• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlar, umarim herkes iyidir 😀 1 temmuzda randevum var, 12+5 olucam insallah, sizce cinsiyeti belli olur mu? ben kiz gibi hissediyorum bu arada. midem de hic bulanmadi. bakalim hayirlisi neyse o olsun, ilk bebegim olacak, onun icin hicbir tercihim yok, saglikli olsun yeter :dua:

bu arada kizlar, hic siz de tedirgin hissediyor musunuz? anksiyete oluyor bende bazen. acaba iyi mi, insallah sagliklidir, insallah hersey iyi gider diye hep dusunuyorum. ve bazen korkularim oluyor. normal mi, siz de yasiyo musunuz bunu?

selam kizlar, umarim herkes iyidir 😀 1 temmuzda randevum var, 12+5 olucam insallah, sizce cinsiyeti belli olur mu? ben kiz gibi hissediyorum bu arada. midem de hic bulanmadi. bakalim hayirlisi neyse o olsun, ilk bebegim olacak, onun icin hicbir tercihim yok, saglikli olsun yeter :dua:

bu arada kizlar, hic siz de tedirgin hissediyor musunuz? anksiyete oluyor bende bazen. acaba iyi mi, insallah sagliklidir, insallah hersey iyi gider diye hep dusunuyorum. ve bazen korkularim oluyor. normal mi, siz de yasiyo musunuz bunu?
Belli olma ihtimali var ama bebeginin o anki pozisyonuna gore falan da degisiyor canim. Gostermedi mi gostermiyor minnoslar :) Her ihtimale hazirlikli git sen :)
Olmaz mi canim hepimizde kaygi, korku var. Hele bir de daha once kaybi olanlar (ben de o gruba dahilim) epey bir miktarda yasiyoruz bu duygulari ya yine ayni seyi yasarsak diye. Ama iste sakinlestirmeye calisiyoruz kendimizi. Beni doktorum bir onceki randevumuzda baya bi paylamisti. ilk 3 ayda bebegin yedigin ictiginden o kadar etkilenmez ama stresinden cok etkilenir, kendini toparliyorsun acilen diye. Ben de ne zaman kaygiya, korkuya kapilsam elimi karnima koyup hersey cok guzel olucak dimi annecim, saglikla geliceksin dunyaya, sarilcaz, opuscez, koklascaz diye konusuyorum minnosumla. Olumlu hissetmeye calisiyoruz iste. Sen de o duygulara kapildigini farkedince hemen olumlulara gecmeye calis canim. :KK200:

ilk bebeğimde bende de olmuştu hareket etmeyince doktora gitmek istiyordum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli doğdu. 2. hamileliğimde olmuyor. İnsan ilk olunca başına ne geleceğini bilmediğinden normal. İçini ferah tut bol bol dua et canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah :dua:

Merhaba kızlar, bende 6+5 im belirtiye dair hiç bir şey yok. Korkuyorum insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :(

Günaydın kızlar şimdi dr geldim... dün bahsetmıstım tahlıllere para vermıyım die devletten randevu aldım die... kadının kapısında kocaman yazı vardı özel hastaneden gelip kan testleri rica etmeyin gibi birşey yazıyordu 😆 neyse salladım kadına bileşeyler ultrasonla baktı bu bebek bıraz iri dedi haftasına göre bende erken döllenme dedim oyuzdendir dedi... hareketını bıle yakaladım maşşallah dedi neyse çok şükür 8+2 bebek 9*1 cokmıs 🙈 tamam dedım 15 gun sonra gene gel dedim tahlıller 15 gun sonra yaparız dedi ama dedim hocam yapsaydınız yok dedi anladı sanırım kadın özelden gittigimi 🥴 Çarşamba kendı dr kontrolum var bakalım yapılanları pzt saglık ocagında yaptrcam artık kalanı özelde bıdaha devlete gıdemem devamlı ultrasona gırmıs olmak istemıyorum anlıyacagınız akıllıca iş yapayım dedim olmadı 😆

Merhaba kızlar, bende 6+5 im belirtiye dair hiç bir şey yok. Korkuyorum insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor :KK43:
Slm canım herkezın belırtılerı farklı tabıykı ama ınan aynı kadının bile gebelikleri farklı... endişe cok normal hepımız aynı durumdayız hele kotu tecrubende varsa hayat diken üstünde oluyo.... bugun dr suratına öyle bakmışım ki ne oldu bi sorunmu var dedi dedim hocam bebek ıyımı anlayacağım hateketlerıni hıssedene kadarda böyle olucak... belirtilere gelırsek bak gun gelıyor deli gıbı kusuyorum gun gelıyor ögurmuyorum bile mesela devamlı göguslerımi kontrol edıyorum eger dolu dolu ise ohh diyorum bide kasık agrıları illa vardır demekki bebek gelısıyor ve kendıne yer acıyor belırtım yok derken illa bişeyler vardır onu anlatmak istedim vücudunu biraz dinlemen yeter 🤗

