- 14 Temmuz 2014
- 686
- 1.026
- 133
Belli olma ihtimali var ama bebeginin o anki pozisyonuna gore falan da degisiyor canim. Gostermedi mi gostermiyor minnoslar :) Her ihtimale hazirlikli git sen :)
Olmaz mi canim hepimizde kaygi, korku var. Hele bir de daha once kaybi olanlar (ben de o gruba dahilim) epey bir miktarda yasiyoruz bu duygulari ya yine ayni seyi yasarsak diye. Ama iste sakinlestirmeye calisiyoruz kendimizi. Beni doktorum bir onceki randevumuzda baya bi paylamisti. ilk 3 ayda bebegin yedigin ictiginden o kadar etkilenmez ama stresinden cok etkilenir, kendini toparliyorsun acilen diye. Ben de ne zaman kaygiya, korkuya kapilsam elimi karnima koyup hersey cok guzel olucak dimi annecim, saglikla geliceksin dunyaya, sarilcaz, opuscez, koklascaz diye konusuyorum minnosumla. Olumlu hissetmeye calisiyoruz iste. Sen de o duygulara kapildigini farkedince hemen olumlulara gecmeye calis canim.
ilk bebeğimde bende de olmuştu hareket etmeyince doktora gitmek istiyordum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli doğdu. 2. hamileliğimde olmuyor. İnsan ilk olunca başına ne geleceğini bilmediğinden normal. İçini ferah tut bol bol dua et canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah
cok tesekkur ederim kizlar, iyi ki varsiniz. destek oluyoruz birbirimize. ayni seyleri yasayan anlar ancak. ben de tedirginligimle basa cikmaya calisiyorum. bazen dusunmuyorum, bazen de icimi uzuntu kapliyor, bisey olursa ben ne yaparim diye. ama stresten etkileniyormussa eger, o zmn ben de en aza indirmeye calisicam. hep guzel seyler dusunucem. aksamlari yatarken bazen meditasyon dinleyerek yatiyorum. cok rahatlatiyor tavsiye ederim. hemencecik uykuya daliyorum. dua da cok ediyorum, hep Allah'a siginiyorum zaten. kendimi kotu hissettigimde muzik aciyorum, baska seylerle ilgilenip kafami takmamaya calisiyorum. elimden geldigince insallah herseyin cok guzel olacagina kendimi inandiricam bundan sonra da