Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıcakla kucağına al canımMerhabalarBende 3 Ocak anne adayıyım 26 yaşındayım ve ilk gebeliğim çok tecrübesizim 12+1 haftalığız
Perşembe ikili tarama testine gittim 10 gün sonra sonuç çıkacak ama doktor diğer ay rutin kontrolünde gelirsen de öğrenirsin dedi bende beklicem inş sağlıklı sıhhatli olur bebişlerimiz
![]()
meraktan ya walla ilk uzanır uzanmaz tahmin eder misiniz cinsiyetini dedim doktor da önce bi sağlığına bakalım ondan sonra cinsiyet dedi o an çok utandım düşünmem gereken sağlığıyken ben cinsiyete o kadar takmışım kiSağlıcakla kucağına al canım12 haftada cinsiyet öğrenen varmış sen öğrendin mi
![]()
Aynen ilk önce sağlık tabi ama insanda meraktan çatlıyor bu süreçtemeraktan ya walla ilk uzanır uzanmaz tahmin eder misiniz cinsiyetini dedim doktor da önce bi sağlığına bakalım ondan sonra cinsiyet dedi o an çok utandım düşünmem gereken sağlığıyken ben cinsiyete o kadar takmışım kitabi cinsiyet tahmini erkek dedi ama ben kız diyordum hatta 4 tane prenses elbiseleri bile almıştım öyle ki cimcime istiyordum
ben şok
sonra dedim belki göbek bağıdır 1 ay sonra net söylerim dedi bende sustum
![]()
Sağlıklı sıhhatle olsunlar da inşallah rabbim verir yineAynen ilk önce sağlık tabi ama insanda meraktan çatlıyor bu süreçtehadi ya aynen dönebiliyor cinsiyeti zaten şuan da net bişy diyemez sanırım 4 Aydan sonra net belli olur. Sana abla nasip etsin Allahım banada Abi
![]()
![]()
Benim doktorun ünü var canım bir de çok sevilen bir doktor tahmin ettiği doğru çıkıyormuş benim ki avuntu işteAynen ilk önce sağlık tabi ama insanda meraktan çatlıyor bu süreçtehadi ya aynen dönebiliyor cinsiyeti zaten şuan da net bişy diyemez sanırım 4 Aydan sonra net belli olur. Sana abla nasip etsin Allahım banada Abi
![]()
![]()
Amin canım benim tüm hamile arkadaşlarımız Allah sağlık bir şekilde Doğum ve sağlıklı bir bebek nasip etsin. Ve bu arada tüm bebek isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda bu duyguyu tatmak nasip olur inş. Çok ama çok çok çok aminSağlıklı sıhhatle olsunlar da inşallah rabbim verir yineGönlündekini de sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
![]()
Maş hepsini elden geçirmişsinBenim doktorun ünü var canım bir de çok sevilen bir doktor tahmin ettiği doğru çıkıyormuş benim ki avuntu iştebilemiyorum Çin takvimine Rus takvimine göre de doğru çıkıyo tahmini bakalım 1 ay sonra net yazarım buraya
![]()
Ramzi teorisi nub teorisi ve takvimlerin çoğu bunlarla kafayı bozmuştum bi ara çok aşırı bi şekilde de konuşuyordum cinsiyetle ilgili eşim bile yeter artık diyordu konuşmaMaş hepsini elden geçirmişsinben bir Çin takvimine bakmıştım kız çıkmıştı ama ben aşırı derecede kız hissediyorum. İsmi bile hazır . Erkek istiyorum ama ismi dahi yok
ozaman sen erkeğe alıştır kendini olsun kardeşine abilik eder
![]()
Ben bıraktım canım bende 8.9 yıldır içiyordum. Gebelikte gribe yakalandım tadı ve en çokta kokusu beni rahatsız etti bu vesileyle bıraktım. Kendime hayret ettim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum.Kizlar sigarayi birakan var mi gebelikte ben 10 yillik iciciyim cok zorlaniyorum ortam disinda icmiyorum 1 hafta 10 gün filan sonra yanimda birileri icince bir iki firt aliyorum ama bu bile vicdanimi zorluyor doktorum hicbir sorun olmaz dedi biz günde 2 3 taneye birsey demiyoruz dedi ben günde icmiyirun 5 10 günde 1 2 firt
Ayy benim kadar merak edenler de varmış bende sadece kendim meraktan çatlıyorum zannediyorum ben o gibi teorilere eğlencesine baktım yani inandığımdan değil bende şu sıralar biraz boşverdim ya da Rabbime bıraktım diyim Rabbim hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun yeterRamzi teorisi nub teorisi ve takvimlerin çoğu bunlarla kafayı bozmuştum bi ara çok aşırı bi şekilde de konuşuyordum cinsiyetle ilgili eşim bile yeter artık diyordu konuşmaçok şükür atlattım o evreyi
ama nasıl diye sorarsanız annem sağolsun bi tokatla işi bitirdi
şimdilerde sağlıklı sıhhatli olması tek dileğim
![]()
Benim de 6 yaşında kızım. Aynı duyguları yaşıyoruz. İçime kız doğsa da erkek olacak sanırım.benim içime de erkek doğuyor . bir kızım var 6 yaşında allah biliyor ya inş kız olur diyorum ama sanırım erkek olacak 1 temmuzda öğrenirim inş![]()