2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende tatli yemiyorum hic ama cips cekiyor canim cok fazla :) yememeye calisiyorum

Ben de bugun aynisi yasadim agladim cok endiselendim carpinti halsizlik vs cabasi..Esim de mesaiye kalmisti onu da aradim gelecekti. Kontrole gidecektik. Bir an durdum ben napiyorum diye.. Gidecegi varsa gidiyor engel mi olabileceğim? Hayir!.. Neden boyle evham yapip kendimi uzuyorum dedim. Allah ol derse olacak..tevekkul ettim. Rahatladim. En iyisi teslim olmak...carsamba gunu zaten randevum vardi.insallah hayirli guzel haberler alacagim Allahin izniyle☺ Allah hepimize rahat guzel bir hamilelik ve saglikli bebekler nasip etsin..❤

Bende öyle olacağım 1 ay a kadar inşallahh neler neler çekiyor canım, kokularından tiksindiğim için yiyemiyorum ama şu koku tiksintiğliği geçsin bende yicem doya doya
İnşallah canım inşallah yersin bebişine vitamin olsun inşallah

Benimde tuzlu olsun da ne olursa olsun 3 5 tanrden nişey olmaz ya ben arada yiyorum
Benimde çok canım istiyor ama bi kırık yedim sadece oda gözüm ummasın diye ama Normal insana bile zararlı canım cips türleri yemeyelim yedirmeyelim de hamişlere

Ben 500 gr almisim... doktorum ilk 4 hatta 5 ay kilo alma demisti zaten. 14. Haftadayim. Ve surekli uyuyorum oyle boyle degil

İnşallah öyledir 2li test yaptırmıştım onun da sonuçları çıkmış hem onu gösteririm hem ultrasona girmeye bahanem olur diye düşündüm ondan ptesi beklicem tanımadığım bi doktora gidip bunun için mi geldin diye trip yemek istemiyorum insanın daha da moralini bozuyolar 1guncuk sabredicem artık iyi dileklerin için saol inşallah hepimiz sağ salim kucaklarimiza alırız

Cok aciksam da iki bisey yiyince doyuyorum sanki hamilelikten once daha cok yiyordum
Ayy aynen ben normalde hic bir seye usenmeyen aklima ne gelirse pisiren biriydim. Tamamen istah gitti. Hem deli gibi acikiyorum hem de hemen doyuyorum.. Normalde insan acikinca yer..ben resmen şu açligim bi dinsin yeter durumuna döndüm. Bir de isin garibi kirk yilin basi canim bisey yemek istiyor sonra biraz yeyince tiksiniyorum bir daha goresim gelmiyor..insallah yakinda normale doneriz

Aaa çok üzüldüm cnm yaaa çok geçmiş olsun dualarım seninle İnşAllah Rabbim yakın zamanda hayırlısını versin operasyonda da Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin İnşAllah Allah’a emanet ol

Ben 500 gr almisim... doktorum ilk 4 hatta 5 ay kilo alma demisti zaten. 14. Haftadayim. Ve surekli uyuyorum oyle boyle degil
Cinsiyeti belli mi cnm
Bende tam tersi gece geç uyuyabiliyorum sabah da 8 buçuk 9 uyanıyorum

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim. Bir an önce ruhsal ve bedenen toparlanman dileğiyle amin canım benim

Vay be prim yoksa git boş yer yok prim varsa ağa paşa sensin adaletini seveyim. ilginç bir prosedür her iki tarafta aslında madur durumda öyle bir bildirim varsa iki tarafta habersiz böyle kulaktan kulağa duydun duydun duyamadın ceza ne saçma. neyse yaptırdık da kafamız rahat sende sıkılmadan ne de güzel açıklamışsın ya valla güzel aydınlattın beni ve bilmeyenleri

SEnle haftamız da aynı durumlarımız da bende iştah gitti arada cnm bişey istiyo yiyorum sonra bi daha istemiyo cinsiyeti belli değildi dimi seninde cnm

R refikaaydin senin de sat ayni @EsraCihan ve benle bizim kiz bebekler bakalim senin ne
Ay maşallah:) tebrik ederim. Rüyamda kız gördüm ben de. Daha doktora gidemedim. Bu ayın sonuna kadar da gidemeyeceğim herhalde, abim hastalandı, her gün onunlayım. Dayısı iyi olsun da, doğduğunda ona hediyeler alsın:)

Canımın içi o kadar üzüldüm ki Allah yardımcın olsun

Canım benimki 9cmhaftasına göre uzun bi bebek sanırım normal dedi doktor ama kafama taktım işte
ABooo kız kaçıncı haftada 9 cm maşşallah ayyy yada kacıncı haftada 9 cm ulasılıyor bebısler 14 olan arkadaşlar bi yazın hele merak ettim

Gecmis olsun dayisina bekliyoruz haberleri sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…