• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
RABBİM SABIR VERSİN cnm. İnşlh bu son acın olur. RABBİM en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin. Operasyonunda sorunsuz geçer inşlh.

Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuş😢 hepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Çok üzüldüm canım..rabbim yardımcın olsun

Ah kuzum benim çok üzgünüm 😔 bir an önce hayırla bu süreci atlatırsın inşallah. Lütfen kendini üzme Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin dualarımız seninle 🙏

Kizlar daha önce yazdım ama cevap alamadım. Ne olur yardim edin. Normalde folic asit olarak pregnacare kullanıyorum. İçinde bir sürü vitamin ve folic var. Yalnız dün gittigimde B12 azalacak zamanla New life da al dedi. O da B12+biotin ve folic asit. Bu kadar folic asit alan var mı ? Toplam 800 olacak iki hapı da alınca. Çok korkuyorum bir şey yapar mı acaba ?
Canim doktorun zamanla b12 azalacak demis ama sen et sut urunleri hic yiyemiyirum mu dedin..yani nerden biliyor belki vucudun bunu tolere edecek besinlerden alacak. Bilmiyorum sahsi fikrim ben olsam kullanmazdim. Ben vitaminleri vucudumuzda bir eksiklik goruldugu taktirde alma taraftari biriyim.. Istersen bir iki haftaya genel bir tahlil yaptirirsin ve eksikse o zaman kullanirsin. Ben sadece follidoce kullaniyirum gunde 1 kez 400mcg.

Cok gecmis olsun canim. Rabbim seni cennete karsilayacak melek nasip etmis sana. Üzülme diyemem çünkü biz cok üzülduk seni hayal bile edemeyiz. Allah yardimcin olsun. Zorlari kolaylastirsin insaallah. Bide yanlış anlamazsan en son ne zaman gitmiştin kontrole ben uzun zamandir gitmedim. 4 haftadır. Öğrenmek istedim en son ne zaman gittigini

hamileligin ilk haftalarinda kasik agrilari normall mi 4 5 haftalarda
Benim olmustu oglumda. Hatta surekli lavaboya gidip kontrol ediyordum kanama oluyor saniyordum. Ilk baslarda tutunurken oluyormus. Ama Bu sefer cok olmadi mesela.

Kızlar biley sorucam, 10 11 haftalık bebeğin boyu kaç cm olmalı ortalama 🤗 internette 4 5 cm yazıyo ama daha fazla olan var mı? Yada duyan?

Rabbim yardımcın olsun Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten 🥺🥺🥺 Rabbim çok sevip cennetine çağırmış demek ki 😭 inşallah sağlıklı sıhhatle bir bebek nasip etsin Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah T TTKA

Netten baktım da şimdi 4. Ayında yapılması gerekiyor yazıyor size çok geç söylemiş bence arayıp sorun mutlaka 🤨 o zaman benimde geçiyor olması lazım 🤦‍♀️
Kendi doktoruma sorayım ebe ye güvenemedim şimdi Eylül deyince çok geç oluyor biz şuanda 14+1 olduk 🥰🥰🥰 ya randevum ayın 19 da ve zaman geçmiyor görmeyi çok istiyorum merak da ediyorum 1 ay geçmeden gitsem mi acaba 😂😅:anneadayı:

Canim doktorun zamanla b12 azalacak demis ama sen et sut urunleri hic yiyemiyirum mu dedin..yani nerden biliyor belki vucudun bunu tolere edecek besinlerden alacak. Bilmiyorum sahsi fikrim ben olsam kullanmazdim. Ben vitaminleri vucudumuzda bir eksiklik goruldugu taktirde alma taraftari biriyim.. Istersen bir iki haftaya genel bir tahlil yaptirirsin ve eksikse o zaman kullanirsin. Ben sadece follidoce kullaniyirum gunde 1 kez 400mcg.
Ben de aynısını düşündüm. Eksiklik gözükmüyor zaten et yumurta vs yiyebiliyorum. Hani sadece B12 olsa anlicam da bir tane daha folic asit biraz saçma geldi. Kullaniyorum diyip kullanmamayı düşünüyorum.

Kizlar güve olmus mutfakta nasil yok edebilirim onlari bugday vardi onun icinde gordum attim onu diger seylerde goremedim ama ucmaya devam ediyorlar

Kizlar güve olmus mutfakta nasil yok edebilirim onlari bugday vardi onun icinde gordum attim onu diger seylerde goremedim ama ucmaya devam ediyorlar
Tatlım uctukca öldür benımde kadayıfım vardı oldugu gıbı attım olan yerı temızledım uçtukça peçeteyle attım öyle temizlendi

T TTKA cnm çok üzüldüm ve acım tazeneldi 🥺 bende geçen sene 9+3 de bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum ve 3. Kaybımdı dünya başıma yıkılmıştı ve doktor hatasıydı göz göre göre gitti bebeğim benden. Rabbim böyle istedi demek ki dedim kendime ve içimi rahatlattım ki 5 senedir bekliyordum bebeğimi. Geçen sene sat 14 nisandı gebeliğim gitti, bu sene sat 20 nisan hamilelik oldu ki arada ne hastalıklar atlatmadım , ölümlerden döndüm. Artık Bebek istemiyorum diyordum kürtaj sonrası, ama zamanla attım o duyguyu üzerimden ve iyileştim kendimi hem bedenen hemde ruhen tedavi ettim 3-4 ay çocuk istedik Rabbim nasip etti. Rabbim seninde kalbine ferahlık versin doğru zamanda tekrar bebiş nasip etsin inşAllah 🤲

Her yazdığına işte ben dedim 😔 ne zaman geçecek diye söylenip duruyorum. Birde kızım var 2 yaşında bu halde onun da ardından koşturmak mahvetti beni bazen o kadar güçsüz ve çaresiz hissediyorum ki
Evde küçük çocuk olunca cidden daha çok yoruluyormuşuz 😟 bir de hep peşpeşe yapın derler eee çevremde de var aslında daha küçükken 2.yi doğuranlar nasıl doğurmuş bunlar 🤔 benim oğlan 3 yalında inanılmazzzz konuşuyor, dk yerinde durmuyor, mızmız zaten. Zaman geçmiyor. Bulantım var diyip naz yapamıyorum, kenara geçip uzanamıyorum üstüme atlıyo anında zaten uzansam 🙄 yemek mecbur yapıyorum ona yani midem bulanıyo, halsizim, enerjim sıfır ama oğlanla 10 katı yorgunum bütün gün inşallah 3.aydan sonra enerji gelir çok sıkılfım bunalımdayım bende hbişey yapmak istemiyorum.

Back