- 17 Haziran 2019
- 110
- 310
- 53
- 37
rabbim sağlıklıca kucağımıza versin de hayırlısı neyse o olsun inşA
Benim de 6 yaşında kızım. Aynı duyguları yaşıyoruz. İçime kız doğsa da erkek olacak sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim sağlıklıca kucağımıza versin de hayırlısı neyse o olsun inşA
Benim de 6 yaşında kızım. Aynı duyguları yaşıyoruz. İçime kız doğsa da erkek olacak sanırım.
Amin, inşallahrabbim sağlıklıca kucağımıza versin de hayırlısı neyse o olsun inş
benim de 4 yaşında oğlum.çevremde herkes kızın olacak diyor ben sürekli erkek ismi düşünürken buluyorum kendimi.erkek olursa bana değil ama herkese büyük sürpriz olacakA
Bende 1 kilo aldım ama karnım şişti bile. Eşim kiloyu hiç sevmiyor yeme diye sürekli uyarıyor beni ama istem dışı yiyesim var ve yiyorum. Valla şişeceksem de şişecem yapacak birşey yok. Biley soracağım yemek yemek çocuğun gelişimini etkiler mi ????Benim durumum da şöyle : acikiyorum fakat sofraya oturunca hemen doyuveriyorum. Istahim yok..hamilelik oncesine gore cok az yiyorum fakat cok şiş hissediyorum. Karnim cikti bile. Normalde adet gecikmesi yasayinca da hemen karnim siserdi benim. Suan bol giymesem hamile misin derler kesin... Kilom ayni fakat acayip rahatsiz hissediyorum. Insallah bu sislik hissi biraz rahatlar.. Henuz kimse bilmiyor..biraz saklayip surpriz yapmak istiyorum
Benim oglum da hep öndeydi su anda da persentil hesabina gore once. Yasitlarina gore uzun. Genetik cunku ben de esim de uzunuz. Takilacak bir sey degilKızlar bişey sorucam bebegın haftasına göre kac mm yada cm çıktıgını yazarmısınız ultrason kagıdında yazıyor dün dr biraz iri bebek dedi bakıyorumda haftama göre gercekten önde
Bende bayılıyorum kız çocuklarına ilk çocuğumda kız olur diyodum erkek oldu ikinci de kız olcak diyodum o da erkek oldu bakalım bu ne olacak bu sefer hiç bişey demiyorum hayırlısı olsun inşAllahBende cok kiz istiyordum bayiliyordum kiyafetlerine bakinca ama nasibimizde oglumuz varmis ilk cocuk nasil olsa daha yaparmiyim bilmiyorum tabi ama bakalim herkesin gönlüne göre versin Allahim ben simdi erkek isimlerine bakiyorum
Canım doktorunla iletişim kurabilme ihtimalin yok mu? Benimki tel numarasınu verdi. Whatsapptan yazabilirsin dedi. Acil durumlarda da direk ara dedi. Mesaj atıp soramaz mısın? Sancı bana da giriyor ama uzun süreli olmuyor hiç, o sebeple bilemiyorum. Yoktur inşallah bişiKızlar bir şey soracağım bu sabah karnımın alt tarafında, kasıklarıma yakın bir bölgede bir şey saplanır gibi bir sancı oldu. Arada oluyordu merdiven çıkarken, ayaga kalkınca ya da ani hareketlerde ama çok nadir. Bugun kahvaltı hazırlarken uzun süreli hissettim o saplantıyı hemen uzandım. Hala uzanıyorum saplantı hissi yok ama hafif sancı var gibi hissediyorum. Bir iki kez ayaga kalkarken yine oldu. Böyle bir şey yaşayan var mı doktora gitmeli miyim? Bu arada dün doktora gitmiştim bir sıkıntı yoktu.
Benim de iştahım çok açık ama şekerimi dengede tutmak için diyet yapıyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. 3 kilo verdim. 62'den 59'aKilo aldiniz mi kizlar benim istahim cok acildi
Kusmalarimda olmadigi icin paso yiyesim var bol bol su iciyorum ama 2 kilo aldim simdiden ne olcak bilmiyorummm
10+0'da gittim. Bebek 10+4 çıktı. Boyu 3.62 cm. Sizin kaç çıktı?Kızlar bişey sorucam bebegın haftasına göre kac mm yada cm çıktıgını yazarmısınız ultrason kagıdında yazıyor dün dr biraz iri bebek dedi bakıyorumda haftama göre gercekten önde