2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cok tesekkur ederim kizlar, iyi ki varsiniz. destek oluyoruz birbirimize. ayni seyleri yasayan anlar ancak. ben de tedirginligimle basa cikmaya calisiyorum. bazen dusunmuyorum, bazen de icimi uzuntu kapliyor, bisey olursa ben ne yaparim diye. ama stresten etkileniyormussa eger, o zmn ben de en aza indirmeye calisicam. hep guzel seyler dusunucem. aksamlari yatarken bazen meditasyon dinleyerek yatiyorum. cok rahatlatiyor tavsiye ederim. hemencecik uykuya daliyorum. dua da cok ediyorum, hep Allah'a siginiyorum zaten. kendimi kotu hissettigimde muzik aciyorum, baska seylerle ilgilenip kafami takmamaya calisiyorum. elimden geldigince insallah herseyin cok guzel olacagina kendimi inandiricam bundan sonra da

kızlar bugün çok halsizim ya günüm günümü tutmuyor sizlerden naber nasılsınız?

kızlar bugün çok halsizim ya günüm günümü tutmuyor sizlerden naber nasılsınız?
Ben de öyleyim gercekten..yorgun hissediyorum..acikiyorum yemek yiyeyim diyorum aninda doyuyorum iştahim var da yok.
Bir de ben normalde çok sakin biriyimdir ama cok cabuk sinirleniyorum, ogluma kiziyorum ve buna cok üzülüyorum.. Ne zaman düzeleceğim ilk haftalarda mi boyle oluyor acaba.. Oglumda cok duygusaldim bu sefer tahammülsüzüm

Merhaba kızlar, bende 6+5 im belirtiye dair hiç bir şey yok. Korkuyorum insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor

benim de hiç belirtim yok.hatta boş gebelik olduğuna o kadar emindim ki çok şükür hiç sıkıntı yok.sende de yoktur eminim.hiç takma kafana.

Bende öyleyim ilk defa öyle oldum herkese beni idare edin hamilelik beni sinirli yapmış diyorum

Kac yaş olacak abisiyle arasinda bebisin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…