• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır kulak asma şuan kilo durumlarına bende 4 kg verdim ilk 3 ayda smdi almaya başladım düşünki içinde bir mucize var ben köfte et tavuk çiğneyemiyorum tiksindim sürekli semizotu yoğurtluyorum zeytinyağlı fasulye brokoli karnıbahar tüketiyorum biraz zeytinyağlı sebze meyve ağırlıklı tüket bence .diyet bence düşünme bebeğin senden besleniyor.bol su iç .kilonada yorum yapılmasına müsade etme sen sınırlarını çiz insanlar bu hassas dönemde sana söyleyeceklerini 2 3 kere düşünmesi lazm cnm bakma kmsenin lafına sağlıklı mutlu bi hamilelik ömür boyu etkiler,ama millet zayıfsın kilo almadın dese de sıkıntılı hamilelik geçirsen ömrünce unutamazsın ondan kulak asma cnm yorumada izin verme bence :)
evet canım mıdem de bulansa daha sebze agırlıklı yemem gerekıyor ilk hamılelıgım tup bebektı çok sıkıntılar cektım hamılelıgımın son zamanları da pupp denılen bı hastalıga yakalandım resmen ölmek ıstemıstım,bu tur seyler olduktan sonra aslında çok da önemlı deıl ınsallah dusununce:)

bence dost aci soyler :) yani patavatsizligindan mi söyledi bilmiyorum ama eger cok kilo aldigini dusunuyorsan bi diyetisyene gorunmende mahsur yok. Bebegini beslemenin yolunu gosterecektir. Ayrica senin kendini iyi hissetmen de cok onemli. Dogum sonrasi kilo veremeyip lohusalik psikolojisi ile birlesince cok yipranan insanlar var. O zamanki mutlulugun da bebegin icin sutun icin cok onemli olacak :) nacizane fikrim 🥰

Senin bebisin arkasi donukmus malesef cinsiyet tahmini icin uygun degil foto :)
sanırım dıyetısyene gıdıp hamılelıkte saglıklı beslenmek en mantıklısı sanırım bulantılarım azalmaya başladıkca oyle yapıcam insallah;)

Bende 2 kilo aldim canim napayim evde otur otur yiyesim geliyor kac gündür 2 saat yürüyüs yapiyorum ama aynaya bakinca yine de cok güzelim son haftamda da ayni seyi söylicem dogumdan sonrada bende takiyorum kilolarimi ama kendime daha cok bakiyorum bir yerden düzeltmeye calisiyorum kendimi asla salmak istemiyorum

hayır kulak asma şuan kilo durumlarına bende 4 kg verdim ilk 3 ayda smdi almaya başladım düşünki içinde bir mucize var ben köfte et tavuk çiğneyemiyorum tiksindim sürekli semizotu yoğurtluyorum zeytinyağlı fasulye brokoli karnıbahar tüketiyorum biraz zeytinyağlı sebze meyve ağırlıklı tüket bence .diyet bence düşünme bebeğin senden besleniyor.bol su iç .kilonada yorum yapılmasına müsade etme sen sınırlarını çiz insanlar bu hassas dönemde sana söyleyeceklerini 2 3 kere düşünmesi lazm cnm bakma kmsenin lafına sağlıklı mutlu bi hamilelik ömür boyu etkiler,ama millet zayıfsın kilo almadın dese de sıkıntılı hamilelik geçirsen ömrünce unutamazsın ondan kulak asma cnm yorumada izin verme bence :)
Bende 3 ayda 4 kg verdim bende et ve yumurtadan tiksindim bunda çoğu şeyden tiksindim yediğim şeyler sayılı yani İnşAllah bu aydan sonra iştahım açılır diye dua ediyorum bence kiloları dert edenler hiç dert etmesin doğumdan sonra verirsiniz yeterki bebişiniz iyi beslensin bence kg takılmayın

Benim ilk hamileliğimde mide bulantım çok fazla olmuştu kızlar sürekli serumla geçmişti hamileliğim zofran diye bi ilaç kullanmıştım o biraz iyi gelmişti.şu an çok şükür 2 gün iyiyim 1 gün kötü böyle ilerliyoruz 2 kilo verdim şimdilik ilerleyen zamanlarda çok almam inşallah sürpriz bi gebelik oldu ve kilomda yerindeydi ☺️mide bulantıma ekşi şeyler daha iyi geliyo bende tatlı hiç bi şey yiyemiyorum

kızlar ben 13+2 yim bugün.ne zamana ayrıntılı ultrason için gitmem gerekir.21 -22 hafta olsa 8 hafta var yani 2 ay. ama siz hep ağustos ayına alıyorsunuz. ben yanlış mı hesaplıyorum nedir kafam karıştı.
Benimde 20. Haftam 9 eylül de oluyor

Detaylı ultrason için randevu mü almak gerek beni oğlumda doktorum yönlendirdi gittim aynı gün fakülte de girdim şimdi randevulü mü olmuş anlamadım🤔

Selamın aleyküm kızlar ben geldim bu da bnm bebişim 11+3 ultrasonu dr tahminde bulundu ama sizler ne diyeceksiniz merak ettim
A.s cnm masallah 😊 senin bebisin ustunde olcum cizgisi var galiba anlayamadim. Ben de 22 temmuzda gidecegim ins bakalim nasip ne diyecek😣

A.s cnm masallah 😊 senin bebisin ustunde olcum cizgisi var galiba anlayamadim. Ben de 22 temmuzda gidecegim ins bakalim nasip ne diyecek😣
Aynen cnm ölçerken çıktı almış 😟
Bana da cinsiyet kesinleştirmek için 23 temmuza randevu verdi o zmn hayırlısıyla kesin öğrenicem İnşAllah

Maria26 Xemax yorumlariniz için teşekkürler.nub a göre tahmin yapan topige de yüklemistim foto yu ordakilerin ikiside erkek dedi hayırlısı artık :)

Gunaydin kizlar listede olmayan arkadaslar beni etiket yaparak yas ,sehir,son adet tarihi ,kacinci cocuk bilgilerini yazin listeye ekleyim 😊

Back