- 12 Ağustos 2018
- 163
- 209
- 53
Bende hemen çürüteyim ilk hamileligim çok rahat geçti ama kızım olduHemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hemen çürüteyim ilk hamileligim çok rahat geçti ama kızım olduHemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum oldu
Evet ben de bunu merak ediyorum. Ogluma hamileyken cok rahattim. Bu sefer cogu seyden tiksiniyorum hersey kokuyor cok hassaslastim. Acaba bu farklı cinsiyet habercisi mi yoksa birinde iyi birinde kotu hissedip ikisinde de oglu ya da kizi olan var miAynen cinsiyet meslesi degıl bünye meselesi ama şunu düşünüyorum iki hamıllelık arasında kıyaslama yapılırsa fark varsa cinsiyet degısırmı acaba diyorum bende kızımda berbattım ölü gibi resmen bende Kızlar kusturur die duydum ama dediğim gıbı bu anneye baglı ama ıkı gebelık arasında fark varsa ozaman insan acaba degışikmi die düşünüyor
Evet ben de bunu merak ediyorum. Ogluma hamileyken cok rahattim. Bu sefer cogu seyden tiksiniyorum hersey kokuyor cok hassaslastim. Acaba bu farklı cinsiyet habercisi mi yoksa birinde iyi birinde kotu hissedip ikisinde de oglu ya da kizi olan var mi
Benimde kızımda çok rahat geçti ne mide bulantısı ne kusma çok şükür şimdide aynı sanırım yine kız
Ben de hapur hapur yiyorum herkesin aynı olmuyor işteBulanmıyor Hatta soğanı, sarımsağı çok seviyorum. Galiba midesizim ben
Bende oğlum için mecbur mutfağa girip yemekler yapıyorum, soğan, sarımsak, tereyağlı salçalı yemek kokusu, kahve özellikle çorbalardan da ben çoğu yemekte tiksinme oldu ama 3 aydan sonra geçiyor birazKızlar ya ben bu akşam sarımsaktan çok iğrendim kokusundan kusacak gibi oldum doğrayamadım eşime doğrattım sonra bi yemeğimin üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp yemeyi çok seviyodum cnm istedi biraz yedim midem bulanmaya başladı bi de bugün yemek yaparken soğan kokusundan çok midem bulandı sizinde kokusuna dayanamadığınız iğrendiğiniz yiyecekler varmı
Canım bende oğlumda defalarca kusardım 2 3 kg vermiştim 2 ayda, hiçbişey yemeden peynir ekmekle geçerdi günkerim serumlarla bir de ama şu an da bulantı tiksinmeler var ama kusma yok çok şükür az az sık sık yemeye çalışıyprum geçiyor şimdilikYa kizlar bende hic bulamti kusma olmadi bende mi anormallik var acaba hicbirseyden tiksinmedim de öyle abarticak bi yumurta yemek istemiyor canim oda kokusundan galiba bu durun genetik
Evet benim de aynı ilaç hemen dr u aramıltım eczacı yanlış verdi diye ama dr hayır onu vajinal alacaksın dedi 10 15 gündür kullanıyorum canım doğru yaniSlm hanımlar bişi sorucam doktorum bu gün tekrar progestan verdi vajinal yoldan al dedi ama ilaçta ağız yoluyla alınır yazıyor şimdi bu hap hem vajinal hemde ağız yoluyla alınan bi ilaç mu yoksa eczacı yanlış mı verdi
Benim oğlum soldaydı hep, bu bebiş de hep sağ da kız hissediyorum ama bakalım kzı çıkarsa bu teori biraz doğru olabilirHımm acaba bu sağ sol olayı doğru mudur ya
Bendee hastaneye koşardım sürekli, dr u aradım dr bıkmıştı benden artık ve ben 2 ay boyunca kutu kutu dramamine içtim, 2 3 kez de serum aldım kg verdim yatalak gibi yatıyordum hep oğlumda dr 12.haftada geçmezse hastaneye yatırıcam artık seni diyordu birden şıp diye kesilmişti. Şimdi bu hamilelipim oğluma göre oooo gayet güzel geçiyor bakalımHemen curutuyum. Benim ilk hamileligimde cektiklerim dillere destandi oglum oldu
Bende çemremde kimin kızı olsa baktım ne kusma ne bulantı hepsi çok rahat geçirdi ben oğlumda sürünmüştüm hatta o zamanlar bi daha asla gebelik düşünmezdim şimdi var bulantı ama ooo çok hafif kalıyor hergün şükrediyorum halimeBende hemen çürüteyim ilk hamileligim çok rahat geçti ama kızım oldu
hayırlı olsun.ben de çok merak ediyorum.12 ya da 13. haftada gideceğim.bakalım belli olur mu.bir oğlum var sağlıkli sıhhatli bir kızım olsun isterim pek tabiiiKizlar benim oglum oluyor doktorumuz %90 dedi
Ben kız hissediyorum diyorum ya, gönlümden geçeni söylüyor olmayayım.Ben bebeğimin cinsiyetiyle ilgili hiç bişey hissetmiyorum arkadaşlar ya bende mi anormallik var
O zmn bende kız hissediyorumBen kız hissediyorum diyorum ya, gönlümden geçeni söylüyor olmayayım.