• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
11.haftaya girdik bende daha kg almadım hala 62yim. 12 den sonra iştah açılınca alırım ben ama oğllumda da öyleydim 😊 14 15 kg almıştım çok dikkat etmiştim beyaz ekmek, hamurişi tüketmemeye çalışırdım hep. Zaten hemen vermiştim aldığım kg ları yine öyle olur inş

11.haftaya girdik bende daha kg almadım hala 62yim. 12 den sonra iştah açılınca alırım ben ama oğllumda da öyleydim 😊 14 15 kg almıştım çok dikkat etmiştim beyaz ekmek, hamurişi tüketmemeye çalışırdım hep. Zaten hemen vermiştim aldığım kg ları yine öyle olur inş
Biz 12 olacaz pazartesi ama baslangic kilosundan 500 gram falan gerideyim. Kilom normal fazla ya da cok zayif degilim

Ahh bu kusmalar ahh bu bulantılar😔aynı seyleri yemekten tiksinti geldi aklıma yemek gelmıyor 😩 saate bakıp acıkcam migdem bulancak die geriliyorum 🙈 Allhım biran önce balayı dönemimiz gelsin inş çok amin 🤲
Benimde canım bişeyler istiyo ama yiyemiyorum ki bulanıyo hemen yersem kusarım kesin diye yiyemiypeum hep standart şeyleri yiyorum 🙄 geçecek inşallah

Yani bencede bu kdr kişi sanki herkes bildiriyo mu hangi birini bulup suçlayacaklar boş boş durdukları için kendilerine uğraşacak iş arıyolar
Sanmıyorum bende, yani şu an mesela benim daha önceki gebeliklerde 50 kere aramışlardı, nerden öğrendiniz deyince siz özele gidince bizim sayfaya hemen düşüyor onalr gebe olarak sizi girince yani sağlık ocsğına zaten bildirim gidiyomuş. Beni 1 kere aradılar açmadım. Riskli olduğumu biliyorlar zaten. Belki ondan ısrar etmediler. Bende asla 3.aydan önce gitmicem demiştim daha önce. Bi de onlarla uğraşamam sonra çağırıp duruyolar neden kaybeytiniz zırt pırt sorular bide tahlil istiyolar falan. Haftaya dr kontrolünden sağlıkla çıkalım onlara da bilgi veririm 😊

CAnım en son ne zaman gıttın kontrole... evet biz anneyız ve panık yaparız bence gıdebılırsın gıtmelısınde bu sıtrest ile gün gecırcwgıne gıt bebısıni gör kocaman bir ohh cek ve gunlerını rahat yaşa kafan rahat olsun yani
Hic sancım kanamam yok bu yüzden de acile gitmeye çekiniyorum ptesi kendi doktoruma gidicem inşallah canım dediğin gibi bu stresle 2hafta daha bekliyemicem 5 sene sonra kendiliğinden geldi mucizem ondan fazla evham yapıyorum sanırım

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Çok geçmiş olsun 😔 inşallah daha sağlıklı bir hamileleiğiniz olur 🙏🏽 Allah sabır versin

Yaaa o kadar üzüldüm ki geçmiş olsun canım 😢 en kısa zamanda toparlanırsın inşallah benimde normalde karnim 5 6 aylık gibi duruyordu dünden beri indi eski haline sanki o gerginlik doluluk hissi kayboldu doktor randevuma da çok var bunun için kontrole gidilir mi içim huzursuz oldu çok operasyonun çok başarılı geçer inşallah dualarımızdasın 🤲
Bende geçen sene kalbi durmuştu birden belirtilerim azalmıştı. Geçen gün birden panik atak gibi yaşadım belirtiler gitti karnım boş gibiydi aşırı strese girdim çarpıntı titreme işe dr aradım sakin ol hemen gel dediler dr um yoktu izindeydi ama başka dr yönelndirdiler hemen gittim o masaya hazır uzandım resmen kalp atışı yok diyecek diye ama vardı çok şükür. Kendi kendime stres panik yapmıştım. İnşallah sizinde öyşedir ama içiniz rahatlasın diye acile gidebilrisiniz

Kızlar daha önce de yazmıştım, bulantısı aşırı olup geçmeyen kusan arkadaşlar 2 haftadır prilam sayesinde kusmuyorum, öncesi benim için cehennemdi 4 kilo falan vermiştim, 2 haftadır bir kere bile kusmadım şimdi tatilden dönüyorum yoldayım eve gidince tartılmaya korkuyorum o 4 kiloyu almışımdır kesin, demem o ki geçmiyorsa bulantı kusma doktora sorun bir de prilamı deneyin, benim doktor bazılarına çok iyi geliyor demişti ben de o bazılarından oldum
Ben sizin o mesajinizi gormemisim. Simdi okuyunca bana umut oldu. Ben de deneyim cok tesekkurler

Cok aciksam da iki bisey yiyince doyuyorum sanki hamilelikten once daha cok yiyordum
Bende öyleyim, eğer sevdiğim bişey varsa biraz fazla yersem 3 saat kıvranıyorum bulantıdan. Karpuzdan tiksndim sanki ne zaman yesem midem bulanıyo, dondurma, çikolata tatlı şeyler görmek istemiyorum. Salata çok severim bayılırım dün azcık fazla yedim diye 2 saat zor tuttum kendimi çıkarmamak için. Mecburen az yiyorum bende ondan kg almıyoruz

Back