- 29 Mayıs 2019
- 334
- 322
- 18
- 37
Selam cnm bende aynıyım kg almayı bırak 3 kg verdim bende çok az yiyorum aynen midemiz küçüldü sanırımSelam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
ben 50den 48e dusmustum simdi 1 kilo alip ancak 49 oldum. Bulantilar hala devam. Dun acillik oldum su icsem cikardim geceyi 2 buyuk serumla bitirdimSelam kizlar gunaydin ben hala hic kilo alamadim hatta veriyorum sanırım. Cok az yiyebiliyorum sanki midem küçülmüş gibi almıyor. Hic kilo almayan var mi?
tasindigim yerde bildireceğim gec ogrendim belkiSağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmezseniz yasal suçmuş bildirmemiz gerekiyormuş yoksa yasal işlem uygulanıyomuş
Evet ama dogumdan sonra da bikac doz daha yaptırdım. Tamamlarsan 10 yil gecerli demişlerdiAllah Allah peki bana neden tekrar yaptirmam gerektigini soylediler kiogluma hamileligimde 2015 yilinda yaptirdim.. Sen de saglik ocaginda mi yaptirmistin canim
benim icinde gecerli degil cok nadir bulanti ve kusma yasadim.Ben çok kilolu da değilim zaten zayıflarda bulantı kusma daha Fazla oluyormuş hatta iyi atlattığımı söyleyenler bile var benim De geçer umarım
Cnm benim 11+4 te yapildi ikili zateb 12. Haftasan gun alio oluyorsun benim o zaman soylememisti doktir keain degil die 10 gun sonra soylemisti cinsiyetiCanlarım bişy sorucam ya . Şimdi ben ikili test yaptıracam da şimdi benim hesaplamama göre 11 hafta 1 günlüğüm şuan yani 12 hafta içindeyim. Haftaya gitmeyi planlıyorum yani 11 hafta 4 yada 5 günlük olucaz. İkili test için uygunmu acaba yoksa tam 12 hafta dolduktan sonra mı gitmeliyim . Ve cinsiyette belli olur mu sizce
ben 50den 48e dusmustum simdi 1 kilo alip ancak 49 oldum. Bulantilar hala devam. Dun acillik oldum su icsem cikardim geceyi 2 buyuk serumla bitirdim
Cok gecmis olsun ins bir an once gecer bulantilariniz
Aile hekimliginin sorumlulugu doğuyor para cezasi ve ceza puani aliyorlar diye biliyorum. Sorumlulugu ustlerinden atmak icin yapmislardir. Hangi kanunda yaziyormus suc olduğu, goz korkutuyorlardir.tasindigim yerde bildireceğim gec ogrendim belki
Cnm ben 6 haftalıkken gitmiştim buraya kayıt yaptırdınız mı demişti hemşire bende hayır demiştim yaptırmanız gerekiyordu 8 haftayı geçince mi ne yasal suç demişti bende haberim yoktu dedim baya bi bilgi sordu formu doldurup sağlık bakanlığına gönderdi
Elifakca
Yani bencede bu kdr kişi sanki herkes bildiriyo mu hangi birini bulup suçlayacaklar boş boş durdukları için kendilerine uğraşacak iş arıyolarAile hekimliginin sorumlulugu doğuyor para cezasi ve ceza puani aliyorlar diye biliyorum. Sorumlulugu ustlerinden atmak icin yapmislardir. Hangi kanunda yaziyormus suc olduğu, goz korkutuyorlardir.
Ben ilk hamileligimde aile hekimlerinin takip ettigini bilmiyordum haliyle bildirmedim cok sonra tesadufen ogrendiler
Anladım canımcım teşekkür ederimCnm benim 11+4 te yapildi ikili zateb 12. Haftasan gun alio oluyorsun benim o zaman soylememisti doktir keain degil die 10 gun sonra soylemisti cinsiyeti
Tetanoz kaçıncı haftada yapılıyor ki bende haber vermedimBen aile hekimligine haber vermedim simdilik bilmiyolarsurekli ariyolar cok darliyolar. Tetanoz asilarimi tamamlamistim 10 yil sureyle gecerli demislerdi. Simdilik boyumu kilomu ben kendim olcuyorum zaten
Peki bizim yararımız nedir ki acaba bundan. Ben öğrendiğim zamandan açtım kaydımı ama Şuana kadar bir bilgilendirme çağırma fln olmadı. Neden böyle bir uygulama getirmişler bir bilgin var mı amaç nedir ?Aile hekimliginin sorumlulugu doğuyor para cezasi ve ceza puani aliyorlar diye biliyorum. Sorumlulugu ustlerinden atmak icin yapmislardir. Hangi kanunda yaziyormus suc olduğu, goz korkutuyorlardir.
Ben ilk hamileligimde aile hekimlerinin takip ettigini bilmiyordum haliyle bildirmedim cok sonra tesadufen ogrendiler
Geçmiş olsun, üzme kendini demekki zamanı değilmiş. Alanda Allah verende , umarim saglikli bir gebeligin olur sonunda kucagina alirsin sorunsuz bi sekilde. Rabbim kimseyi sinamasin , karninda da kucagindada tasiyabilmeyi nasip etsin. Cabucak iyiles insallahBebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuşhepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
Çok üzüldümBebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuşhepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
bilmiyorum ki yaptiran arkadaslar cevap verebilir belki. Bana ilk cocukta yaptirdigim asi 10 yil gecerli olacak dediler diye ustune dusmedim pekTetanoz kaçıncı haftada yapılıyor ki bende haber vermedim
aile hekimliklerinin ustunde baski var takip konusunda. Hem gebelik hemcocuk asisi vs. Ceza puani aliyorlar ve para cezasi veriliyor. Bir de yanlis hatirlamiyorsam aile hekimligi uygulama yonetmeliginde takip ettikleri her gebelik islemi icin doner sermaye gibi ekstra ucret alıyorlar. Ben ilk evlendigimde aile hekimi secmeye gittim hemsirelerin hepsinin burnu havada doktor da dolu ama falan dediler. Yeni evli oldugumu ogrenince cocuk dusunuyo musun diye sordular, simdilik erken ama dusunurum deyince havada kaptilar ne hikmetse doktoru dolu olan hemsire ablalarimPeki bizim yararımız nedir ki acaba bundan. Ben öğrendiğim zamandan açtım kaydımı ama Şuana kadar bir bilgilendirme çağırma fln olmadı. Neden böyle bir uygulama getirmişler bir bilgin var mı amaç nedir ?
Bebeğimin kalbi durmuş 9 haftalıkken... şimdiden teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. sizden tek isteğim pazartesi günü kürtajla alınacak ve ikinci kez bu olduğu için rahme zarar gelme riski daha yüksekmiş.. yalvarırım dua edin benim için. Sağlıkla bir bebeğim olabilmesi için.. hayıslısıyla şu zor süreci atlatabilmemiz için.. hamilelerin duası kabul olurmuşhepiniz için tek duam sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız.. hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?