bende beklicem inş sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz

Kızlar ikili testi devlet hastanesinde yaptıracak olanlar varmı ? Varsa kaçıncı hafta gidiliyor acaba. Benim bildiğim 11 ve 14 haftaya kadar yapılıyor ama devlette de bu geçerli mi?

Sağlıcakla kucağına al canım 12 haftada cinsiyet öğrenen varmış sen öğrendin mi

Sağlıcakla kucağına al canım 12 haftada cinsiyet öğrenen varmış sen öğrendin mi
meraktan ya walla ilk uzanır uzanmaz tahmin eder misiniz cinsiyetini dedim doktor da önce bi sağlığına bakalım ondan sonra cinsiyet dedi o an çok utandım düşünmem gereken sağlığıyken ben cinsiyete o kadar takmışım ki tabi cinsiyet tahmini erkek dedi ama ben kız diyordum hatta 4 tane prenses elbiseleri bile almıştım öyle ki cimcime istiyordum ben şok sonra dedim belki göbek bağıdır 1 ay sonra net söylerim dedi bende sustum

Aynen ilk önce sağlık tabi ama insanda meraktan çatlıyor bu süreçte hadi ya aynen dönebiliyor cinsiyeti zaten şuan da net bişy diyemez sanırım 4 Aydan sonra net belli olur. Sana abla nasip etsin Allahım banada Abi

Sağlıklı sıhhatle olsunlar da inşallah rabbim verir yine Gönlündekini de sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Benim doktorun ünü var canım bir de çok sevilen bir doktor tahmin ettiği doğru çıkıyormuş benim ki avuntu işte bilemiyorum Çin takvimine Rus takvimine göre de doğru çıkıyo tahmini bakalım 1 ay sonra net yazarım buraya

Sağlıklı sıhhatle olsunlar da inşallah rabbim verir yine Gönlündekini de sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim tüm hamile arkadaşlarımız Allah sağlık bir şekilde Doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin. Ve bu arada tüm bebek isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatmak nasip olur inş. Çok ama çok çok çok amin

Maş hepsini elden geçirmişsin ben bir Çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı ama ben aşırı derecede kız hissediyorum. İsmi bile hazır . Erkek istiyorum ama ismi dahi yok ozaman sen erkeğe alıştır kendini olsun kardeşine abilik eder

Ramzi teorisi nub teorisi ve takvimlerin çoğu bunlarla kafayı bozmuştum bi ara çok aşırı bi şekilde de konuşuyordum cinsiyetle ilgili eşim bile yeter artık diyordu konuşma çok şükür atlattım o evreyi ama nasıl diye sorarsanız annem sağolsun bi tokatla işi bitirdi şimdilerde sağlıklı sıhhatli olması tek dileğim

Ben bıraktım canım bende 8.9 yıldır içiyordum. Gebelikte gribe yakalandım tadı ve en çokta kokusu beni rahatsız etti bu vesileyle bıraktım. Kendime hayret ettim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum. Darısı başına inş

Ayy benim kadar merak edenler de varmış bende sadece kendim meraktan çatlıyorum zannediyorum ben o gibi teorilere eğlencesine baktım yani inandığımdan değil bende şu sıralar biraz boşverdim ya da Rabbime bıraktım diyim Rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun yeter

Günaydın kızlar bir cinsiyet muhabbeti dir gitmiş. Rabbim hepımızın gönlüne göre versin... sanırım bu konuda en rahat benim bi kızım var zaten bin şükür şimdi erkekte olsa kızda olsa aynı sevinicem kocam kız istesede benim içime erkek doguyor zaten onuda alıstırmaya çalışıyorum ama kısmetse kız derse dr buna en cok eşim sevinecek

Bu havada grip olan tek benm herhalde 1 haftadr hastalikla bogusuyorm dayanamdm bugun kulak burun bogaza gttim ilac verdi antibiyotik fln ama icin hic rahat degil ilerlems kullanman lazim ddi doktormda onayladi ALLAHM bebegimi korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…