Belli olma ihtimali var ama bebeginin o anki pozisyonuna gore falan da degisiyor canim. Gostermedi mi gostermiyor minnoslar :) Her ihtimale hazirlikli git sen :)
Olmaz mi canim hepimizde kaygi, korku var. Hele bir de daha once kaybi olanlar (ben de o gruba dahilim) epey bir miktarda yasiyoruz bu duygulari ya yine ayni seyi yasarsak diye. Ama iste sakinlestirmeye calisiyoruz kendimizi. Beni doktorum bir onceki randevumuzda baya bi paylamisti. ilk 3 ayda bebegin yedigin ictiginden o kadar etkilenmez ama stresinden cok etkilenir, kendini toparliyorsun acilen diye. Ben de ne zaman kaygiya, korkuya kapilsam elimi karnima koyup hersey cok guzel olucak dimi annecim, saglikla geliceksin dunyaya, sarilcaz, opuscez, koklascaz diye konusuyorum minnosumla. Olumlu hissetmeye calisiyoruz iste. Sen de o duygulara kapildigini farkedince hemen olumlulara gecmeye calis canim.
ilk bebeğimde bende de olmuştu hareket etmeyince doktora gitmek istiyordum. Çok şükür sağlıklı sıhhatli doğdu. 2. hamileliğimde olmuyor. İnsan ilk olunca başına ne geleceğini bilmediğinden normal. İçini ferah tut bol bol dua et canım. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah
Evet gösterdi erkek benim bebisimSenin ilk miydi ?
Kontrolün ne zmn 12. Haftadasın gidince gösterebilir senin bebiş
Hayırlı olsunEvet gösterdi erkek benim bebisim
Evet cin takviminde dogru cikti erkekHayırlı olsun
Çin takvimine baktınız mı hiç
bi araştırma yapıyorum da baktıysanız doğru mu çıktı yanlış mı
Sıcaklar yüzünden ben de evde çok halsizleşiyorum. Dışarı çıkınca daha iyi hissediyorum.kızlar bugün çok halsizim ya günüm günümü tutmuyor sizlerden naber nasılsınız?
Çin takvimi benim de erkek gösteriyor ama kızımı da erkek gösteriyordu.Evet cin takviminde dogru cikti erkek
Yani ben cok inanmiyorum cin takvimine canim sen ne hissediyorsunÇin takvimi benim de erkek gösteriyor ama kızımı da erkek gösteriyordu.
Ben de öyleyim gercekten..yorgun hissediyorum..acikiyorum yemek yiyeyim diyorum aninda doyuyorum iştahim var da yok.kızlar bugün çok halsizim ya günüm günümü tutmuyor sizlerden naber nasılsınız?
selam kizlar, umarim herkes iyidir1 temmuzda randevum var, 12+5 olucam insallah, sizce cinsiyeti belli olur mu? ben kiz gibi hissediyorum bu arada. midem de hic bulanmadi. bakalim hayirlisi neyse o olsun, ilk bebegim olacak, onun icin hicbir tercihim yok, saglikli olsun yeter ü
bu arada kizlar, hic siz de tedirgin hissediyor musunuz? anksiyete oluyor bende bazen. acaba iyi mi, insallah sagliklidir, insallah hersey iyi gider diye hep dusunuyorum. ve bazen korkularim oluyor. normal mi, siz de yasiyo musunuz bunu?
ben o kadar tedirginim ki bi de 2. olacak.sürekli aklıma kötü şeyler geliyor gözümü kapatıp açayım doğurmuş olayım istiyorum.aylar nasıl geçecek onu düşünüyorum.yapı meselesi biraz da hormonlar tabii ki.kendini yatıştıracak şeyler bulmuşsun ne güzel ama.ben de deneyeyim.
Merhaba kızlar, bende 6+5 im belirtiye dair hiç bir şey yok. Korkuyorum insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor
Bende öyleyim ilk defa öyle oldum herkese beni idare edin hamilelik beni sinirli yapmış diyorumBen de öyleyim gercekten..yorgun hissediyorum..acikiyorum yemek yiyeyim diyorum aninda doyuyorum iştahim var da yok.
Bir de ben normalde çok sakin biriyimdir ama cok cabuk sinirleniyorum, ogluma kiziyorum ve buna cok üzülüyorum.. Ne zaman düzeleceğimilk haftalarda mi boyle oluyor acaba.. Oglumda cok duygusaldim bu sefer tahammülsüzüm
Kız hissediyorum.Yani ben cok inanmiyorum cin takvimine canim sen ne hissediyorsun
Merhaba, inşallahMerhaba nasip olursa 7 ocak annesi olcam 11 +3 teyz insallah hersey yolunda giderde bebeklerimizi saglikla kucaklarz
Kac yaş olacak abisiyle arasinda bebisin:)Ben de öyleyim gercekten..yorgun hissediyorum..acikiyorum yemek yiyeyim diyorum aninda doyuyorum iştahim var da yok.
Bir de ben normalde çok sakin biriyimdir ama cok cabuk sinirleniyorum, ogluma kiziyorum ve buna cok üzülüyorum.. Ne zaman düzeleceğimilk haftalarda mi boyle oluyor acaba.. Oglumda cok duygusaldim bu sefer tahammülsüzüm
4 yaş 3 ay olacak insallah:))Kac yaş olacak abisiyle arasinda bebisin:)
Tıpkı ben..Ben de 13. Haftada gidecegim kontrole ins. Cinsiyetini de ogreniriz umarim. Cok merak ediyorm. Hep kiz kiz diyorum. Tersi cikarsa alismakta zorlanirim gibi:) En onemlisi saglikli olmasi tabi.
ben hem kilo aldim hemde uyuyorum bakalim nr cikacakKız kilo aldırır, erkek uyutur.. hiç mi fark yok
bende hic bisey hissetmiyorum belirtilerden biseyler cikartmaya calisiyorum ama yinede yok icime bisey doğmuyorBen bebeğimin cinsiyetiyle ilgili hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ya bende mi anormallik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?