Günaydın kızlar şimdi dr geldim... dün bahsetmıstım tahlıllere para vermıyım die devletten randevu aldım die... kadının kapısında kocaman yazı vardı özel hastaneden gelip kan testleri rica etmeyin gibi birşey yazıyordu 😆 neyse salladım kadına bileşeyler ultrasonla baktı bu bebek bıraz iri dedi haftasına göre bende erken döllenme dedim oyuzdendir dedi... hareketını bıle yakaladım maşşallah dedi neyse çok şükür 8+2 bebek 9*1 cokmıs 🙈 tamam dedım 15 gun sonra gene gel dedim tahlıller 15 gun sonra yaparız dedi ama dedim hocam yapsaydınız yok dedi anladı sanırım kadın özelden gittigimi 🥴 Çarşamba kendı dr kontrolum var bakalım yapılanları pzt saglık ocagında yaptrcam artık kalanı özelde bıdaha devlete gıdemem devamlı ultrasona gırmıs olmak istemıyorum anlıyacagınız akıllıca iş yapayım dedim olmadı 😆

Öyle saçma şey mi olur yahu, deseydin benim böyle bir hakkım var, özele giden devlete gidemez diye kanun mu var hakkıma nasıl engel olabilirsiniz diye.
Biraz diş gösterip hakkını aradın mı yapacaklar mecburen.

Ben bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptım 🤔

Benim tezim çürümüş demekki herkesin nasibinde ne varsa cinsiyetide o oluyor ben kiz cok istiyordum etrafimdan da herkes kiz olsun diyordu sanki hala degiscekmis gibi geliyor ama oglumada alisiyor gibiyim saglikli olsun tosuncuklarimiz😍😍

Öyle saçma şey mi olur yahu, deseydin benim böyle bir hakkım var, özele giden devlete gidemez diye kanun mu var hakkıma nasıl engel olabilirsiniz diye.
Biraz diş gösterip hakkını aradın mı yapacaklar mecburen.
Ya aslında kadına acık acık tahlıl yaptımaya geldım demedim kadında 15 gun sonraya gel yapalım deyınce kal geldi belkıde deseydim yapardı ayy ne bileyım vallahi zaten kalabalık hasta üstüne hasta gırıyor bende aglanamadım sanırım 😬neyse olan oldu artık 🥴

Ama öyle yazmamasi gerekiyor herkesin tahlilleri devlette yaptirmaya hakki var bende gidip devlette yaptirdim hicbirsey demeden kendisi dedi bu tahlilleri yaptir diye

Slm canım herkezın belırtılerı farklı tabıykı ama ınan aynı kadının bile gebelikleri farklı... endişe cok normal hepımız aynı durumdayız hele kotu tecrubende varsa hayat diken üstünde oluyo.... bugun dr suratına öyle bakmışım ki ne oldu bi sorunmu var dedi dedim hocam bebek ıyımı anlayacağım hateketlerıni hıssedene kadarda böyle olucak... belirtilere gelırsek bak gun gelıyor deli gıbı kusuyorum gun gelıyor ögurmuyorum bile mesela devamlı göguslerımi kontrol edıyorum eger dolu dolu ise ohh diyorum bide kasık agrıları illa vardır demekki bebek gelısıyor ve kendıne yer acıyor belırtım yok derken illa bişeyler vardır onu anlatmak istedim vücudunu biraz dinlemen yeter 🤗
evet sadece ara ara kasıklarıma ağrı giriyor canım bir de uyku hali çok var. Sanırım dediğin gibi hareketlerini hissedene kadar şüphe içinde olacağım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Benim tezim çürümüş demekki herkesin nasibinde ne varsa cinsiyetide o oluyor ben kiz cok istiyordum etrafimdan da herkes kiz olsun diyordu sanki hala degiscekmis gibi geliyor ama oglumada alisiyor gibiyim saglikli olsun tosuncuklarimiz😍😍
Senin ilk miydi ?
Kontrolün ne zmn 12. Haftadasın gidince gösterebilir senin bebiş

Back